badem10 meme estetiği ameliyatı

ahh kadınlar çok fena çoook..kesinlikle ben de helal etmiyorum benim hakkımda böyle yorum yapıp arkamdan konuşan kişilere..çok insan tanıdım gerçek hayatımda da yüzüme canım cicim deyip arkadan çekemeyip dedikodumu yapan. ne güzel ramazan ayındayız Allah böyle gıybet yapıp kendi kardeşlerinin etini yiyen insanlardan uzak eylesin bizi diyorum.

bu işin en zevkli kısmı çamaşır alışverişine çıkmak

aynen ya,bir ameliyat olayım gelsin her yerden yanlışlıkla verilmiş frikikler gitsin incecik seksi dantelli çamaşırlar...

Son düzenleme:

:)

bademcim mesaj sayısından dolayı özel mesaj gönderemiyorum,sorun yok :)

Son düzenleme:
bebeğimmm oluyor öyle arada vızırdayanlar işte ben takmıyorum gıybet eden ettiğini de bulur sonuçta inançlı bir insansa :)

ayyy sanırım doğru söylüyorsun yavrum güzelim memişlerim kıskanılıyor :)))
Aminnnnn bitanem.

gizlemek de yalandır. bu ayrıntıyı kaçırıyorsun.

bademcim, o kadar uzun uzun yazıyorum arkadaşlara. çoğu dönüp de bir şey yazmıyor. demek ki seninki gibi bir albüme bakıyor her şey. deneyimden ve bilgiden çok resimler ile karar veriyor insan. bunu anladım. sağlık olsun. karşılık beklemiyorum sonuçta.

bebeğimmm senin tecrübelerin çok çok değerli tabi ki de..o kadar uzun ve ayrıntılı yazdığın halde cevap vermiyorlarsa çok ayıp ediyorlar bence.. ki senin sana soru soran biriyle ne kadar ilgileneceğini de çok iyi biliyorum ben..birtanesinnnn..bir teşekkür etmeyenleri boşver gitsin

gizlemek de yalandır. bu ayrıntıyı kaçırıyorsun.

evet haklısın.hem de çok haklısın.keşke her kararımızı rahatlıkla açıklayabileceğimiz bir dünyada yaşasak ama malesef münkün değil.öğrenilirse kısmını da düşünmeden edemiyorum çok kızarlar kesin.

keşke canım.. belki öğrenseler çokta kızmazlar, ben kızacaları için söylememezlik yapmamıştım..amannn ne gerek var bilmelerine dedim sonuçta bu benim özelim. sen üzme kendini..bilmesinler boşver en güzeli

bence de... dünyanın her yerinde böyle değildir. anlamaya çalışmazlar bile ailelerimiz. ben bugüne kadar onlardan hiç bir şey gizlemedim ama doğru bildiklerimin de hep arkasında durdum ve istediklerimi yaptım. onlardan farklıyım bu konuda. kalıplarım yok. kime çektim bilmem ki
gepetto babam sağ olsun, beni bu mutluluğuma kavuşturdu, şefkatle ve güvenle. (doktorum naci çelik yani)

Son düzenleme:

habersiz yaptığımı öğrenirlerse kızarlar ama söylesem kızmazlar belki,ne gerek var falan muhabbetleri olur.ama dediğin gibi benim bedenim,benim kararım bu.bunun ezikliğini yaşamayan bilemez.kendimi dişi hissetmek istiyorum,eksik hissetmek istemiyorum.

iyi ki de öyle yaptın yavrum. şimdi ne kadar mutlusun bu çok güzel bir şey herkese göre aynı şeyler doğru olacak diye bir şey yok sonuçta bunlar da bizim doğrularımız.. naci beyi ben de bir kez daha tebrik etmek isterim..göğüslerin muhteşemmmmmmm

bu ameliyatı olduktan sonra da bu kararın için inş hiç pişman olmayacaksın canım..kendini eksikte hissetmeyeceksin. güzel mi güzel memelerin olacak inşallah.

benim annemin enteresan düşünce kalıpları vardır zaten,söylesem artist mi olacaksın ne gerek var falan der kesin :))

benim annemin enteresan düşünce kalıpları vardır zaten,söylesem artist mi olacaksın ne gerek var falan der kesin :))

cahillik böyle bir şey işte. ne okumaya bakar, ne gelmiş geçirmişliğe. içten gelir. vicdan gibi.
sanatçıları da kötülüyorlar bir taraftan. değil mi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…