Badem göz ve göz kapagi ameliyati

nesusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
113
63
98
Merhabalar

Badem göz ve göz kapagi ameliyatinda en basarili doktor veye doktorlar hangileridir acaba? Bu konuda gercekten acil yardima ihtiyacim var. Bir de basarisiz dr larin adini da bilmek isterim yanlislikla onlara gitmemek icin. Umarim bana yardim edecek birileri cikabilir Simdiden cok tesekkurler :)))))

sanırım cevap bulamadınız . bulduysanız banada bılgı verırımısınız

Siz benden dr ismi istemissiniz ama o reklama giriyor en iyisi ben resimlerimi paylaşayım

Eklentiler

• 2017-02-27 23.51.04.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 8.598
  • 2017-02-27 23.53.28.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 8.587
Göz kapagi ameliyati oldum badem göz yaptirdim bi de alnimi gerdirdim endoskopik olarak sonuç mükemmel oldu tavsiye ederim.arastirin iyi bir dr bulun yaptırın hic acili agrili bir islem degil.sadece 5-6 gun bandajlar oluyor okadar sonra süper bi görüntü.ltfn dr sormayin islem hakinda herseyi sorabilirsiniz yardimci olurum

Kimse resim paylasmiyor arkadasim cok israr etti ondan paylastim.ltfn olanlar paylassin herkes korkuyor ameliyattan .olacak arkadaslari bilgilendirelim diyorum.benim gibi boyle resminizi kirparak koyarsaniz kimse sizi tanimaz:))

Merhaba Ain germe ameliyatini neden oldunuz, kirisiklik mi vardi yoksa deri fazlaligi mi? Ya da sadece alni daha kaldirmak icin mi? Alindaki kirisikliklar germe ameliyatiyla gecmiyormus danistigim dr a göre...

Ne demek istediniz, anlamadim?
Basarisiz dr lara karsi insanlari uyarmak yasak basarililarin da adini vermek reklam sayiliyorsa neden böyle bir forum var anliyamiyorum. Özellikle basarisiz dr lara karsi uyarilar cok önemli, bizim vucudumuz bizim sagligimiz söz konusu dr larin daha cok para kazanmasi degil...

Kurum kişi kötüleme ne demek bende anlamadım arkadaşlar benim adıma daha önce msj yazılmıştı kadınlar klübüne kaç yüz tane msj attım ama geri dönüş olmadı.buradan tekrar yazayım moderatörler ilgilenirse çok sevinirim!benim adıma benm hesabımdan nasıl ve kim msj yazabiliyor???!!

Size özel mesaj gönderdim, özel mesajlarınızı kontrol ediniz.
Hesabınıza siz şifreyi bir tanıdığınıza vermediğiniz sürece sizden başkası giremez.

Size özel mesaj gönderdim, özel mesajlarınızı kontrol ediniz.
Hesabınıza siz şifreyi bir tanıdığınıza vermediğiniz sürece sizden başkası giremez.
Cok garip bir olay

Merhaba Ain germe ameliyatini neden oldunuz, kirisiklik mi vardi yoksa deri fazlaligi mi? Ya da sadece alni daha kaldirmak icin mi? Alindaki kirisikliklar germe ameliyatiyla gecmiyormus danistigim dr a göre...
Alnimi düşük olan kaslarimi kaldirmak icin ve de bombeli bir alin olmasi icin endoskopik yontemle gerdirdim.ince kirisikliklar vardi botoks yaptiriyordum 4-5 ay dayanıyordu devamli botoks yaptirip aci cekmekten ve binlerce lira vermekten kurtuldum boylece.bide burnumu yaptırmayı düşünüyordum daha once alnimi gerdirince ve bombeli yaptırınca profilden cok güzel gorunmeye başladım.herkes burnumu da yaptirdigimi zannediyor inandiramiyorum kimseyi:))bu tür islemler kırışıklıklar yerlestikten sonra iyi sinuc vermiyor acikcasi.yüzünüzde yorgun bi ifade çökmüş bir cilt farkettiginizde yaptirdiginizda oldukça dirilesiyor ve genclesiyorsunuz.kesinlikle zor bir islem degil.aci agri ve iz olmuyor

Kimse resim paylasmiyor arkadasim cok israr etti ondan paylastim.ltfn olanlar paylassin herkes korkuyor ameliyattan .olacak arkadaslari bilgilendirelim diyorum.benim gibi boyle resminizi kirparak koyarsaniz kimse sizi tanimaz:))

ben olunca kırparak koyarım doğru haklısın kendim için didikliyorum resim süreç diye olunca eklemek lazım olacaklara yardım

neden çünkü yasal olarak suç doktorlar asistanları buraları takip ediyor ve dava açılıyor ondan

neden çünkü yasal olarak suç doktorlar asistanları buraları takip ediyor ve dava açılıyor ondan
Memnun kaldigimiz dr larin ismini vermek tabiiki yasak degil .ancak bazi artniyetli arkadaslar ısrarla dr un ismini fiyatini sorup ogrenmeye çalışıyorlar, soyleyince de bu kişi bu dr un reklami yapiyor diyorlar.ben bu sebeple artik ne dr adi ne de fiyatini soylememe karari aldim.kurunun yaninda yaş da yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…