- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
Ee öyle değiller mi zaten ? Elleri ya burunlarında ya orda...
onların bi tarafları rahat edecek diye sıkıntısını biz yaşıyoruz.
herkes kendine sahip cıksın.
bir keresinde erkek arkadasıma bile oyle bir azarı cekmisligim var ki... benim yanımda dahi yayılamıyor artık.
hiç birşey değişmiyorr erkeklik taslıcaklar ya bi yerlerini göstererek ondandır birde bizler erkek olunca yiğidin malı meydandır diye büyütüyoruz adam oluncada o düşünceyi uyguluyorlar işte
bir yerleri sıkışıyormuş ondanmış netten baktım şimdi ay şaka gibi arastırdıgım şeye bak
ama onlar bunu abartmıs yaşam tarzı haline getirmiş artık.
Evet ben çözümü toplu iğnede buldum, yakama bir toplu iğne tamamdır
Allah toplu iğneyi icat edenden razı olsun, her işe yarıyor
Şimdiye kadar toplu iğneyi hafifçe batırdığım durumlar oldu, azıtan hareketlere denk gelirsem saplar bırakırım, çıkarmak için uğraşıversin bir zahmet
onların bi tarafları rahat edecek diye sıkıntısını biz yaşıyoruz.
herkes kendine sahip cıksın.
bir keresinde erkek arkadasıma bile oyle bir azarı cekmisligim var ki... benim yanımda dahi yayılamıyor artık.
hay Allah ım tamamda yayılmak ta olmaz biraz aralık lı otursunlar bizde bitişik oturup yapıştırıcılıymıs gibi bacaklarımızı birbirine tam yapıştırmıyoruzki ama gelde işte anlat millete otobüste sölesen opla bacanı dersen millet seni edepsiz karı gözüye bakıyor sinir oluyorum su toplum baskısına
benim kocam bi kere öksürdü öksürdü peçete yokmus yere tükürdüü 2 gün laf yedi benden ne o serseri gibi
seninki temas kurmak için yayılmıştır hiç halden anlamıyon yav
pişmiş kelle gibi sırıtıyolar yaa iğne azz kalır cuvaldız saplaay bu erkek milletinin tek kıymetlisi şeyi
sırf o meymenetsiz şey rahat edecek diye milletin üstüne abanıyo odunlar
kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım
ee bundan sonra konusmadan toplu iğneyle haledeceğiz işimizi
bu sefer de bu bana iğne batırdı mesaj mı vermeye calısıyor demesinler deher şey beklenir valla
ee bundan sonra konusmadan toplu iğneyle haledeceğiz işimizi
bu sefer de bu bana iğne batırdı mesaj mı vermeye calısıyor demesinler deher şey beklenir valla
ay bu erkek milletinin tek kıymetlisi şeyi
sırf o meymenetsiz şey rahat edecek diye milletin üstüne abanıyo odunlar
kadınlarda da var öyle yayılan onların neresi rahat etmiyo onu çözemedim rengina canım onada bi el atıver aydınlanalım
insan igneyle hiç msj verir mi kızmesaj diye anlıyacak adamın ruh hali nasıldır acaba
biz mudahale etmedikce böyle normal karsılıyorlar biz de off puff dedigimizle kalıyoruz.
iyi yapmıssınız! yapsın bakalım bir daha... o 2gune degiyor mu degmiyor mu
ohhoooo onlar nelerden mesaj anlıyor iğneden mi anlamıcak
Evet ben çözümü toplu iğnede buldum, yakama bir toplu iğne tamamdır
Allah toplu iğneyi icat edenden razı olsun, her işe yarıyor
Şimdiye kadar toplu iğneyi hafifçe batırdığım durumlar oldu, azıtan hareketlere denk gelirsem saplar bırakırım, çıkarmak için uğraşıversin bir zahmet
ay alone hic aklıma gelmemişti gercekten!fazla düz biriyim sanırım:26:
pişmiş kelle gibi sırıtıyolar yaa iğne azz kalır cuvaldız sapla :47
cuvaldızz iğnesiii iyidirrrrrrrrrrrrr iş görürrrrr
yapmadı canım ama iyi azar yedi peçetem yoktu falan aman ne kadar kocam olsada özü odun iştegittim bir kütüğe aşık olup evlendim yont babam yont şimdi
ben sana küsüm yorumsuz yorum yapıyorum hıh
zavallı çocuk dokanamadı bile sana
adım sapığa çıkmasın iğneli sapık diye
özü odun olmayanı var mı acaba
en azından acıklama yapmıs falan... bu da hatasını kabullendigini gosterir. yine de boş bırakmamak lazım