Bağ-kur luyum Tüp Bebek Yaptırmak İstiyorum Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
Arkadaşlar merhaba

2 negatif aşılamadan sonra her ne kadar doktorum 3.aşılama için ısrar etse de ben direkt tüp bebeğe geçmek istiorum ve doktorum özel bir hastane de veya devlet hastanesinde değil özel muayenehanesi var yani...

nasıl bir yol izlemeliyim yani devlet hastanesine gidip rapor mu çıkartmam lazım nasıl olacak yardımcı olursanız çok sevinirima.s.

canım merhaba...Bildiğim kadarıyla sana yardımcı olayım..Tüp bebek için devlet yardımı almak istiyorsan devlet hastanesi veya devlete bağlı üniversite hastanelerinden rapor çıkartacaksın..Bu rapor için bazı şartlar aranıyor tabi.bazı sorunlar direk tüp bebek adayı olmanızı sağlıyor. yalnız bizim gibi sadece sperm sayısı ise sorununuz 3 aşılama ve en az 3 yıllık evliliği şart koşuyorlar..ben evliliğim 2 yıl olduğu için tüp şansım gitti..Gideceğin hastanede sana tüp bebek dosyası açılıyor ve sonuçlarınıza göre önce devlet yardımı alıp alamayacağınız araştırılıyor.bu 1-2 günde belli oluyor..rapor için gerekli evrakları tamamladıktan sonra 15-20 gün içinde çıkarmış rapor..bana öyle dedi hastane..ben şu an aşılama için rapor bekliyorum..biraz uzun oldu ama umarım soruna cevap olmuştur..

arkadaşım hangi sosyal güvencen olursa olsun evlilik tarihinin üzerinden 5yıl gecmesi gerekıyo tüp bebek tedavisi

arkadaşım hangi sosyal güvencen olursa olsun evlilik tarihinin üzerinden 5yıl gecmesi gerekıyo tüp bebek tedavisini karşılası için

canım merhaba...Bildiğim kadarıyla sana yardımcı olayım..Tüp bebek için devlet yardımı almak istiyorsan devlet hastanesi veya devlete bağlı üniversite hastanelerinden rapor çıkartacaksın..Bu rapor için bazı şartlar aranıyor tabi.bazı sorunlar direk tüp bebek adayı olmanızı sağlıyor. yalnız bizim gibi sadece sperm sayısı ise sorununuz 3 aşılama ve en az 3 yıllık evliliği şart koşuyorlar..ben evliliğim 2 yıl olduğu için tüp şansım gitti..Gideceğin hastanede sana tüp bebek dosyası açılıyor ve sonuçlarınıza göre önce devlet yardımı alıp alamayacağınız araştırılıyor.bu 1-2 günde belli oluyor..rapor için gerekli evrakları tamamladıktan sonra 15-20 gün içinde çıkarmış rapor..bana öyle dedi hastane..ben şu an aşılama için rapor bekliyorum..biraz uzun oldu ama umarım soruna cevap olmuştur..

anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim evleneli bugün tam 3 yılımız doluyor :)

sperm sayısına gelince aslında ne harekette ne de sayı da problemimiz yok ama morfoloji kötü %3 normal... anlaşılan 3. aşılamyı da mecburen yaptırmak gerekiyor

X