bacaklarında çarpıklık olanlarr(bacak bandı)

merak ettım yaa nasıl bısey benm bacak larm dısa dogru x degıl yanı işe yarrmı acaba alsakk alcam diyen arkadaş alımı acaba

slm konuyu yeni gördüm ilgimi çekti kullanıp memnun kalan varmı arkadaşlar yada ingilizcesi olanlar tercüme edebilirmi tşk

arkadaşlar eğer ingilizceniz varsa eby a girip bu ürüne bakabilisiniz baya bi açıklaması var ikna edici ama ben kullanan varsa onun yorumunu almak istemiştim o leg band diye arattırırsanız eğer çıkıyo

merhaba arkadaşım bende de aynı sorun var maalesef ve de ameliyat gibi bi çözüm kesinlikle düşünmüyorum.. leg bandi duyunca baya bi ümitlendim açıkçası işe yarar mı bilmiyorum ama fiyatı öle çok pahalı olmadığı için denemeye değer diye düşünüyorum nasıl temin edebiliriz bi bilgin var mı acaba?? teşekürler şimdiden..

Kızlar ben bu durumdan müzdarip olan birinin bildiğiniz kemer ile bu işi çözdüğünü duymuştum daha doğrusu okumuştum..

kızlar bende internetten araştırdım bazı resimler ekledim.çarpık bacak düzeltici diye geçiyor.ürünlerden biri japon digeri kore ürünü diye yazıyordu aslında almayı düşünüyorumda japonca falan bilmiyorum aranızda alıp kullanan ve memnun kalan var mı ?

Eklentiler

• $O-leg_fixer.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 779
  • $76253ccd-b135-4826-9d3c-6f24ff1f93d6_NG025.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 1.051
  • $made_in_Japan_leg_care_product_Bowleg.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 3.594
  • $oimg_GC03740905_CA03749731.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 780
arkadaşlar biraz bilinçsizce yapmıyor musunuz ya?
o çarpıklığın sebebi bin türlü şey olabilir
ama kas bağ yaralanmasına sebep olabilir bu şey.
ayrıca bu olay çocuklarda belki etkili olabilir ama öyle günde 2 saat takmakla etkiyeceğini sanmıyorum ben
boşa ümitlenmenizi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…