Bacaklarımdaki yoğun batıklar!!! Resimli

Mavi diyarlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
12
2
1
27
Öncelikle vermiş olduğum görüntü kirliliği için özür diliyorum. Sorunum, tenim aşırı beyaz fakat kıllarım çok kalın ve siyah. Bu yüzden bacaklarımı neyle alırsam alıyım resimdeki gibi batıklarım oluyor. Uzaktan kırmızı sivilce gibi duruyor ama yakından bakınca kılların çıkamayıp deri altında kaldığı belli oluyor. Neyse ki batıklarımla çok oynamadığım için koyu lekelerim yok.Bu sorunum yüzünden kısa pantolon bile giyemiyorum. Hep uzun pantolon. Cildiyeye gideceğim zaten ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Belki benim gibi olan birileri vardır... Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Lazer epilasyon yaptırın.Batığın en iyi çözümüdür.Bacaklarınıza sürekli onarıcı bepanthen tarzı krem sürün..

benim bacaklarımda böle oldu ağdadan dolayı medacasol krem kullandım az da olsa faydasını gördüm en güeli lazer

Kesinlikle lazer yaptir canim. Guzellik salonuna gidecek imkanin yoksa -ki oralarda da %100 bitmiyor zaten- Philips Lumea'yi tavsiye ederim. Ikisini de denemis biri olarak lumea'nin Sc2007 olan modelini kullaniyorum su an, cok memnunum. Kesin cozum batiklara.

Aslında ben şuan remington son çıkan sınırsız lazer epilasyon aletini kullanıyorum. Dün 3. Seansımı yaptım. Eskiye göre bir nebze azalma var fakat kırmızılıklar gitmiyor. Belki kullandıkça azalacaktır. Sizce tam olarak ne zaman fayda eder bilginiz var mı?

Lazer kesin çözüm demişsiniz ama batık olan kıl dökülebiliyor mu? Çünkü yakından bakınca derinin altında kaldığı görülüyor.

Dedigin markayi bilmiyorum canim ama Lumea cok ise yariyor. Zaten lazerden bir hafta kadar sonra -tuyler dokulmeye baslayinca- kese de atmak tavsiye edilir hep. Batiklarina da iyi gelir bu sekilde.

Sıcak suyun bacaklarıma iyi geldiğini söylemiştim. Ben de banyoda sıcak suda bacaklarımı lifle sürtüyorum. Çok da bastırmadan normal liflenir gibi... Bir de arada bacaklarım kuruyken de elimle ovarak masaj yapıyorum. Göründüğü gibi lekeler hafifledi. Fakat ne zaman klimalı ortamda üşüsem veya soğuk suda yıkasam kırmızılıklar geri geliyor. Cildimden kaynaklı galiba bu durum. Bir de kırmızılıklar gitti gibi ama göründüğü üzere batıklar gitmedi. Onlar için bir krem vs var mı

Eklentiler

• 14717547831391602330954.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 3.834
yaa aynı benimki işte benim yıllardır böyle nedir çektiğim doktora gittim tek çözüm lazer dedi

lazer için bir yerle görüştüm buz lazermiş cihazda vortexti sanırım adanadayım bilmiyorum nasıl kurtulacagım demek varmıs benim gibi olan. her şeyi denedim kabak lifi ipek hamam kesesi bepanthen bepanthol zeytinyağı kahve telvesi.. kesinlikle işe yaramadı olmuyor yani. lazeri düzgün yapan bir yer olsa hemen gidicem tek cozummus

benim bu kadar değildi batıklarım ama deri altında olanları ağda almıyordu. bir süre bayanlar için olan jiletlerden kullandım. sonra tekrar ağdaya döndüm batıklardan kurtuldum.

Philips Lumia bu kadar iyi mi kızlar?
Baya tavsiye edilmiş ben de epilasyon aletim eskidi için yeni bir tane almak istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…