• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımın hali :( (resimli)

meditasyoncu

Afet-i Devran
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
172
0
296
İzmir
Kızlar her banyoda kese yaparım ama hiç işe yaramıyo ve bu görüntü hiç gitmiyo oynamamama rağmen.özellikle alt bacaklarım çok kötü resimden de anlaşılıyo zaten üstte o kadar yok.bana bi önerisi olan var mı?

Son düzenleme:
Sen git bir görün canım ya, burada yazılanlara takılma fazla. Kimin ne kadar bilip de yazdığını tahmin edemiyoruz ne de olsa... Faydası olur olmaz, ama dene en azından.

Bu tarz lekeleri kökünden halleden bir sistem duymuştum. ıstanbul'da bir merkez yapıyor. Kryo terapi, diğerleriyle karıştırma, bu farklı. Ama sen ızmir'desin sanırım...

O kadar rahatsız ediyorsa yaz aylarında sprey çorap kullanabilirsin. Cillop gibi de olur opuyorumnanaktan

Sen git bir görün canım ya, burada yazılanlara takılma fazla. Kimin ne kadar bilip de yazdığını tahmin edemiyoruz ne de olsa... Faydası olur olmaz, ama dene en azından.

Bu tarz lekeleri kökünden halleden bir sistem duymuştum. İstanbul'da bir merkez yapıyor. Kryo terapi, diğerleriyle karıştırma, bu farklı. Ama sen İzmir'desin sanırım...

O kadar rahatsız ediyorsa yaz aylarında sprey çorap kullanabilirsin. Cillop gibi de olur opuyorumnanaktan

yazın istanbula gidicem zaten araştırıcam kesin dediğin sistemi.
ilgilendiğin içn çok teşekkür ederim lfbrls cim çok doğru söylüyosun hihoyyyt

Canım ben sana söylerim o merkezin yerini filan. Bende numarası da var. Yalnız yazın uygulama yapmıyorlar, yoksa benim de yoketmek istediğim çillerim var, onlar için gidecektim :)

Rica ederim canım, ne yaptım ki... opuyorumnanaktan

Canım ben sana söylerim o merkezin yerini filan. Bende numarası da var. Yalnız yazın uygulama yapmıyorlar, yoksa benim de yoketmek istediğim çillerim var, onlar için gidecektim :)

Rica ederim canım, ne yaptım ki... opuyorumnanaktan

ay yazarsan çok iyi olur ya canım benim ben de gidince sorarm olmadı ocakta falan tatilde gidip yaptırırm zemuszemus

Canım bak Google'a Suna Dinç yaz, ilk çıkan siteye gir :) Bütün bilgiler orada var. Hem neleri tedavi ettikleri de görüntülü olarak var. Daha çok bilgi sahibi olabilirsin sitesinden... boshayallersmile

Canım bak Google'a Suna Dinç yaz, ilk çıkan siteye gir :) Bütün bilgiler orada var. Hem neleri tedavi ettikleri de görüntülü olarak var. Daha çok bilgi sahibi olabilirsin sitesinden... boshayallersmile

aa hem de bakırköydeymiş çok mutlu oldum çok saol ya canım benim zemuszemus

ya benimki bundanda beter ben daha çok doğal çözümler arıyorum acaba bi bilgisi olan varmı ?

benimde var seninki krımızıymış yine iyi
benimki kahverengi lekeler oldu bende sprey sıkıyorum yazın ama yinede tam kapanmıyo
bazen dayanamayıpda oynuyorum birde ben :kedi:
sonra kızıyorum kendime
uyuz oluyorum o kıl dönmelerine
kese de yapyıom sir ağdada kullanıyom
yok çıkıyolar :dilcikar:

benimde var seninki krımızıymış yine iyi
benimki kahverengi lekeler oldu bende sprey sıkıyorum yazın ama yinede tam kapanmıyo
bazen dayanamayıpda oynuyorum birde ben :kedi:
sonra kızıyorum kendime
uyuz oluyorum o kıl dönmelerine
kese de yapyıom sir ağdada kullanıyom
yok çıkıyolar :dilcikar:

aynen ya insanda şans olcak işte :sinifsinif:

bundan da beter derken? mafoldumben üzülüyorum ama ya benneyaptımki

ya canım yanlış anladın seninkiler yine iyi bendekiler daha kötü demek istedim ben .. bide bnmkilerin düzelecği varsada düzelmez çünkü dayanamayıp oynuyorum hep :(

Back