badem10 meme estetiği ameliyatı

Topiğim baya dağıldı toplamak adına oralet arkadaşımız daha önce paylaşmış olduğu çayın tarifini alıntı yapıyorum..Ödemlerden kurtulmak isteyen göğüs ameliyatı geçiren hatunlar buyrun oralet çayı tarifi :)

Ödem Söktürücü Oralet Çayı tarifi Sayfa 500 :)
Oralet çayı :)

" Aktardan aşağıdakileri alıyoruz burundaki ve vücuttaki ödemleri daha hızlı atabilmek hızlı sonuç alabilmek için

Çubuk tarçın, top karabiber, kiraz sapı, ısırgan otu, avokado yaprağı, at kuyruğu (adı kötü ama önemli bir bitki), mısır püskülü, zencefil, ısırgan otu, (varsa cevizin içineki ince zar tadını güzelleştiriyor), limon. Göz kararı maydanoz :)

Top karabiberden en fazla 2-3 tane. Zencefil küçükse 2 büyükse 1 tane. Çubuk tarçın 1 tane. Kalanlardan birer tutam koyanız yeterli. İyice kaynatın tamamını tüketin. Sürekli için yok olsun ödemler :))

Sevgiler :))
Uzak durulması gerekenler :
TUZ, meyankökü içeren yiyecekler, alkol, kola ve tatlı yiyecekler vücutta ödeme neden olabilirler.

Bunlardan uzak durmaya gayret gösterin. :) "

Bu çayı için üzerine bir de bol bol yüzünüzü yıkayın soğuk suyla tamamdır. Ödemler en kolay böyle gider :))....

canım çekinecek bir şey yok. karşında doktor var ve sen de hastasın. bu kadar! rahat ol lütfen.

Aynen öyle yaptım canım,sanki sereserpe duran şey benim göğsüm değilmiş gibi,aynada bakılarak orası burası çekiştirilen şey kaş gözmüş gibi dinledim doktoru napayım:) Zaten doktor ona o anda göğüs gözüyle değil mesleği gözüyle bakıyor,sen de o gözle dinliyorsun.

oyy oyy canım ilk görüşme yapılmış geçmiş bitmiş ne güzel..Öyle oluyor bitanem ya doktor ona büyüyecek olan organ gözüyle bakıyor :) ilk görüşmen hayırlı olsun canım..bakalım sıradaki doktorlar ne diyecekler merakla bekliyorumm aldın mı randevularını

Sağol canım,diğer randevuları almadım daha,dur kız yavaş yavaş:) Gerçi bugün hazır Bağdat caddesine gelmişken Naci Bey'i de arayayım dedim ama tabi o saatte kimse cevap vermedi

Bademcim sana bir şey soracağım.Doktor bana göğüs dokum az diye kas altı yöntemini tavsiye etti.Senin göğüs dokun var mıydı,seninkiler çok doğal görünüyor,doktorun dediğine göre o zaman senin göğüs dokun olmalı.

benim göğüs dokum yok denecek kadar azdı canım minnaacıktı ceviz kadar :) kas zarı altı uygulandı..aynı şekilde kalem arkadaşımız da dümdüz olduğunu söylüyor eski halinin ve ona da kas zarı altı uygulandı..ve gayet doğal memelerimiz oldu ben haftaya burnumun 1. ay kontrolüne gideceğim senin için önceki fotoğrafımı alıp mail gönderirim benim hiç göresim bile yok o halini doktor açınca bile kapatın lütfen diyorum. görmüş olursun sen de eski halim nasılmış. albüm kaldırdım artık albümüm yok bu arada

Çok teşekkür ederim canım,benim için fikir olur.Benim göğsüme benziyor mu diye bakarım.Tabii ki doktorlar bilirler ama ben en azından teyit etmek istiyorum.Ben de görmek istemiyorum benimkileri ama bir süre daha göreceğim napayım :)

canım o güzelliklere kavuşunca eski halini unutuyor insan biliyor musun ben eski halimin fotoğrafını gördüğümde bu kadar mı küçüçükmüş göğüslerim diye düşünmüştüm içimde.Sanki hep benimleymiş gibiler hissediyorum şuanda :)

Ben de doktor göğüs dokun az deyince bir hayal kırıklığına uğradım,sanki bilmediğim bir şey söylüyor hahaha ben de bir tuhafım :)

Ben her yerde benim burnum eğri benim burnum eğri derdim arkadaşlarım falan da gülerler bana hep ne güzel burnun var neresi eğri sana öyle geliyor diye, sonra bir yakınım bana canım senin burnunda hafif eğrilik var demişti.. Bu eğriliği ben farkediyordum ama benim dışımda kimse farketmiyordu sağ profilden fotoğraf çekinirsem belli oluyordu ben de belli olmasın diye hep sol profilden çekinirdim fotoğraf ama ben burnumun hafifte olsa eğri olduğunu biliyordum sonuçta..Bana bunu o yakınım dediğinde o kadar üzülmüştüm ki anlatamam sana.Örnek olsun diye vereyim dedim. İnsan kendinde eksik olan şeylerin başkaları tarafından söylenmesine çok içerliyor ben öyleyimdir yani. Ama artık burnuşumun o eğriliği de gitti o yakınımı en kısa zamanda görüp burnumu gözünün içine sokmak istiyorum :))

Ben de doktor göğüs dokun az deyince bir hayal kırıklığına uğradım,sanki bilmediğim bir şey söylüyor hahaha ben de bir tuhafım :)

Aynen canım ya,benim de doktora göğüs dokum çok olsa burda ne işim var diyesim geldi :)

Hahaha e dimi yani :) çok tatlısın canım valla. Ha bir de lisedeyken ben yıllaaarr önce yani göğüsleri dolgun bir arkadaşım öyle kız kıza muhabbet ederken sütyen muhabbeti açılmıştı bana sen ne taksan rahat edersin göğüs olmadığı için dikkat de çekmez demişti. Yaa var ya şuan acayip o kızı bulasım var

10 aydır hayalimdeki göğüslerimle birlikteyim. Dilerim isteyen herkes bu mutluluğu tadar. 1. senem de kutlayıp kendi kendime pasta keseceğim

Aynen canım ya,benim de doktora göğüs dokum çok olsa burda ne işim var diyesim geldi :)

Ben de anlatsam roman olur öyle zevzeklerin marifetlerini,ama boşver salla,kimsenin ahını almayacaksın şu hayatta,kimseyi rencide etmeyeceksin.Benim de öyle çok arkadaşım oldu hala var...Allah'a havale ediyorum,bazen de açık açık söylüyorum benim yanımda kimsenin-sadece benim değil fiziksel özelliklerini konu yapma rahatsız oluyorum diye.

İyi demişsin canım. Bakalım diğer görüşeceğin doktorlar ne diyecekler ben haftaya İstanbul a geleceğim.Poisanın sayfasında yazmıştım Benim memelerim çabuk bitişti sütyensiz halini de görmüştün zaten sütyenle bitişik duruyorlar. Ben biraz daha şanslıydım sanırım bu konuda iyileşmem çok hızlı oldu..Burnum için bugün arkadaşlarımdan çok güzel yorumlar aldım bakalım doktorum ne diyecek. Heyecanla bekliyorummm :)

canım ben amlyt olcam fotoğraflarını merak ettiğm için eklemiştimm fazla girmediğim için siteye yanlış anlasılcagını dusunemedım özr dilermm

Estağfurullah canım. Meme büyütme ameliyatı ile ilgili neyi merak ediyorsan sorabilirsin elimden gelen yardımı yaparım inş. Yanlış anlamadım arkadaşlık isteğini sadece fotoğraflarımı kaldırdım artık kabul etsem de etmesem de bir şey değişmeyecek yani

canım ben amlyt olcam fotoğraflarını merak ettiğm için eklemiştimm fazla girmediğim için siteye yanlış anlasılcagını dusunemedım özr dilermm

bu kadar acımasız ve kötü niyetli insanların asla mutlu olmayacağını düşünürüm nedense.

Ben seni zaten İstanbuul'dasın sanıyyordum canım,inşallah randevumuz aynı güne gelir de tanışırız:)Ben de bugün Barış beyi aradım ama yurtdışındaymış,haftaya tekrar arayacağım randevu için.Ne güzel canım,maşallah nazar değmesin,inşallah ben de sorunsuz kavuşurum yıllardır beklediğim göğüslere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…