- Konu Sahibi gizayy
-
denize gitmek süper zaten, maddi durumu toparlasam koşa koşa lazere giderim şu alerjik bünyemle, hiç düşünmem yani çünkü kıllar olmasa batıklarda olmıycak, kesede işte yüzde elli den fazla azaltıyo. bepanten konusunda da çok kuru bi cildin yoksa her gün kullanma bence vıcık vıcık, sanki iki günde bir daha iyi banyodan sora, hergün kullancaksanda bence temiz cilde kullan.
Batık için de antibiyotik kullanırsak artık böbrekler iflas eder herhalde yaa3 ay ilaç kullanmak ne demek!
Jileti 3 ay kullnsam zaten kalmazdı da o sırada tüyler sertleşiyor falan filan. Kol altımdakileri 15 yıldır jiletle alırım hala yumuşaklar bacaklar öyle değil hemen cozuttular.
gecmesını ıstemıyorsan antıbıyotık kullanma cnm ben baska cozum bulamadım doktora da ole bısey solersem gıt kendın bul cozumunu o zmn der emınım ayrıca bn 3 ay jılet kullandım batıklar gecıo ılk agdada daha da fazla cıkıo ıster dene ıster deneme ben suana kdr topladıgım,uyguladıgım ve sonuc alabılıcegımı dusundugum yontemlerı yazdım. soledıklerımın hepsi bı sıtede doktorlardan aldıgım bılgıler ve kendı doktorumun bana verdıgı ılaclar aktardan ondan bundan duymadım. herhangı yan etkı yapıcak bısey solemedım özellıkle ılacların doktor kontrolunde kullanılmasını ustune basa basa soledım ndn soledım BOSUNA UGRASMAMANIZ ICIN cunku ben gecen yılımı bole harcadım bu yılda bırden bıre mucızevı sekılde ıyılesmıcegını gordum sonuc olarak 2 yaz ne bır etek ne bır sort vs gıyemedım suan bacaklarım daha ıı ve ılaclarımı kullanmaya devam edıyorum cunku bundan baska tek caresı lazer ve ogrencı halımle o kdr parayı bulmam ımkansız...
Evet bunların farkındayım ben de ama 3 ay antibiyotik ilaç kullanıldığını duymamıştım hiç, o yüzden şaşırdım sadece, krem şeklinde olunca kullanılabiliyor demek ki uzun süre, umarım iyileşirsin. :94:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama sürekli takibimdeydiniz.
Benim sorunum şu batıklar
Bacaklarım mafolmuş bir halde.alt bacaklarım morluklarla dolu.içindeki kıllar çok derinde oldugu için çıkartamıyorum.o kıllarda morluklara ve yaralara yol açıyor.denemedıgın yol kalmadı.kese,ponza taşı,peeling,doktora gıttım bana fucudin,bactroban dıye ıkı krem ve cılt soyucu ısotrexın dıye bır krem verdı.ama bunlarda fayda etmedı.lazer yaptırcak ımkanım yok suan ogrencıyım.benım derdımden muzdarıp arkadaslar ve bır cozum bılen arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum.
hepınızı çok sevıyorumkocaman opuyorum
tamamen aynı durumdayız ben sonuc alana kdr doktora gıtmeyı dusunuyorum baska secenek yok:2:
Ben doktora gıttım ama hala sonuç vermedi.hiç gecmicek heralde
bende gıttım cnm 3 defa da kontrole gittim ama gecmıyo:2:
canım ben suan bacaklarımı bıldıgımız bulasık sungerının yesıl tarafı ıle yıkıyorum.ılk yıkamamda gozle gorulcek duzelme oldu.
sungerı sabunla kopurtup keselıyorum.çıkıncada nemlendırıcı suruyorum.
sende bır dene ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?