merhaba benim de üst bacaklarım kalın, alt bacaklarım ince. birkaç gün içinde bisiklet alacağım. epey araştırdım, en düşük viteste düz yollarda süreceğim, asla yüksek viteste kendimi zorlamayacağım. çünkü zorlama hep dizlere yük bindiriyor, hem de yuvarlak kasa neden oluyormuş. bu fikir tülin şahin'den geldi aslında aklıma. o her sabah biniyormuş senelerdir ve incecik bacakları var. demek ki bisiklet bacakları kalınlaştırmıyor.
bu arada zaman kısıtlılığından dolayı yalnızca haftada bir gün spor salonuna gidiyorum, 2 saat antreman yapıyorum. şimdi de buna hafta içi her sabah 1 saat bisiklet eklenecek. sahilde süreceğim. uykum biraz bölünecek, ama başka çaresi yok. hem böylece güne daha zinde başlarım, belki işimde de daha başarılı olurum. evinin çevresi buna uygun olan herkese tavsiye ederim.
ayrıca barbara bort kremini kullanıyorum. bir de salondan l-carnitine aldım. bisikletle birlikte onları da içmeye başlayacağım. çünkü l-carnitine'in spor yapmadan içilmesi pek doğru değil. her hafta 1 gün yarım saat de incelme masajına gidiyorum.
kendime 2 ay süre verdim. bu pazartesi başlıyorum. bakalım sonuçlar ne olacak fisfisfis bu arada kilom 54, boyum 1.65. ama bacaklarımın en kalın yeri 56 cm. bakalım nasıl bir değişme olacak? benden haber bekleyiniz efem! a.s