How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bademcik geniz eti ameliyatı

Pelininumudu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
193
180
18
34
Merhaba hanımlar,9 yaşında kızım bademcik ve geniz eti ameliyatı olması lazım .ama çok korkuyorum .küçük bir operasyon farkındayım ama fobim var sanırım:KK43:sadece kızım için değil birini duysam ameliyat a girecek aklım çıkıyor.narkozdan uyanamiycaklar diye,şimdide geceleri uyuyamıyorum birsuru paronayalar aklımdan geçiyor.bu ameliyatı yaptıran hanımlar lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...

Geçmiş olsun cok basit bi ameliyat korkma hatta cocugun yaşı büyümeden hallet kuzenim 11 yasinda herseyin farkinda oldugu icin hem korktu hem cok agladigi icin birax acı cekti..ama biz orda 3 yasinda 5 yasinda cocukları gorduk inan birax mizirdanip uyudular ..ne kadar kucuk okadar iyi yani ...bademcik cocuga daha cok zarar veriyo bence aldirin gitsin bitsin..

Geçmiş olsun cok basit bi ameliyat korkma hatta cocugun yaşı büyümeden hallet kuzenim 11 yasinda herseyin farkinda oldugu icin hem korktu hem cok agladigi icin birax acı cekti..ama biz orda 3 yasinda 5 yasinda cocukları gorduk inan birax mizirdanip uyudular ..ne kadar kucuk okadar iyi yani ...bademcik cocuga daha cok zarar veriyo bence aldirin gitsin bitsin..
Çok teşekkür ederim . basliycm işlemlerine busene olsun istiyorum bende seneye bebekte olursa hastanelerde uğraşamam zor olur .

Benim oğlum 5 yaşında kızımda 6 yaşında oldu tabiki anneyiz endişeleniyoruz ama gönlünüz rahat olsun basit bir operasyon şimdi lazerle alındığı için daha sıkıntısız oluyor.Endişe etmeyin doktor gerekli görüyorsa ertelemeyin çok kısa sürede bitiyor Allah ın izniyle

Öncelikle çok geçmis olsun.anne olarak haklısınız fakat gercekten kolay bi operasyon.32 yaşimda daha yeni oldum.bademcik ameliyati.küçük yaşlarda gerçekten daha kolay atlatmak.içiniz rahat olsun

Öncelikle çok geçmis olsun.anne olarak haklısınız fakat gercekten kolay bi operasyon.32 yaşimda daha yeni oldum.bademcik ameliyati.küçük yaşlarda gerçekten daha kolay atlatmak.içiniz rahat olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyor yorumları okumak .

23 yaşındayım bu sene olacağım ve gerçekten çok zor annem zamanında inat ettiği için aldırmadı şu yaşıma kadar her gün boğazım enfekte kış boyunca.. Bence yarım saatlik bir operasyondan ziyade çocuğunuzun ilerde benim gibi olmaması için aldırın "kesin" alınması gerekiyorsa. Kararı vermeden önce bir kaç yere görüşün çünkü tonsillektomi de sezeryan ameliyatı gibi oldu, bazı doktorlar sırf para kazanmak için zorunlu haller dışında da alıyor iyi araştırın..

4 yaşındaki kızım nisan ayında ameliyat oldu geniz eti alındı ve bademcik törpülendi. İlk gün zor geçti ama diğer günler yemekten başka bir sorunu olmadı

Merhaba hanımlar,9 yaşında kızım bademcik ve geniz eti ameliyatı olması lazım .ama çok korkuyorum .küçük bir operasyon farkındayım ama fobim var sanırım:KK43:sadece kızım için değil birini duysam ameliyat a girecek aklım çıkıyor.narkozdan uyanamiycaklar diye,şimdide geceleri uyuyamıyorum birsuru paronayalar aklımdan geçiyor.bu ameliyatı yaptıran hanımlar lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var...
Öncelikle geçmiş olsun. Bu ameliyatta narkoz ile bayıltmayacaklar çocuğunuzu. Yani o ağır anezteziden almayacak. Sadece sedasyon dediğimiz. Uyumasını sağlayacak küçük bir ilaç alacak. Kendi kendine nefes alıyor olacakk ameliyatta. Allah'ın izniyle narkozdan uyanmamak diye birşey olmaz.

İkinci olarak da çocuk çok ateşleniyor demişsiniz. Demek ki vücut direnci düşük ve enfeksiyon çabuk kapıyor. Bademcikleri alındığında bu emfeksiyon direkt olarak akciğere inecek. Yani bademcik gidince enfeksiyon ve ateş yok olmuyor maalesef bronşit, zatürre olarak geri dönüyor.

Bu konuda başka birkaç doktora daha danışmak isterseniz benim de önerim bu yönde aslında.

Hani bademcikleri çok büyük olur o zaman törpülenir, küçültülür. Ama sık hastalanıyor diye bademcik alınması....:KK43:

Öncelikle geçmiş olsun. Bu ameliyatta narkoz ile bayıltmayacaklar çocuğunuzu. Yani o ağır anezteziden almayacak. Sadece sedasyon dediğimiz. Uyumasını sağlayacak küçük bir ilaç alacak. Kendi kendine nefes alıyor olacakk ameliyatta. Allah'ın izniyle narkozdan uyanmamak diye birşey olmaz.

İkinci olarak da çocuk çok ateşleniyor demişsiniz. Demek ki vücut direnci düşük ve enfeksiyon çabuk kapıyor. Bademcikleri alındığında bu emfeksiyon direkt olarak akciğere inecek. Yani bademcik gidince enfeksiyon ve ateş yok olmuyor maalesef bronşit, zatürre olarak geri dönüyor.

Bu konuda başka birkaç doktora daha danışmak isterseniz benim de önerim bu yönde aslında.

Hani bademcikleri çok büyük olur o zaman törpülenir, küçültülür. Ama sık hastalanıyor diye bademcik alınması....:KK43:
Teşekkür ederim yorumunuz için.buyuk iltihaplı bir bademcigi var en ufak bir soğuktan boğazları kapanıyor boynundan dokununca bile elime degiyor. Bilmiyorum çok torpumu yaparlar alırlar mı pazartesi detaylı konuscam drla .ins en uygun tedaviyi uygularlar .

Teşekkür ederim yorumunuz için.buyuk iltihaplı bir bademcigi var en ufak bir soğuktan boğazları kapanıyor boynundan dokununca bile elime degiyor. Bilmiyorum çok torpumu yaparlar alırlar mı pazartesi detaylı konuscam drla .ins en uygun tedaviyi uygularlar .
İnşallah inşallahh hakkında hayırlısı olsun miniğin. :KK200:

Rabbim burundaki kıl tanesini bile boşa yaratmıyor bizi korumak için bir sebebi var ve bademcikler de o demirbaşlardan aslında. Umarım en iyi doktor en iyi kararı veriyordur. :dua:

Hiç korkmayın kızım 5 yaşında oldu o zamana kadar sürekli hasta olurdu antibiyotik sürekli alırdı ameliyat oldu bol bol dondurma yedi hastanede yatma da yok biraz kalıp akşama döndük hemen oynamaya başladı. Şu an 8 yaşında 3 yıldır kullanmadık antibiyotik

hiç korkulacak bir şey yok.
Benim kızım da 7 yaşında iken geçirdi bu operasyonu , ameliyat akşamında eve dönerken birlikte kar topu oynadık. O derece kolay ayaklanıyorlar çocuklar.
Şimdiden çok geçmiş olsun diyorum ..

Sürekli hasta oluyorsa drlar bademcikleri aldırmayı öneriyor ;) çokta lazımlı birşey değilmiş aslında korkmayın olacağın önünde durulmaz

Back