bende asiri derecede zayif bi insanim ama gel gorki üst ic baldirlarimda sanki top varmis gibi sis duruyo tam bikini bolgesinin altinda hemen, psikolojim bozuldu iyice sinir olmaya basladim eskiden bu kadar farketmiyordum ama simdi deli oluyorummm yaa .. nasil eritecem bilmiyommmmmmmmmmmmmmm.... :2: ablaminkilerde ayni genetik sanirsammmmmmmmmmmmm
arkadaşlar bu konu bitmesin lütfen,, çözüm arayalım... artık birşeyler yazan yok, azaldı bayaa bi.... yok mu hiç kalın bacaktan şikayet eden :)))
Kimi arkadaşlar bisiklet için zayıflatıyor diyor ama ben 11 yıl bisiklet sürdüm bacaklarım acayip kaslandı şuan da bununla cebelleşiyorum kaslar gitmiyor tamam bacaklarım çok güçlendi çok hızlı koşup çok uzun süre yürüyebiliyorum lakin çok kalın futbolcu bacağı gibi pilates vs. denedim ama yok sanırım daha etkileyici bir yöntem bulmam gerek:44: :2:
ahh bu belden aşağısı benim kabusumboyum 1.70 ve 63 kiloyum.belim gayet ince hiç göbeğim yok ama ne varsa belden aşağımda toplanmış.basenlerim öyle bir geniş ki aman allahım ne etek giyebiliyorum ne pantolon yakışıyo bacaklarım çok düzgün sütun gibi ama çook kalınlar...yani bazen o kadar nefret ediyorumki görüntümden.dışarı çıkmak istemiyorum.geçen gün alışverişe gittim.bir sürü pantolon denedim.38 beden bacaklarımdan geçmiyo.40 bedeni zorla giyiyorum ama bu seferde belime oturmuyo çok bol oluyo.42 desen bacaklarıma rahat geliyo ama dediğim gibi beli bomboş kalıyo ne etek yakışıyo ne pantolon.napıcam bilmiyorum...bizim ailede biraz genetik aslında bu durum.annem tarafındaki bütün kadınlar ince belli geniş basenleri var ama benimki kadar kalın bacaklı yok.bu gencecik yaşımda ve bu bunaltıcı yaz günlerinde pantolon giymekten nefret ediyorum yani gerçekten çok kötü bi görüntü.belim bu kadar ince olunca alt tarafım dahada çok çaktırıyo.kilo verdiğimde üst taraftan gidiyo ooof offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?