- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pelininumudu
-
Çok teşekkür ederim . basliycm işlemlerine busene olsun istiyorum bende seneye bebekte olursa hastanelerde uğraşamam zor olur .Geçmiş olsun cok basit bi ameliyat korkma hatta cocugun yaşı büyümeden hallet kuzenim 11 yasinda herseyin farkinda oldugu icin hem korktu hem cok agladigi icin birax acı cekti..ama biz orda 3 yasinda 5 yasinda cocukları gorduk inan birax mizirdanip uyudular ..ne kadar kucuk okadar iyi yani ...bademcik cocuga daha cok zarar veriyo bence aldirin gitsin bitsin..
Kizimda dondurma yemek için hevesleniyo her gün ne zaman yaptircn ameliyatimi diye soruyor:)Ben 13 yasinda oldum. Ameliyattan sonra dondurma yememi onermisti doktor. Kutu kutu dondurma yedigim icin acımı unutuyordum
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyor yorumları okumak .Öncelikle çok geçmis olsun.anne olarak haklısınız fakat gercekten kolay bi operasyon.32 yaşimda daha yeni oldum.bademcik ameliyati.küçük yaşlarda gerçekten daha kolay atlatmak.içiniz rahat olsun
Bademcikleride rahatsız sürekli ateşi çıkıyor ikisini bir alırız dedi drGeniz eti tamam ama neden bademcikleri aldırıyorsunuz?
Öncelikle geçmiş olsun. Bu ameliyatta narkoz ile bayıltmayacaklar çocuğunuzu. Yani o ağır anezteziden almayacak. Sadece sedasyon dediğimiz. Uyumasını sağlayacak küçük bir ilaç alacak. Kendi kendine nefes alıyor olacakk ameliyatta. Allah'ın izniyle narkozdan uyanmamak diye birşey olmaz.Merhaba hanımlar,9 yaşında kızım bademcik ve geniz eti ameliyatı olması lazım .ama çok korkuyorum .küçük bir operasyon farkındayım ama fobim var sanırımsadece kızım için değil birini duysam ameliyat a girecek aklım çıkıyor.narkozdan uyanamiycaklar diye,şimdide geceleri uyuyamıyorum birsuru paronayalar aklımdan geçiyor.bu ameliyatı yaptıran hanımlar lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...
Teşekkür ederim yorumunuz için.buyuk iltihaplı bir bademcigi var en ufak bir soğuktan boğazları kapanıyor boynundan dokununca bile elime degiyor. Bilmiyorum çok torpumu yaparlar alırlar mı pazartesi detaylı konuscam drla .ins en uygun tedaviyi uygularlar .Öncelikle geçmiş olsun. Bu ameliyatta narkoz ile bayıltmayacaklar çocuğunuzu. Yani o ağır anezteziden almayacak. Sadece sedasyon dediğimiz. Uyumasını sağlayacak küçük bir ilaç alacak. Kendi kendine nefes alıyor olacakk ameliyatta. Allah'ın izniyle narkozdan uyanmamak diye birşey olmaz.
İkinci olarak da çocuk çok ateşleniyor demişsiniz. Demek ki vücut direnci düşük ve enfeksiyon çabuk kapıyor. Bademcikleri alındığında bu emfeksiyon direkt olarak akciğere inecek. Yani bademcik gidince enfeksiyon ve ateş yok olmuyor maalesef bronşit, zatürre olarak geri dönüyor.
Bu konuda başka birkaç doktora daha danışmak isterseniz benim de önerim bu yönde aslında.
Hani bademcikleri çok büyük olur o zaman törpülenir, küçültülür. Ama sık hastalanıyor diye bademcik alınması....
Teşekkür ederim inanın içime ferahlık geldi4 yaşındaki kızım nisan ayında ameliyat oldu geniz eti alındı ve bademcik törpülendi. İlk gün zor geçti ama diğer günler yemekten başka bir sorunu olmadı
İnşallah inşallahh hakkında hayırlısı olsun miniğin.Teşekkür ederim yorumunuz için.buyuk iltihaplı bir bademcigi var en ufak bir soğuktan boğazları kapanıyor boynundan dokununca bile elime degiyor. Bilmiyorum çok torpumu yaparlar alırlar mı pazartesi detaylı konuscam drla .ins en uygun tedaviyi uygularlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?