- Konu Sahibi bilgezaman
evet yavrum ya insan öyle olunca yaz gelsin istemiyor biliyorum erkek valla bakar canım benim bakmasam dese de bakar yani biz bile nasıl bakıyorduk önceden ben bakıyordum hatunun göğüsler maşallah ben de tık yok diye bakıyordum ne yalan söyleyim imrenerek bakıyordum.
yavrum ben de değiştirmek istiyorum ama bana hala geri dönmediler arama butonunu nick değiştir yaz orda çıkıyor nasıl olduğu bebek
yavrum ben de değiştirmek istiyorum ama bana hala geri dönmediler arama butonunu nick değiştir yaz orda çıkıyor nasıl olduğu bebek
yaaa moralim bozuk yine iice takılmış durumdayım burcucummm
pazar günü denize gidecez nişanlım kayınvalidemler falan ben yine sürekli nişanlımı takip edecem acaba milletin memişlere bakıyormu diee,yaa ben bile imrenerek bakıyorum valla oda bakıyordur kesin yazdan nefret ediyorum bu yüzden yaaa,bi güneşlenmek istesem yok yapamamm yatıyosun erkek gibi dümdüz bi meme,bikini desen zaten içi sünger doluu offf offf kurtulmak istiyorum bu psikolojidennnn:84::84:
burcum bu arada ben kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim canımm nişanlım siteye girdiğimi biliyorum bu ismi görünce anlar benim olduğumu,istemem bu kadar takıntılı olduğumu bilmesini