Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüyleri kökünden almazsak çıkmaya çalışan ve batık yapan kıllar da olmaz.
Bu yüzden tüy dökücü spreye geçiş yapıcam ben.
aycangülün topiğinde gördüm seni ay takvimi işe yaramadı? kökünden almak lazım biliyosun. ben tüyler bitince batıklarda biter diye düşünüyorum..
Evet ay takvimi biraz biraz azaltıyor ama o kadar uzun süre batıklarla yaşanmaz ki( Ne zaman bitecek dersin?:))
nedir bu ay takvimi kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
her ay bu topiğin ilk sayfasında epilasyon için en doğru zaman güncelleniyo. çok işe yarıyo ilk sayfayı dikkatlice oku.
Arkadaşlar bacaklarımda kıl dönmeleri oluyor acaba makinadan mı dedim ağda kullandım olmadı, jilet denedim yne olmadı haala ,inanılmaz derecede kıl dönmelerim war yara yara oldu bacaklarım bana bu konuda yardım edebilecek biri olurmu acabaaaaaa..senağlama
Benim en yakın arkadaşım aynı derde sahipti. aynı sizin gibi her yolu denedi jilet makine ağda hep sonuç aynı . En son çok rahatsız oldu yazın şort giyememeye başladı insanlar aa bacaklarına ne oldu dedikçe sıkıldı doktora gitti. Doktor bir karışım vermiş. hep uygula bunu demiş ve jilet yap demiş. ben olaya dışardan dahil olan bi insan olarak; o kullandıkça farkı gördüm aşırı aşırı yumuşak oldu %100 olmasada normale dönüyor yavaş yavaş. öğrenip sizle paylaşırım karışımı.