badem10 meme estetiği ameliyatı

cnm ben yeni katıldım aranıza ve aslında sormak istediğim çoook şey var.ama başlıca bir iki soruya cvp alabilirsem çok sevinirim:

*ameliyat sonrası tamponlar ne kadar sürede alınıyor?
*morluklar ne zaman geçiyor?
*ödem olmasın diye yaptığın özel bişi var mı?
kayınvalidemler biraz tutucu bu konuda,ben de onlara yakın kalıyorum..anlamamaları lazım ameliyat olduğumu..o yüzden biraz tedirginim ama yapıcak bişey yok...tavsiyelerini bekliyorum cnm...sevgiyle kal..

Canım sen burun ameliyatından bahsediyorsun sanırım yoksa meme mi??

meme ameliyatını soruyorsan bir haftada turp gibi oluyorsun hiçbir sıkıntın kalmaz bir hafta sonrasında hiç kimse de anlamaz ameliyat olduuğunu sadece ilk 5 gün yatıp kalkarken destek şart yani bana arkadaşım destek olmuştu sağolsun :) memede hiç morarma olmuyor zaten.

burun ameliyatını soruyorsan onu milletin anlamamasi imkansız yani şişliklerin inmesi en az 1 ay la başlıyor zaten tampon denilen şey burun içine konan uzun silikon şeyler onlar ameliyatın 6. günü çıkıyor benim doktor ben de 6. gün çıkardı yani..burun alçısı da 10. gün çıkıyor..burnumun etrafı da hiç morarmadı benim ama dün görüşmeye gittiğimde diğer ameliyat olan kız morarmıştı bu da yapılan işleme ve kişiden kişiye değişiyor sanırım ben hiç morarmadım ama şişti yüzüm bugün itibariyle de yüzümün şişliği%90 geçti burnum hala çok şiş ama.

yani sonuç olarak memede morarma yok bir hafta sonra süpersin kimsecikler anlamaz...ama burun ameliyatını herkes anlar..ben meme ameliyatı olalı 9 ay oldu..burun ameliyatı olalı da henüz 7. günümdeyim daha :) ne merak edersen sor canım

geçmiş olsuuuunn canııımmm.. nefes alabilmek güzel bir duygu. ben de küçük bir operasyon geçirmiştim zamanında. daha rahat nefes almaya başlamıştım.
ben de foto görmek istiyorum bir an önce

teşekkür ederim bebeğimmmmm evet ya süper gerçekten de ağzım açık dolaşmaya alıştım ya kaç gündür farkında olmadan yine ağzımı açıyormuşum ben kardeşim öyle diyor e ne yapayım alışkanlık diyorum ben de :):) ama gerçekten burnumdan nefes almak çok güzel. foto göndercem tabi sana yavruşumm..foruma az girmeye başladın hayırdııııırrrrrrr şafak yakın pek yakın hatta sanıyorummm ve mutlu oluyorumm

geçmiş olsuuuunn canııımmm.. nefes alabilmek güzel bir duygu. ben de küçük bir operasyon geçirmiştim zamanında. daha rahat nefes almaya başlamıştım.
ben de foto görmek istiyorum bir an önce

kızlar birbirimizi çok iyi tanımasakta yine de kaynaştık forumda bu gece birbirimize de dua edelim forumdaki nicklerle ederiz artık ama olsun :)

ben de ağzım açık uyurdum önceden. bazen yine oluyor ağzım açık uyuduğum ama eskisi kadar değil.
evdeysem foruma daha sık girmeye gayret ediyorum. dışarı çıktım bugün yine. ondan yani.. tarifsiz duygular içindeyim burcuşko (bu hitap da benden sana gelsin :124: ) mutluyum, hayalini bile kuramıyorum bir taraftan.. neler yaşayacağımı bilmiyorum bir senedir okudum, takip ettim her şeyi yine de bilmiyorum işte... geri sayım başladı tabi.. :26:

yaa çok heyecanlandım ama ben şimdi ameliyat olmadan önceki gün yarın olyuorum mu dicen bebekk..hitabına da bayıldımmmmmm yavrucum :)

yaa çok heyecanlandım ama ben şimdi ameliyat olmadan önceki gün yarın olyuorum mu dicen bebekk..hitabına da bayıldımmmmmm yavrucum :)

noktalama işaretlerini kullansan diyorum.. "...ameliyat olmadan önceki gün yarın olmuyor mu.." ne demek? bir şey mi kaçırdım. anlamadım ya :26:

Son düzenleme:
yavrum gayet açık yazmışım aslında ama hani tam gününü söylemiyorsun hafiften sürpriz yapıyorsun ya bize.. ben de dedim ki ameliyattan olmadan önceki gece mesela foruma girip kızlar sabah ameliyat oluyorum mu diyeceksin yoksa birkaç önceden söylemeyip öyle mi yapacaksın diye yazmak istedim şimdi anlaşıldım umarım bebeğim :)

noktalama işaretlerini kullansan diyorum.. "...ameliyat olmadan önceki gün yarın olmuyor mu.." ne demek? bir şey mi kaçırdım. anlamadım ya :26:

hıııııımmm. "oluyorum" yazmak istemişsin "olmuyor mu" gibi okumaya çalışmışım ben yazdığını. ondan anlamamışım. sen şimdi neden anlamadığımı anladın mı peki ?
haftaya ameliyatım var. ilk fırsatta da gelip yazacağım tatlım. gününün bilinmesi çok da önemli değil bence. merak eden olursa sonrasında yazarım.
bugün evdeyim. işler de var. yine de evde olunca zaman yavaş akıyor içimde....

:106:
:125:
:121:
:126:

hehe biraz zor oldu anlamam ama anladım bebek:) haftaya diyoruz resmen ya bak nasıl da geçti gitti o kadar zaman güzelim cicişlerine kavuşuyorsun artık senin adına çooook seviniyorum vallahi yavrum..harika haberlerle geleceksin sonrasını merak ve heyecanla bekliyorum ben asıl

ben de ben deeee
bu arada, kk da nöbet tutuyor gibiyiz bir kaç gündür. özellikle de bugün. karşılaşamadık bir türlü şekerim.

evet bebeğim yaa online denk gelemedik bir türlü ben de evde olduğum için sık sık giriyorum foruma ama denk gelemiyoruz maalesef, son hazırlıklar ne alemde yeni ciciler aldın mı bacım ameliyat öncesinden?

ben de ben deeee
bu arada, kk da nöbet tutuyor gibiyiz bir kaç gündür. özellikle de bugün. karşılaşamadık bir türlü şekerim.

evet bebeğim yaa online denk gelemedik bir türlü ben de evde olduğum için sık sık giriyorum foruma ama denk gelemiyoruz maalesef, son hazırlıklar ne alemde yeni ciciler aldın mı bacım ameliyat öncesinden?

almadım. düğmeli, kolsuz giysiler aramaktan canım çıktı kaç aydır. onları hallettim. hele bir göreyim bedenimi, şöyle coşsun bir gözlerim, cicileri sonra da alırım. ama ne zor oluyor biliyor musun bir şey beğenip almamak/alamamak...
200 tl harcayan sendin değil mi yoksa 400 müydü ben ne yapacağım bakalım.

400 yavrum sadece bir alşverişte o kadarlık çamaşır aldım onun öncesinde de bir 400 lira harcamışımıdr yuvarlarsan 1.000 liralık çamaşır alırsın eğer biraz tuzlu markalardan olacaksa seçimin bebek.. ben bir de seneye evleneceğim ya o 400 liralık aldığım son furyayı hiç giymeden çeyizime koydumm :)

uçmuşsun.
kendimi tutmaya çalışacağım. sonuçta senelerin yokluğu var, bir şeyler almalı, ruhu tamir etmeli.
bu silikonlar ruhumuzun boşluklarını da doldurup büyütecek
ne çeyiz ama :92::92::92:

önceden böyle çamaşır almaya gidince imrenerek bakardım var ya bir sütyen mi alıcam en desteklisini alırdım ki dolgun gözüksün biraz yokkkk ona rağmen dekolte falan olmuyordu hiç nasıl üzülürdüm anlatamam..nasıl da etkiliyor insanı bir ara iyice takıntı yapmıştım bunu sonra geçen yaz işte olup kurtulacağım ameliyat bıktım valla dedim kendi kendime iyi ki de demişim :)

uçmuşsun.
kendimi tutmaya çalışacağım. sonuçta senelerin yokluğu var, bir şeyler almalı, ruhu tamir etmeli.
bu silikonlar ruhumuzun boşluklarını da doldurup büyütecek
ne çeyiz ama :92::92::92:

yaaa moralim bozuk yine iice takılmış durumdayım burcucummm
pazar günü denize gidecez nişanlım kayınvalidemler falan ben yine sürekli nişanlımı takip edecem acaba milletin memişlere bakıyormu diee,yaa ben bile imrenerek bakıyorum valla oda bakıyordur kesin yazdan nefret ediyorum bu yüzden yaaa,bi güneşlenmek istesem yok yapamamm yatıyosun erkek gibi dümdüz bi meme,bikini desen zaten içi sünger doluu offf offf kurtulmak istiyorum bu psikolojidennnn:84::84:

burcum bu arada ben kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim canımm nişanlım siteye girdiğimi biliyorum bu ismi görünce anlar benim olduğumu,istemem bu kadar takıntılı olduğumu bilmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…