- Konu Sahibi bilgezaman
-
yaaa moralim bozuk yine iice takılmış durumdayım burcucummm
pazar günü denize gidecez nişanlım kayınvalidemler falan ben yine sürekli nişanlımı takip edecem acaba milletin memişlere bakıyormu diee,yaa ben bile imrenerek bakıyorum valla oda bakıyordur kesin yazdan nefret ediyorum bu yüzden yaaa,bi güneşlenmek istesem yok yapamamm yatıyosun erkek gibi dümdüz bi meme,bikini desen zaten içi sünger doluu offf offf kurtulmak istiyorum bu psikolojidennnn:84::84:
burcum bu arada ben kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim canımm nişanlım siteye girdiğimi biliyorum bu ismi görünce anlar benim olduğumu,istemem bu kadar takıntılı olduğumu bilmesini
yaa nasıl bi stres oluyor bende anlatamam sana dicem ama anlıyorsundur zaten sen beni,sonuçta sende yaşamıştınn,,yani bi bayanın seksapelitesi nerde göğüste bende o yokk off yaa alt taraf görünmeyen bişey ama bu bi kadını çekici kılan bende o kadar hatunun içinde yine stresli bi şekilde geçirecem haftasonumu
bakar tabii ben bakıyorum ağzımı açıp yazık biliyor beni korkusundan bakmıyor ama en azından 1saniye görüp içinden bi ona bak bi buna diye geçirdiğini düşünmek bile beni deli etmeye yetiyor işteeee
BEN DÜŞÜNÜYORUM KENDİMİ KIYASLIYORUM ODA YAPIYODUR YAA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Bu arada saol kuşum bende admine yazdım bakalım ne zaman sonuç verecek:13:
ne demek bebek bana kaç gündür cevap vermediler sinir oldum yaa bana da haber ver sana cevap verirlerse
valla öle yaa ver onlara memişş yeterr,öbürünü zaten ayrımı yok her türlü töbe töbeee
bide demezmi benimki vücuduna göre normal ben küçük seviyomm ama ben biliyorum onun bilgisayarındakileri hiç küçük seven bi insan göremedim onları görünce
tamam tatlımcım haber veririmmm
o lafta öyle der tabi canımm..küçük seviyorum diye içinden geçiriyordur kocaman olsun da istemez tabi ama her şey kararında..burda eşleri gerçekten küçük göğüs seven arkadaşlar da vardı çünkü.. her şey kıvamında kararındA güzel bebeğimm..
benimki kesinlikle küçük sevenlerden değil cnm özel msj hakkım açılsın nedenini yazarım
tabiki bende kıvamı tutturacam yakındaa
benimki kesinlikle küçük sevenlerden değil cnm özel msj hakkım açılsın nedenini yazarım
canım yaa ben sana sormadım hiçç
senin göğüsleri o kadar beğendim ama en önemli şeyi sormadımm damlaydı dimi canım protezlerin bide310 cc takılmış ya eski hali nasıldı??foto yokmu yavrum yaa eski halinin bende 300den aşağı düşünmüyorum ama nasıl olurum acaba ayy düşünemiyorum yaaa
anladım cnmm neyse eskiyi unut şu an süperr
haklı olarak öle hissedersin cnm bunlardan sonra o ne yeni memeden düşmüş gibi bebe gibi
ben şu an öleyim şükretmelisin binlerce kez
şükrediyorum valla canım..ayy bitanem ya sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah istediğin gibi göğüslere
evet yavrum ya insan öyle olunca yaz gelsin istemiyor biliyorum erkek valla bakar canım benim bakmasam dese de bakar yani biz bile nasıl bakıyorduk önceden ben bakıyordum hatunun göğüsler maşallah ben de tık yok diye bakıyordum ne yalan söyleyim imrenerek bakıyordum.
yavrum ben de değiştirmek istiyorum ama bana hala geri dönmediler arama butonunu nick değiştir yaz orda çıkıyor nasıl olduğu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?