- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
çok geçmiş olsunen kısa zamanda toparlanırsın inşallah, eminim çok güzel olmuştur sevgiler
Yaprak merhababuralara çok girmiyorum ameliyatın yaklaştı iyi dileklerimi gönderiyorum şans seninle olsun
geçmiş olsun burcu sağlıkla kullan inşallah..
okuyunca güldüm burcu vallahi.. dedim ki yoksa şimdi de dudak dolgusu mu istiyorsun diye, neyse ki yokmuş öyle bir isteğin.. evet yaprakçığım temmuz ayına girmiş bulunuyoruz temmuzun sonunda olsa bile operasyonun geriye sayma zamanı gelmiştir ve geçiyordur bile... start diyelim o zaman yaprak kuzumbugün 1 temmuz 2012: varsayım üzerinden hareketle son 29 diyorum ayyyy çok heyecanlı
Jelesec cim çok sağol canım benim..tahmin ettiğimden çok daha kolay bir ameliyatmış yani memeye göre rahat bence, ama ağızdan nefes almak çok sıkıntı ağzım açık dolaşıyorum evde :)
yapraaaaak nerdesin bebeğimm??
duyan da senin bilmediğini sanacak tatlım yatamam sayalım bir gün daha bitti. ama bak söylüyorum, ben foruma girmeyince kızlar anlar yaklaşık zamanı. n'apsam acaba
ufak ufak toparlanıyorum daha az takılıyorum kk ya, farkındayım. son bir kaç şey lazım, onları halletmeye çalışıyorum canım.
olsun geriye sayım eğlencelidirevet ortalıkta senin olmadığın bir gün .... hımmm diyecek kızlar,yaprak hayallerini gerçekleştirmeye gitti
geçmiş olsun ve hayırlı olsun burnun burcu bir ömür kullanman dileğiyle
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldim canlarım..Öncelikle dualarınız için çok teşekkür ediyorum her şeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyorum şimdi.
27 sinde ödemeyi yapmak için barış beyin yanına gittiğimde son kez konuştuk tekrar sonra tahlillerim yapılması için Fulya Acıbadem Hastanesi ne geçtim..Barış beyle konuşurken dedi ki bak burcucum alnına hafif bir yağ dolgusu da yapayım bakışların çok daha güzelleşecek öyle dedi yaptığı bir hastasının fotoğrafını gösterdi. evet kadının bakışları gerçekten güzelleşmiş ama bana gereksiz geldi açıkçası barış bey öyle güzel anlatıyor ki bak şöyle olacak böyle olacak diye..her neyse öyle ayrıldık hastaneye geçip tahlilleri yaptırıp oradan son bir kez gezdik iyice kardeşimle ameliyat öncesi ordan da eve geçtik.güzel bir duş alıp yattım
28i yani dün sabah 07:00 da hastaneye geldim güleryüzlü hastane çalışanları o kadar iyiler ki Acıbadm 7 yıldızlı otel konforunda maşallah..hemşire gelip damar yolumu açtı ameliyat kıyafetlerimi giydirdiler barış bey geldi sonra yüzümü çizmeye başladı ben baktım ben kaşları da çiziyor barış bey istemiyorum yağ dolgusu barış bey dedim o da niçin dedi düşündüm iyice onu istemiyorum dedim ama sonra yine ikna etti beni doktorum bak böyle çok daha güzel bakacaksın dedi çok tatlı barış bey ya iyi yapın dedim ben de:)
bnim burnumun sıkıntısı sağ 45 derecede bir eğrilik vardı buna septoplasti deniliyor onun dışında sol profilden burnum çok güzeldi zaten hafif bir kemerim vardı. onları düzeltti barış bey..neyse barış bey çizimlerimi yaptı ben dedim ki memeden çok daha heyecanlıyım rahat ol dedi barış bey zaten o kadar güven dolu konuşuyor ki..yatağıma uzandım beni yatağımda birlikte ameliyathaneye götürdüler orda hemşirelerle tanıştım tekrar geldi barış bey yanıma er şey güzel olacak merak etme dedi..sonra derin bir uykuya dalmışım.ameliyatım 8 buçuk gibi başladı 3 saat sürmüş ameliyatım sonra uyanma odasında uyandım kendi odama aldılar..barış bey yağ dolgusu da yaptım çok güzel oldu dedi ben de burdan artık miss turkey e katılırım barış bey dedim :) odama çıktıktan iki saat sonra falan yemeğim geldi yemekler harika muazzam ama üst dudağımı nerdeyse hiç oynatamadığım için sadece çorba içebildim biraz püre yedim..vee kızlar nerydese hiç morarma yok yüzümde buna çok seviniyorum.şiş yanaklar gözlerim falan ama hiç morarma yok.
barış bey dedi ki ameliyat sonrası burnunun içi beklediğimden çok daha kötüydün çocukken başına bir şey mi geldi düştün falan mı dedi..ben ilkokul 4. sınıftayken trafik kazası geçirmiştim ve yüzümün üstüne düşmüştüm onu anlattım o zaman ondan kırık bir sürü parça varmış o kadar çok şey çıkardım ki burnundan dedi. soldan kocaman bir et çıkmış zaten artık çok güzel nefes alacaksın dedi.
ben barış beyden burnumu küçücük yapmasını istememiştim zaten biliyorsunuz kızlar ameliyat olmamın %85 nedeni sağlık içindi..o eğriliği düzeltti barış bey hafif bir kemerim vardı onu düzeltti onun dışında çok hafif de burun ucunu toparlarım burun ucun zaten güzel senin dedi..benim burnum zaten güzeldi kızlar siteden gören arkaadşlarım da kendileri de söylemişlerdi burnun çok güzel diye o yüzden burnumda çok bir değişiklik yok ve şuan çok şiş zaten silikon tamponlarım alçım var tamponum salı günü çıkacak inşallah..dün burnum sabaha kadar kanama yaptı hemşire iki saatte bir pansuman yaptı kanaması çok normal dedi barış bey o kadar kesik var kanamazsa anormallik olur dedi. dün akşam bir sürü misafirim geldi ziyarete çok mutlu oldum..
oraletcim foruma girmiyorsn ama yine de yazmak istedim dün geldiğin çin çok teşekkür ediyorum cıvıl cıvıllığınla bana çok moral verdin..Desteğin için çok teşekkür ederim, iyi ki varsın..bir sürü de bitki çayı getirmişsin ben onları görmedim kardeşim gösterdi sonra oralet abla bunları getirdi diye onlar için de ayrıca teşekkür ediyorum canım benim kaynatıp içeceğim bu akşam itibariyle hepsinden.
bugün de 11 de taburcu oldum barış bey tekrar geldi kontrollerimi yaptı duş alabilirsin dedi ilaçlarımı yazdı.salı günü görüceğiz dikkat et kendine yorma dedi. biz de geldik eve kardeşimle. şuan çok iyiyim şükür ağrı kesici aldım bitane ağrım yok aslında ama ne olur ne olmaz diye. burun ameliyatı memeden çok daha rahat benim için sıkıntısı şu oldu burunda tamponlar var ve sürekli ağızdan nefes alıyorsun bakalım öyle işte :)
ücretler hakkında bilgi vereyim burun ameliyatı her şey dahil hastane kalması yatması yemekler şunlar bunlar 6.500 lira, yağ dolgusu da 3.000 lira kızlar...yağ dolgusunu bu karının sol yan tarafından almış yağımı.
Çok geçmiş olsun Canım, bende yeni gördüm, inşallah her şey yolundadır. Zaten güzeldin, daha da güzel olmuşsundur şimdi.. :)) Kendine çok iyi bak.. Sevgiler Canım.. Bu arada Barış Bey dün akşam Habertürk Tv de Canlı yayındaydı.. İzledin mi bilmem ama çok tatlı bir adam.. Sıcak ve samimi.. :)))
evet canım gördüm twitter dan doktorum öyledir sağolsun çook tatlıdır :) teşekkür ederim iyi dileklerin için de canım
Rica ederim Güzelim.. İnşallah yarın senin için hayırlı bir gün olur.. Tekrar çok geçmiş olsun Barış Beye selam.. :))
yarın tamponlarım çıkacak inşallaaaaahhh rahat rahat nefes almak istiyorum burnuşumdan gerçi ilk 1 ay sıkıntıymış yine burundan nefes almak için..
çok merak ediyorum canım. şöyle yüzünü tamamen görmek gerek her iki operasyondan sonra. hadi bakalım, bekliyoruz
yarın tamponlarım çıkacak inşallaaaaahhh rahat rahat nefes almak istiyorum burnuşumdan gerçi ilk 1 ay sıkıntıymış yine burundan nefes almak için..
valla bebük ben de merak ediyorum ama merak edilecek pek bişi yok sanırım çünkü eski burnumdan pek bi farkı olmayacak gibi, hatta şuan ki hali eski burnumun iki katı şiş durumda..bu şişliklerin inmesi burnumun tekrar eski halini alması aylarımı alacak gibi gözüküyor:) foruma fotoğraf yüklemeyeceğim burun için e tabi sana özelden gönderirim yavrum bir tampnlar çıksın alçı malçı çıkıp biraz şişlikleri insin de
gözün aydınn canım en azından bi derece daha rahat olacaksınn....
bu arada resimleri gördümmm onlara memiş demem ben yaaa bomba ya bombaaaa,,,annnem annemmmm bıngıl bıngıl kendimi öle hayal edemiyorum valla öle görünce coşarım açık gezerim heralde ortalarda
vala cnm şaka bi yana çok hoş doğal seksi süper ya ne diyim eski hali nasıldı ki???benim mesela ortası ayrık şu an koltuk altımdan başlıyor ve minik tabiki
bende kesinlikle damla istiyorum öteki iğrenç geliyor bana top gibi duruyor,ama damla dekolte olarakta bence çok doğal VE ÇOK SEKSİİİ,eşin veya sevgilin varmı bilmiyorum canım tepkisi ne oldu öncesinde sonrasında onuda çok merak ediyorummmm