- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Hadi sohbet edek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi sohbet edek
Oryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooomHadi edelim
Hahahah evde baslasan ogrenebilirsin ben de bi ara bayanlara özel oryantal kursu aramistim d bulamamistim. Ben de evde oynuyorum bol spor. Baya iyi oluyorOryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooom
Ne var kız oryantalde benim evde boru bile var direk dansı yapıyorum o derece Öğretirim ben sanaOryantal öğrenmek istiyorum ben yaa ama o kadar odunum ki hareket edemiyooom
Bugün başladım kızlarla evde açtım oryantal ama fena dansediyolar videolarda kalcami güzel kiviriyorum ama yukarısı adeta bir kalasHahahah evde baslasan ogrenebilirsin ben de bi ara bayanlara özel oryantal kursu aramistim d bulamamistim. Ben de evde oynuyorum bol spor. Baya iyi oluyor
Onu da öğrenmek istiyorum evlenince yatak odama alcam bol bol koca kudurtcam gerçekten oynuyor musun hep ozenmisimdir öyle insanlara ben de istiyoomNe var kız oryantalde benim evde boru bile var direk dansı yapıyorum o derece Öğretirim ben sana
Bu oryantalle ne zayiflanir varyaa istediğini ye iç iki kıvır gitsin kilolar ohhhBende geldim ama hiç oryantal demeyin bi yemisim yemek tembellimde diz boyuuu
Çohoş kız ama ben direk dansı yaparken seksisizlikten ölürüm herhaldeBoru heeee
Bende tembelim çoğu zaman usenirim bazende kendime hayret ediyorum dun gece 1de kalktim kendime tost yaptım yiyip yattımTembelim qizz ben fena