bacaklarında çarpıklık olanlarr(bacak bandı)

candy1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
36
1
86
Ankara
arkadaşlar bnm bacaklarımda çarpıklık var bu beni rahatsız ediyor fakat kesinlikle ameliyat yada dolgu gbi birşey düşünmüyorum. konuyla alakalı araştırma yaparken o bacak bandları nı gördüm.link verirdim aslında ama yasak sanırım veremiorum. belli bi yaştan sonra ne kadar değişim olur yada işe yararmı bilmiorum ama almayı düşünüorum bu konuda fikri olanlar yada önceden kullananlar var mı aranızda ??

kimsenin fikri yok sanırımmm

canım aldın mı bunu sen?? ben ilk defa burda okudum bacak bandını. faydalı bişeyse bizde alalım a.s

ya özelden atardım merak edenlere aslında ama özel mesaj gönderemiyorum foto eklemeye çalışiyim yapabilrsem ben almadım daha ama düşünüyorum .

arkadaşlar yok mu fikri olan? bu forum sayesinde her bişeyleri öğreniyoruz da bunu öğrenemiycez galba şimdilikCADIARZU

hiç kullanan olmadı mı bunu yaa kocaaa kadınlar kulübünde kaydirigubbakcemile hadi kızlar görün bu topiği

arkadaşlar eğer ingilizceniz varsa eby a girip bu ürüne bakabilisiniz baya bi açıklaması var ikna edici ama ben kullanan varsa onun yorumunu almak istemiştim o leg band diye arattırırsanız eğer çıkıyo

valla bilmiyorum ki bende günde en az 2 saat kullanılması gerektiği yazıyo orda ama kemik yapısı nasıl değişir değişir mi bilemem ama benim doğuştan çarpık değil bacaklarım sonradan böle olabiliosa düzelebilir gbi bi umut var içimdeguclubacismile

böyle bişey varsa iyiymiş çevremdekilerede söylim ilk defa duyuyorum...yaş ilerledikçe düzeliceni sanmam en azından ben düzeleni görmedim neyse o kalıyo ...

ayyy benimde ilgimi çekti. ama bende etkili olmaz art ıkkk 33 oldu yaş. ben çarpık bacaklarla dolşacağım artık.

Arkadaşlar markasına baktım ama göremedim ya.ebydan girip bakmanızı öneriyorum ama daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz aslında bn alıcam ama oradan nasıl alışveriş yapıcağımı bilmiyorum tam gg da olsa anında alırdım denerdim en azından 22 dolar fiyatı çok bişey değil.bu arada yürüyüş bozukluklarını düzelttiği yazıyor orada benim tam olarak sorunum bu zaten.ayrıca bu yaştan sonra olmz demişsiniz ya orda onunda ilgili de bi açıklama var yaşın fazla olması düzelmiceğini göstermez sadece süreyi uzatabilir diyor.ben de onların yalancısıyım valla bunları biliorum sadece =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…