- 5 Haziran 2010
- 64
- 1
- Konu Sahibi bilgezaman
Geçmiş olsun arkadaşım bitti gitti işte kurtuldun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun arkadaşım bitti gitti işte kurtuldun:)
teşekkürler canım, memeden sonra burun daha rahat..bir an önce tamamen iyileşmek istiyorum..Allah kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin ne kadar çok rahat desem de zor vallahi ağzım açık ve 7 8 defa hapşurdum içinde tampon dışında alçı varya sanki çatlayacak gibi oldu burnum..bir de üstüne göz nezlesi oldum bilidğiniz ağlıyorum yani
Canım çok geçmiş olsun, ameliyat olmuşsun daha yeni gördüm. Önce memişler şimdide burun- süpersin valla) Umarım herşey istediğin gibi olmuştur, tekrardan geçmiş olsun- güzel günlerde kullanman dileğiyle..
çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşallah [
gecmis olsun demek oldun ameliyat ay canim benim zor olmali benimde nefes sorunum var gunden gune erteleyip duruyorum..tamponlar cikinca rahatlarsin azcik sIk disini
burcum kuzum olmuş kurtulmuşsun,fıstıktın iyice fıstık oldun desene... oraletle görüştüm,aldım haberlerini... hadi bakalım şimdi iyileşmeye bak..öpüyorum canım benim
Geçmiş olsun Burcu.... Burun kemigiyle fazla oynama yapılmadıgından dolayı yüzünde fazla morarma olmamıştır..Güzelll... Aman güneşten koru kendini,yüzün güneş ışıgına maruz kalmasın Herşey gönlünce olsun inşallah..Sevgiler..
arkadaşlar bişi sorcam burun ameliyatı olan arkadaşlarım varsa yanıtlarlar mı..fıs fıs deniz suyu spreyini sıkıyorum ama temizlenmiyo ki burnum ya içerde kan falan kalmış hep sağdan şuan çok az da olsa nefes alıyorum ama sol kapalı tamamen bu normal mi? solla çok daha fazla uğraşmış zaten barış bey..bir de tamponlarım falan var ya ondan nefes alamıyorum dimi..burnumu kim temizleyecek yaaa salı günü tamponları çıkarttırmaya gidicem o zaman barış bey mi temzilicek biri bana bişi söylesin :)
canım keşke bilgim olsa da yardımcı olabilsem,ama tamponların olduğu için nefes alamıyorsundur ,bence normaldir sıkıntı yapma canım yaa..şu salı günü gelsin tamponlar çıkınca rahatlayacaksın bence
Evet canım yaa gelse biran önce şu salı günü
salı günleri çabuk geliyoo benden söylemesi :124: azıcık daha sabır.
ayy evet bebeğim ya bugün resmen ameliyatımın 4. günü çok çabuk geçiyo günler..benim tek sıkıntım burnumun içini ben temizleyemiyorum herhalde barış bey temizleyecek onu anlamadım bir de ağzım açık olması sıkıntı..gözlerim şişmişti onlar indi yanaklar şişti biraz öyle idare ediyoruz kızkardeşim diyor ki abla yüzün tombul olsa da fıstık gibi olacakmışsın :) haa bir de dudaklarım da dolgu yaptırmış gibi şuanda bu halimi de görmüş oldum yani ve kararım bence ince dudak çok daha güzel ve seksi duruyor benim alt dudağım zaten iyi üst hafif ince öyle daha güzelmiş bunu da görerek anladım :) hadi sana da şafak sayalım bebek
okuyunca güldüm burcu vallahi.. dedim ki yoksa şimdi de dudak dolgusu mu istiyorsun diye, neyse ki yokmuş öyle bir isteğin.. evet yaprakçığım temmuz ayına girmiş bulunuyoruz temmuzun sonunda olsa bile operasyonun geriye sayma zamanı gelmiştir ve geçiyordur bile... start diyelim o zaman yaprak kuzum bugün 1 temmuz 2012: varsayım üzerinden hareketle son 29 diyorum ayyyy çok heyecanlı