Badem göz ve göz kapagi ameliyati

Cok tsk wallahi öyle oldu.eskiden goz makyaji yapamiyordum yapsam da yakismiyordu.eye Liner suruyordum zigzag titrek oluyordu.simdi gergin ve cok fresh oldu

aynı durumdayım işte hatta dün buradan endodan arkadaş olduğumuz canlarla beraberdik oradada konu oldu benimde çok düşük seneye yüzle olup bitircam inş sağol

Ankarada tevfik sozen var Hacettepe ona git bi gorus istersen fikir al.blue aice var ony cok guzel yapmis gordunmu
Sonucun guzel cnm gozlerin diri olmus benim goz cevremde kirisiklik var sadece goz cevresini gerdirmek istiyorum anlimda yanaklarimda birsey yok zaten 27 yasindayim ama goz cevrem cok kirik ve goz kapagim hafif dusmus

Sonucun guzel cnm gozlerin diri olmus benim goz cevremde kirisiklik var sadece goz cevresini gerdirmek istiyorum anlimda yanaklarimda birsey yok zaten 27 yasindayim ama goz cevrem cok kirik ve goz kapagim hafif dusmus
Sadece goz cevresini gerdirme seklinde bir ameliyat yok diye biliyorum.siz ust goz kapagi ameliyati ve endoskopik ust yuz germe yaptirirsaniz iyi olur diye düşünüyorum.endoskopik oldugu icin hicbir iz de olmaz.bu islem zaten genc yastakilere yapiliyor

Tabiki goz cevresine uygulanan ameliyat var canim badem goz ve goz kapagi ve kas kaldirma yapilabilir burda Lemanman arkadasimiz demis anlimda ve yanaklarimda sorun yok sadece goz cevremde diye belirtmis .. endoya ne gerek var sorun tek goz cevresi ise ?

Sen bu ameliyatlari olan bir kisi değilsin dimi?Ben bu ameliyati olan biriyim ozaman bosu bosuna olmuşum bu ameliyati.benim de yanaklarimda sorun yoktu ama 20li yaslardaki hali de yoktu.Diyorsun ki endoya gerek olmadan badem goz Kaş kaldirma vs yapılabilir peki nasil yapilacagini tarif edebilirmisin cok merak ettim?yani dıştan mudahale ile bunlarin yapilabilecegine inaniyorsun sanirim.dr badem goz yaparken gözünü dıştan nasil cekecek ve cektigini nereye bagliyacak?yine kas kaldirma da oyle kaşıni dıştan cekip kaldiracak nereye nasil bagliyacak.lütfen bu konularda bizi aydinlatirmisin?

arzum77 badem goz oldu endo olmadan demekki mumkun
Ben goz kapagi oldum biliyosun endo olmadan ve bir cok konu okudum endo olmadan goz kapagi kas kaldirma ve badem goz olan burda olsun baska sitede olsun yapildihini duydum gordum
Ben Sana bosu bosuna ameliyat oldugunu mu soyledim simdi ? Neden hemen bu sekilde cevap veriyosun ??

Badem goz ameliyati :
Gözün dış köşesine minik bir kesi açılır ve bu kesi sayesinde göz biraz daha yukarıya çekilir ve özel olarak geliştirilmiş incecik iplerle 3-4 dikiş atılarak dikilir. Bandaj değil, sadece ufak bir streç kullanılır. Operasyondan 3-4 gün sonra dikişler alınır. Kullanılan özel teknik sayesinde iz de kalmaz.(alinti)

Kas asma kaldirma ameliyati :

İple kaş kaldırma ya da iple kaş asma tekniği, gelişen teknolojiyle birlikte hastalara maksimum konforu ve kısa iyileşme süreçlerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş çağdaş bir altyapıya sahiptir. İple kaş kaldırma tekniğinde, saç çizgisinin hemen içinden mikro cihazlarla giriş yapılarak, düşen kaş kafatasına askılanır. Ameliyatsız bir işlem olan bu teknik eş zamanlı botox, örümcek ağı estetiği ve ultherapy yöntemleriyle entegre edilerek uygulanır ve mevcut kırışıklık ve gevşeyen cilt dokusu toparlanır. (Alinti)

Bak sen de neguzel yazmissin mikro cihazlarla giris yapılarak diye.iste mikro cihazlarla giris yapilarak yapilan ameliyata kisaca ENDO deniyor.sen bunu dr aciklamalarindan alinti koyarak belgeli olarak ispatlamis oldun.ve kendi iddiani da curutmus oldun boylece(endoya gerek yok diyordun)Sonuc olarak su cikiyor ki ENDO olmadan bunlar olamiyor.ama sen madem endoya bu kadar karşısın ozaman dogrudan acik yüz germe yaptir bence.çünkü baska bir olasilik yok

Ustte sen endoskopik YUZ GERME yaptirabilirsin karsiliginda yazi yazdim
Ama sadece endoskopi den bahsetmedim ki zaten bu endoskopi islemi heryerde uygulanan yontem olabiliryor yani karin germeyi bile endoskopik yontemle yapan var (eger cok deri fazlaligi yoksa)
Yani iddiami curutmus olmadim
Arzumun badem goz amzliyatini okuyabilirsin istersen
Ve ben endoya karsi oldugumu nerden cikartiyorsun ? Nerde soyledim bunu ? Ve ne yaptiracagimi kimseye sormadim neden bu kadar agresif bir sekilde yaziyorsun ?

Bu ameliyati gecirmis biri olarak bana soru soranlara kendi tecrübelerim ışığında cevap veriyorum bilgilendiriyorum.sen napiyorsun beni yalanci konumuna sokmaya calisiyorsun.o bana sormus ben ona cevap vermisim.sen benim ona verdigim cevabin yanlış oldugunu soyleyemezsin.sana birgun biri birsey sorarsa sen ozaman kulaktan dolma bilgilerini ona soylersin.benim birebir konuşmalarımin dogrulugunu yanlisligini sorgulamak sana düşmez

Burasi acik bir paylasim platformu herkes kendi tercubesini soyliyebilir ki kaldiki leman la daha once cok yazistim ve yardimci olmak istedim sen kestirip atmisin sadece endo yuz germe olur diye bende aciklik getirdim konuya bu sekildede ameliyat olunur diye ve bilgilerim kulaktan dolma da degil

Tecrübeli olmadigin bir konuda insanlari yanlış bilgilendirme bence.sen nerenden ameliyat olduysan o konularda bilgilendirme yap.hele hele bana sorulmuş bir soruya verdigim cevabi yalanlamaya kalkisma.böyle yaptigin icin kimse senle konusmuyor, herkes seni disliyor farkında degilmisin.bi ben bi de damarcikiz senle konuşuyordu beni de kırdın ya bravo sana

Bu yazimda yanlis anlasilma olmus benim demek istedigim endo yuz germeden olmadan da badem goz yada kas kaldirma yapilabilir demek istedim
Ben kimsenin yorumuna yalan demedim .. kelimeleri yanlis seciyorum affola yurt disinda olmanin dazavantaji

Yahu araştırdığımız konu hakkında bilgi almak için giriyoruz, 3 sayfadır tartışma okuyorum beynim döndü : )

Tartışmanızı özelden yapın lütfen, burda ego yarıştırmayın, yok ben haklıyım sen az haklısın, ben öyle dedim sen şöyle anladın..

Okuyan insanlara saygınız olsun azıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…