• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacaklarımdaki yoğun batıklar!!! Resimli

Lumea 2007 kullaniyorum ve kesinlikle yok böyle guzel bisey anlatamam...
Uzerinde ve heryerde 2 haftada bir kullanin yazmasina ragmen ben 2 hafta üstüste yaptim ( bu alerjenik vs kisiye göre degisir yanlış yonlendirmeyeyim) ve bacaklarimdaki tuylerin neredeyse yarisindan fazlasi yok oldu. Koltukaltim tamamen bitti diyebilirim.
Fakat bu tabiki gecici birsey zaten internette arastirmalarima göre modern ağda yaziyor yani kalici bir çözüm degil ama hic iz leke vs kalmadigi icin bebek gibi pürüzsüz bir tenim oldugu icin mutluyum

Öncelikle vermiş olduğum görüntü kirliliği için özür diliyorum. Sorunum, tenim aşırı beyaz fakat kıllarım çok kalın ve siyah. Bu yüzden bacaklarımı neyle alırsam alıyım resimdeki gibi batıklarım oluyor. Uzaktan kırmızı sivilce gibi duruyor ama yakından bakınca kılların çıkamayıp deri altında kaldığı belli oluyor. Eki Görüntüle 1867407 Neyse ki batıklarımla çok oynamadığım için koyu lekelerim yok.Bu sorunum yüzünden kısa pantolon bile giyemiyorum. Hep uzun pantolon. Cildiyeye gideceğim zaten ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Belki benim gibi olan birileri vardır... Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Canım batık hepimizin başına bela ya ama sen çok ugramissin iyice kötü yapmissin bacağını benimde batık sorunum çoktu neyle alirsam alayim hep batık olurdu heleki alt bacağım nefret ederdim sonra lr üye oldum arkadaşımın tavsiyesi üzerine bady balm krem aldım kendime inan 2 haftada batık sorunumucozdu bacağını jiletle aalıp kremi surdum sonra batık felan olmadı lekeler için box setini kullandım bak bi araştır bayilacaksin

aynı benim bacaklarım ve bu geçmiyor gerçekten belli dönemlerde azalıyor tam geçecek heralde diyorum yine çoğalıyor. Yıllardır denemediğim şey kalmadı; kese, ponza taşı, zeytinyağı, deniz tuzu, garnier saf ve temiz 3lüsü, ağda, jilet, bebek yağı..... her şeyi denedim ama geçmiyor. Artık lazere gidicem biraz bebeğimin büyümesini bekliyorum.

bence hiç beklemeyin burda bir dünya konu var hatta benim bile konum var büyük rahatlık benim gibi erkek kıllı olan bir kadın öneriyorsa dinleyin :KK66:

Can yakma olayı basıl bibi ? Benim acı eşiğim düşük galiba ağda olsun epilasyon aleti olsun canım çok yanıyor .Lumina onlara göre daha mı hafiftir.

Lazere gideyim diyorum ama onada çırılçıplak soyunamam her defasında

Can yakma olayı basıl bibi ? Benim acı eşiğim düşük galiba ağda olsun epilasyon aleti olsun canım çok yanıyor .Lumina onlara göre daha mı hafiftir.

Lazere gideyim diyorum ama onada çırılçıplak soyunamam her defasında
tenin ne renk ona göre canım söylim mesela benim kuku daha koyu o yüzden biraz acıyor 4. seviyede yapıyorum noramlde beyaz sayılırım acı yok 5. seviyede :dondurma:
Ama geçen arkadaşim dedi ki birşey keşfettim acıyan yerin varsa az buz tut atış yap buz tut atıs yap dedi hiç acı olmuyormuş sonuçta yakma mantığı ;)

tenin ne renk ona göre canım söylim mesela benim kuku daha koyu o yüzden biraz acıyor 4. seviyede yapıyorum noramlde beyaz sayılırım acı yok 5. seviyede :dondurma:
Ama geçen arkadaşim dedi ki birşey keşfettim acıyan yerin varsa az buz tut atış yap buz tut atıs yap dedi hiç acı olmuyormuş sonuçta yakma mantığı :KK66:

Buğday tenliyim koyuya yakın

buz fikri iyiymiş:KK56:

Benimde seninki kadar olmasada vardi yalniz ic bacak taraflarimda oluyor epilasyon aletiyle almaktan oldu 2012den beri savasiyorum 2 3 aydir duzenli kese ise yaradi senelerce cildiyeye gittim saf alkol fucidin veya hydro krem veriyorlar onlarda ise yaramiyor

Bu sekilde yara oldu cogu gitti azi kaldi birde kokunden aldiktan sonra limon suyu sür 1 ay sonra cikariyor

Eklentiler

• 1479984587053550193432.jpg
    1479984587053550193432.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 2.777
Öncelikle vermiş olduğum görüntü kirliliği için özür diliyorum. Sorunum, tenim aşırı beyaz fakat kıllarım çok kalın ve siyah. Bu yüzden bacaklarımı neyle alırsam alıyım resimdeki gibi batıklarım oluyor. Uzaktan kırmızı sivilce gibi duruyor ama yakından bakınca kılların çıkamayıp deri altında kaldığı belli oluyor. Eki Görüntüle 1867407 Neyse ki batıklarımla çok oynamadığım için koyu lekelerim yok.Bu sorunum yüzünden kısa pantolon bile giyemiyorum. Hep uzun pantolon. Cildiyeye gideceğim zaten ama sizin de önerilerinizi almak istedim. Belki benim gibi olan birileri vardır... Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,
Uzun zaman geçmiş ama fotoğrafı görünce ahaa aynı benim bacaklarım dedim. Mahvettim güzelim bacaklarımı :( bi sürü şey deniyorum bende ama yok hep aynı durumdalar sanki. Forumda hala aktif misin yazdığımı görürmüsün bilemedim ama bir umut işte sen tam olarak neler yaptın en iyi gelen şey neydi ne kadar zamanda etkili oldu bilgilendirirsen çok sevinirim.Sevgiler...

Merhabalar. Uzun zamandır foruma giremiyordum. Sizlerden mesaj atanlar oldu durumumu sormak için. Remington 6750 lazer epilasyon cihazını pek düzenli kullanamadım ama bacaklarımı oynamayı bıraktım. Resimde de gördüğünüz gibi eski haline göre ciddi fark var. Ortadaki yuvarlak leke dışında tabii. Bacaklarımın tüylü halini mazur görün :) Bir çok krem vb. tavsiyesinde bulunmuşsunuz. Hepinize teşekkür ederim. Fakat benim bunları uygulayacak vaktim olmadı.

Eklentiler

• 1496128867016-717390446.jpg
    1496128867016-717390446.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 3.104
Şu an durumu nasıl geçti mi?

Benimde seninki kadar olmasada vardi yalniz ic bacak taraflarimda oluyor epilasyon aletiyle almaktan oldu 2012den beri savasiyorum 2 3 aydir duzenli kese ise yaradi senelerce cildiyeye gittim saf alkol fucidin veya hydro krem veriyorlar onlarda ise yaramiyor
Epilatör yapti dimi benimde oyle keske hic kullanmasaydim maffettim bacaklarimi

merhaba son durumun nedir lekelerin ve kızarıklıkların geçti mi? benim de aynı sorunum var görsel eklesem seninkinden ayırt edilmez yani ama bi çözüm bulamadım. lazere gidiyorum şu an o yüzden expigment krem kullanmak sakıncalı sanırım. bu tarz lekeler için franksiyonel lazer diye bi şey duydum onu araştırıyorum

Back