- Konu Sahibi bilgezaman
-
ahhh burcuko ahh, ben de az bakmadım başkalarının göğüslerine. "neden ben" "neden bu şekilde.. başka bir eksiklik olamaz mıydı, neden bu kadar ağırı.."dedim senelerdir... insanın uyandığında göğüslerini hissetmesi, incecik giyinmesi ne güzel kim bilir... yazın dolgu maddeleri düşmesin diye atletsiz yapamamak! offf ki ne offf. çok zor hakkaten... çok zordu demeye az kaldı.. isteyen herkes kavuşsun bu mutluluğa, sağlıkla...
canımmmmmm bu haftada bitti son birkaç güüüün her şey süper olacaak
burcucan, burnun için konu açacak mısın şeker?
Arkadaşlar ben bu forum sitesine yeni üye oldum, henüz acemi olduğum için ne yapacağımı tam kavrayamamış durumdayım, bana acil yardım... ben daha önce iki ünlü doktora 5 kere meme silikonu ve dikleştirme ameliyatı oldum.. her ameliyatım başarısız sonuçlandı.. bir doktorun ameliyatının başarızlığını diğer doktor ben düzeltirim dedi fakat daha beter etti bıraktı.. aradan 4 sene geçti ve ben bu kötü görünümümden kurtulmak için bir çok doktor araştırdım, en aklıma yatan isim zekeriya kul oldu.. kendisinden randevu aldım ve görüşmeye gidicem.. benim öğrenmek istediğim, bu ameliyatımda kesinlikle zekeriya kul'u tecih etmelimiyim.. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim sevgiler...
canım cvp yazdığın için çok teşekkür ederim.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.. inan artık çok korkuyorum tekrar kötü olmasından..bu benim son şansım olabilir.. çünkü daha önce 5 kere ameliyat olduğum için memişlerimi Allah göstermesin kaybetme olasılığımda var.. birde barış beyle bir görüşeyim..
yok bebeğim burnum için konu açmayacağım ama burun için de ekleyen çok arkadaş oluyor şimdi onlar için özel olarak maille görüşürüm bir de burun için konu açıp fotoğraf eklemeyeceğim o kadar meme fotoğrafı varken :)) anammm bugün pazaaaarrr senin ameliyat yarın bile olabilir dimiiiii
seni gidi yaramaz seniiii.demiyorum bişey.
ne demek canım benim. beş ameliyat geçirmişsin dilekolay inşallah bundan sonra her şeyi sorunsuz atlatırsın.
yarın alçım çıkıyooooorrr aslında alışmıştım bu haline burnumun şimdi bir garip görünecek alçısız :)
canım teşekkür ederim Amin...
canım benım cok gecmiş olsun. hadı bakalım umarım hersey guzel olur canım arkadasım benım.
bebeğümm bakalım göreceğiz gerçi kendi burnum gibi duruyor yine alçının görünen kısmından :))
Bacılaaarrr geldimm çıktı alçım barış bey bant yapıştırdı üstüne 5 gün kalsın sonra kendin çıkarırsın 5 gün sonrasında dedi tabi öncesinde baktım uzun uzun fotoğrafta çektik.pek bi güzel olmuş burnum insan önce bakında alışamıyor burnuna bu kim diyor aynada :) burun sırtım dümdüz olmuş şaka gibi yahu kemer memer gitmiş yanüü :) kaldırmış barış bey biraz kalkık havalı bir burnum olmuş ama o kalkıklık inecek biraz öyle yani mutluyumm.. 20 gün sonra kontrolüm olacak tekrar :)
BARIŞ bey çok tatlı bir doktor yahuu bugün pek bir sevdim kendisini iyice :) kardeşim benden çok seviyor gerçi
ooo şimdiden bu mutluluk süper yahu sevindimmm kalkık durması iyidir tabi sağlıkla sorunsuz kullan tatlımdesene barış bey hem çok başarılı hemde yakışıklı
Cnm nasılsın bakıyorum keyifler de yerinde güle güle kullan yeni burnuşunu.Ay seni alan yaşadı vallahi şanslı adam tabi.Kendine iyi bak cnm öpüyorum seni.Bacılaaarrr geldimm çıktı alçım barış bey bant yapıştırdı üstüne 5 gün kalsın sonra kendin çıkarırsın 5 gün sonrasında dedi tabi öncesinde baktım uzun uzun fotoğrafta çektik.pek bi güzel olmuş burnum insan önce bakında alışamıyor burnuna bu kim diyor aynada :) burun sırtım dümdüz olmuş şaka gibi yahu kemer memer gitmiş yanüü :) kaldırmış barış bey biraz kalkık havalı bir burnum olmuş ama o kalkıklık inecek biraz öyle yani mutluyumm.. 20 gün sonra kontrolüm olacak tekrar :)
BARIŞ bey çok tatlı bir doktor yahuu bugün pek bir sevdim kendisini iyice :) kardeşim benden çok seviyor gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?