- 1 Temmuz 2016
- 12
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mavi diyarlar
-
Öncelikle vermiş olduğum görüntü kirliliği için özür diliyorum. Sorunum, tenim aşırı beyaz fakat kıllarım çok kalın ve siyah. Bu yüzden bacaklarımı neyle alırsam alıyım resimdeki gibi batıklarım oluyor. Uzaktan kırmızı sivilce gibi duruyor ama yakından bakınca kılların çıkamayıp deri altında kaldığı belli oluyor. Eki Görüntüle 1867407 Neyse ki batıklarımla çok oynamadığım için koyu lekelerim yok.Bu sorunum yüzünden kısa pantolon bile giyemiyorum. Hep uzun pantolon. Cildiyeye gideceğim zaten ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Belki benim gibi olan birileri vardır... Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Peki şuanda durum nasıl faydasını gördün mübenim bacaklarımda böle oldu ağdadan dolayı medacasol krem kullandım az da olsa faydasını gördüm en güeli lazer
Aslında ben şuan remington son çıkan sınırsız lazer epilasyon aletini kullanıyorum. Dün 3. Seansımı yaptım. Eskiye göre bir nebze azalma var fakat kırmızılıklar gitmiyor. Belki kullandıkça azalacaktır. Sizce tam olarak ne zaman fayda eder bilginiz var mı?Kesinlikle lazer yaptir canim. Guzellik salonuna gidecek imkanin yoksa -ki oralarda da %100 bitmiyor zaten- Philips Lumea'yi tavsiye ederim. Ikisini de denemis biri olarak lumea'nin Sc2007 olan modelini kullaniyorum su an, cok memnunum. Kesin cozum batiklara.
Aslında ben şuan remington son çıkan sınırsız lazer epilasyon aletini kullanıyorum. Dün 3. Seansımı yaptım. Eskiye göre bir nebze azalma var fakat kırmızılıklar gitmiyor. Belki kullandıkça azalacaktır. Sizce tam olarak ne zaman fayda eder bilginiz var mı?
yaa aynı benimki işte benim yıllardır böyle nedir çektiğim doktora gittim tek çözüm lazer dediÖncelikle vermiş olduğum görüntü kirliliği için özür diliyorum. Sorunum, tenim aşırı beyaz fakat kıllarım çok kalın ve siyah. Bu yüzden bacaklarımı neyle alırsam alıyım resimdeki gibi batıklarım oluyor. Uzaktan kırmızı sivilce gibi duruyor ama yakından bakınca kılların çıkamayıp deri altında kaldığı belli oluyor. Eki Görüntüle 1867407 Neyse ki batıklarımla çok oynamadığım için koyu lekelerim yok.Bu sorunum yüzünden kısa pantolon bile giyemiyorum. Hep uzun pantolon. Cildiyeye gideceğim zaten ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Belki benim gibi olan birileri vardır... Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?