- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.061
ben de dolgu maddelerinden, atlet giymekten kurtuldum. bu yaz da eski yazlardan daha fena. nasıl dayanırdım bilemiyorum.
sen de kurtulacaksın ve çok rahatlayacaksın. bu mutluluk o kadar başka ki! sabret...
hani şu iki cup üç cup büyüten sütyenler var ya ben de onlardan almıştım birara ama biriyle tokalaşıp sarıldığım zaman çok fena oluyordu sungeri nasıl belli oluyordu..tarif edilemez bir mutluluk yaşadığımız bebek :)
ben de dolgu maddelerinden, atlet giymekten kurtuldum. bu yaz da eski yazlardan daha fena. nasıl dayanırdım bilemiyorum.
sen de kurtulacaksın ve çok rahatlayacaksın. bu mutluluk o kadar başka ki! sabret...
kesinlikle
hani şu iki cup üç cup büyüten sütyenler var ya ben de onlardan almıştım birara ama biriyle tokalaşıp sarıldığım zaman çok fena oluyordu sungeri nasıl belli oluyordu..tarif edilemez bir mutluluk yaşadığımız bebek :)
zaten sizin fotolarınızı görünce öyle bir gaza geliyorum ki anlatamam:)
kızlar ben evliliği bile erteliyorum bu yüzden,ameliyat olmadan asla evlenmem dedim sevgilime de zaten.
evlenince de sürekli dolgulu sütyenle mi dolaşıcam,hayır yaa hayırr kendime bunu yapmıycam.
az kaldı,sabrediyorum,yakında ben de sizin gibi bu takıntımı yenicem:)
zaten sizin fotolarınızı görünce öyle bir gaza geliyorum ki anlatamam:)
kızlar ben evliliği bile erteliyorum bu yüzden,ameliyat olmadan asla evlenmem dedim sevgilime de zaten.
evlenince de sürekli dolgulu sütyenle mi dolaşıcam,hayır yaa hayırr kendime bunu yapmıycam.
az kaldı,sabrediyorum,yakında ben de sizin gibi bu takıntımı yenicem:)
ehehe bu konudan ben de çok müzdaribim,şöyle ki biri yanlışlıkla çarptığında falan,göğsüme çarptı deriz di mi,bende artık nasıl bir takıntı olduysa,hay allah sütyenime çarptı diyorum...göğüs yok ki çarpsın,bütün özelimi de açtım yahu bu arada,kendime şaşırıyorum inanın,normalde yıllardır içimde tutuyorum bunları,sadece 1 arkadaşım bilir bu halimi ama burda iyice döküldüm...
ben de aynıyım işte. bu göğüslere kavuşmasaydım evlilik ve çocuk sahibi olma hayalim bitecekti... bir bayan için hayatının anlamı olabilecek en güzel duygu çocuk sahibi olmak. hakeden tüm bayanlar, dilerim yaşasın bu mutluluğu.
(konuyu dağıtmayayım daha fazla)
eee, ne diyorduk? :26: hayallerine bir an önce kavuşman dileğiyle canım.
aynı sıkıntıları yaşayan insanların birbirini anlaması ne güzel şey yaprakcımm..seni seviyorum
bişey sormak istiyorum,peki ne kadar süre kalıyor silikonlar?belli bir süresi varmı?hamilelikte emzirme nasıl olacak?
açıkça yazmak istiyorum,eşiniz dokunduğunda hissedebiliyormusunuz,kendi göğsünüz gibi?
şu cup sütyenler,bikiini ararken aman dolgulu olsun,herşeyin dolgulusundan daral geliyor banada bazen.
dolgulularda genelde sert oluyor biri üstüme düşse,olduki göğsüme değse kafası kırılcak:)) bizde ırsi meme küçüklüğü( genetik mirasım
canımmm nickin hayırlı olsunn
bundan sonra badem oldun demek :))
bişey sormak istiyorum,peki ne kadar süre kalıyor silikonlar?belli bir süresi varmı?hamilelikte emzirme nasıl olacak?
açıkça yazmak istiyorum,eşiniz dokunduğunda hissedebiliyormusunuz,kendi göğsünüz gibi?
şu cup sütyenler,bikiini ararken aman dolgulu olsun,herşeyin dolgulusundan daral geliyor banada bazen.
dolgulularda genelde sert oluyor biri üstüme düşse,olduki göğsüme değse kafası kırılcak:)) bizde ırsi meme küçüklüğü( genetik mirasım
ben de ailemden gizli oldum. hiç kimse de bir şey anlamadı. ne boyut ne başka bir şey. dolgulu olan sütyenimi bile bir güzel doldururdum.
bu süreçte ailene yalan söylemek zorunda kalabilirsin. bunları dert etme. senin hayatın, senin acıların, senin bedenin... ve maddi olarak kimseye de bağlı değilsen hesap vermeni gerektirecek kimse de yok demektir.
refakatçi zorunlu değil ama olsa iyi olur. ruhen de güçlü hissedersin.
canım benim... çok acıtmış annen canını. ah yavrucum... hangimiz çekmedik ki benzer sıkıntıları... üni.den arkadaşım göğsüme parmağını bastırıp, " aaa bunun içi boş demişti bana"kendisinin de dolgun göğüsleri vardı. vicdan diyorum tek kelimeyle. biraz olsun vicdanı olan bir insan böyle davranmazdı.
başkalarında tanık olduğum yıkıcı davranışlar da yok değil. ablamın göğüs dokusu fena değil ama sarkık epeyce. O da çok yakın arkadaşına senin göğüslerin de küçücükmüş diyebilmişti. kız çok fena bozulmuştu. ablam da göğüslerinden mennun değilken bunu yapabilmişti. hayretler içindeyim hala.
biri bana bu kadın milletini anlatabilir mi? anlamakta güçlük çekiyorum
kızlar şu yaz gününde beni en çok şu dolgulu çamaşır mahvediyor,umarım ben de bir gün sizin gibi kurtulurum şundan artık,valla hele bi yaptırıyım bi daha dolgusuzunu bile zor giyerim,fora gezerim artık:)
badem cok teşekkür ederim.resimlerin harika gerçekten.maliyeti ne kadar?cok özendim..güle güle kullan canım.
aileme yalan söylememe gerek kalmaz,zaten beraber yaşamıyoruz,birkaç haftada ayda bir görüştüğümüzde de kilo aldım derim olur biter.zaten dediğin gibi dolgulu sütyenlerden kimse gerçeğiyle sahtesi arasındaki farkı anlamıyor,sadece bilen biliyor:)sadece bir ablam çok uyanıktır,ona da bulurum bir şey artık.aslında ailemin tepkisinden niye bu kadar çekiniyorum bilmiyorum ama böyle bir hissiyatım var işte.bilmelerini istemiyorum ne ailemin ne arkadaşlarımın hatta ne de ilerde evlendiğimde kocamın(kendi anlamazsa ona da söylemem:)