badem10 meme estetiği ameliyatı

Jelesec cim çok sağol canım benim..tahmin ettiğimden çok daha kolay bir ameliyatmış yani memeye göre rahat bence, ama ağızdan nefes almak çok sıkıntı ağzım açık dolaşıyorum evde :)

yapraaaaak nerdesin bebeğimm??

duyan da senin bilmediğini sanacak tatlım ya tamam sayalım bir gün daha bitti. ama bak söylüyorum, ben foruma girmeyince kızlar anlar yaklaşık zamanı. n'apsam acaba

ufak ufak toparlanıyorum daha az takılıyorum kk ya, farkındayım. son bir kaç şey lazım, onları halletmeye çalışıyorum canım.

duyan da senin bilmediğini sanacak tatlım ya tamam sayalım bir gün daha bitti. ama bak söylüyorum, ben foruma girmeyince kızlar anlar yaklaşık zamanı. n'apsam acaba

olsun geriye sayım eğlencelidir evet ortalıkta senin olmadığın bir gün .... hımmm diyecek kızlar,yaprak hayallerini gerçekleştirmeye gitti

geçmiş olsun ve hayırlı olsun burnun burcu bir ömür kullanman dileğiyle

Çok geçmiş olsun Canım, bende yeni gördüm, inşallah her şey yolundadır. Zaten güzeldin, daha da güzel olmuşsundur şimdi.. :)) Kendine çok iyi bak.. Sevgiler Canım.. Bu arada Barış Bey dün akşam Habertürk Tv de Canlı yayındaydı.. İzledin mi bilmem ama çok tatlı bir adam.. Sıcak ve samimi.. :)))

evet canım gördüm twitter dan doktorum öyledir sağolsun çook tatlıdır :) teşekkür ederim iyi dileklerin için de canım

yarın tamponlarım çıkacak inşallaaaaahhh rahat rahat nefes almak istiyorum burnuşumdan gerçi ilk 1 ay sıkıntıymış yine burundan nefes almak için..

İnşallaaaaaahhh gerçi burnum şuan acayip şiş valla pek bişi beklemiyorum normalde burnum güzeldi benim şuan iki katı kadar şiş yani başkasının burnuşu gibi :) söylerim şekerim selamını

Rica ederim Güzelim.. İnşallah yarın senin için hayırlı bir gün olur.. Tekrar çok geçmiş olsun Barış Beye selam.. :))

yarın tamponlarım çıkacak inşallaaaaahhh rahat rahat nefes almak istiyorum burnuşumdan gerçi ilk 1 ay sıkıntıymış yine burundan nefes almak için..

çok merak ediyorum canım. şöyle yüzünü tamamen görmek gerek her iki operasyondan sonra. hadi bakalım, bekliyoruz

valla bebük ben de merak ediyorum ama merak edilecek pek bişi yok sanırım çünkü eski burnumdan pek bi farkı olmayacak gibi, hatta şuan ki hali eski burnumun iki katı şiş durumda..bu şişliklerin inmesi burnumun tekrar eski halini alması aylarımı alacak gibi gözüküyor:) foruma fotoğraf yüklemeyeceğim burun için e tabi sana özelden gönderirim yavrum bir tampnlar çıksın alçı malçı çıkıp biraz şişlikleri insin de

çok merak ediyorum canım. şöyle yüzünü tamamen görmek gerek her iki operasyondan sonra. hadi bakalım, bekliyoruz

gözün aydınn canım en azından bi derece daha rahat olacaksınn....
bu arada resimleri gördümmm onlara memiş demem ben yaaa bomba ya bombaaaa,,,annnem annemmmm bıngıl bıngıl kendimi öle hayal edemiyorum valla öle görünce coşarım açık gezerim heralde ortalarda
vala cnm şaka bi yana çok hoş doğal seksi süper ya ne diyim eski hali nasıldı ki???benim mesela ortası ayrık şu an koltuk altımdan başlıyor ve minik tabiki
bende kesinlikle damla istiyorum öteki iğrenç geliyor bana top gibi duruyor,ama damla dekolte olarakta bence çok doğal VE ÇOK SEKSİİİ,eşin veya sevgilin varmı bilmiyorum canım tepkisi ne oldu öncesinde sonrasında onuda çok merak ediyorummmm

gözle görülür şişlik uzun süre kalmaz. hafif şişliği de sen hissedersin ancak.
bebük mü? çok tatlısın ya. bayılıyorum hitap biçimlerine

tamponlar çıkınca süper oldum ama 9 saattir deniz spreyimi çıkmayınca yine kan falan topladı doldu burnum şimdi eve gelir gelmez hemen sıktım spreyi rahatladım yine şükür...bombadır beni memişler ablasıııııııı :):) coşarsın valla şekerim ben kendimi çamaşır mağazalarından alamıyordum mesela ama artık dur dedim kendime yani benim de göğüs dokum az olduğu için ayrık gibiydi öncesinde ama şuan bitişikler gördüğün üzre yavrum

bence de kesinlikle damla olmasını öneririrm bu kadar doğal olabilir ancak..çok seksidir beni memoşlar :)sevgilim var ama haberi yok ameliyattan..ailemin bile haberi yok yavrum kimseye söylemeden oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…