- 5 Şubat 2020
- 119
- 17
- 28
- 25
- Konu Sahibi Hermione111
-
Yürürken içe mi basıyorsunuz ? Ya da düz taban olma durumu var mı?22 yaşındayım hiç kısa etek tayt elbise giymedim. Dar pantalon giyemedim. Bacaklarımı hiç beğenmiyorum ama şu an ameliyat da olamam hem korkuyorum hem param yok. Egzersiz ile daha düzgün bacaklarım olabilir mi ? Deneyen başaran var mı ?
hayır ikisi de yokYürürken içe mi basıyorsunuz ? Ya da düz taban olma durumu var mı
Yürürken içe mi basıyorsunuz ? Ya da düz taban olma durumu var mı?
Gerçekten mi ? Haftaya tatile gideceğim bacaklarımın açıkta olacağı düşüncesi çok korkutuyor beniMerhaba.
Bence bacaklariniz cok atletik duruyor.. hic üzülmeyin gercekten, bikere bilekleriniz ince, o cok güzel bisey
Bu probleminiz yoksa bence bacak duruşunuzda bi estetiksiz bi duruş göremedim ben. Belli ki siz çok takıntı yapıp büyütmüşsünüz bunu içinizde.hayır ikisi de yok
Kısa etek giydiğinde hoş bir görüntü olmuyorBu probleminiz yoksa bence bacak duruşunuzda bi estetiksiz bi duruş göremedim ben. Belli ki siz çok takıntı yapıp büyütmüşsünüz bunu içinizde.
Peki spor ile düzelmesi mümkün müParantez bacak deniliyor. Bence kötü değil. Gayet iyi.
Benimde bu tarz bacaklarım sporu bende düşünüyorum düzelir mi bilmem ama sonuçta şekillenir . İnanın kötü durmuyor. Etek elbise her şeyi giyiyorum. Günlüktede topuklu kullandığım için oda bacakları daha estetik gösteriyor.Peki spor ile düzelmesi mümkün mü
Çok teşekkür ederimBenimde bu tarz bacaklarım sporu bende düşünüyorum düzelir mi bilmem ama sonuçta şekillenir . İnanın kötü durmuyor. Etek elbise her şeyi giyiyorum. Günlüktede topuklu kullandığım için oda bacakları daha estetik gösteriyor.
Düz taban olup olmadığını bilmiyor musunuz? Ortapediye gittiniz mi hiç ?Kısa etek giydiğinde hoş bir görüntü olmuyordüz tabanlık varsa eğer ne yapmalıyım ?
Düz taban olmadığımı biliyorum. Sadece düz tabanlık olursa ne yapılıyor diye öğrenmek için sormuştumDüz taban olup olmadığını bilmiyor musunuz? Ortapediye gittiniz mi hiç ?
Cocuklarda egzersizleri var ve ayakkabıları ters giydirmeyi öneriyorlar. Bu yetişkinlerde işe yarar mı onu bilmiyorumDüz taban olmadığımı biliyorum. Sadece düz tabanlık olursa ne yapılıyor diye öğrenmek için sormuştum
Anladım teşekkürlerCocuklarda egzersizleri var ve ayakkabıları ters giydirmeyi öneriyorlar. Bu yetişkinlerde işe yarar mı onu bilmiyorum
Rica ederim. Ama bence bacaklarınızla barışık olun çünkü kötü durmuyor. Benim bacak yapım böyle dursaydı rahatsız olmazdım. Spor düşünürsanız kaslanmasını ve daha sıkı durmasını sağlayacaktır.Anladım teşekkürler
Fotoğraf neredeMerhaba.
Bence bacaklariniz cok atletik duruyor.. hic üzülmeyin gercekten, bikere bilekleriniz ince, o cok güzel bisey
Koydum fotoğrafı tekrarFotoğraf nerede
O kadar iyi geldi ki söyledikleriniz çok teşekkür ederimEgzersizle düzelmez. Ameliyatı düşünme bile. Hiç bişey yok bacaklarında gayet güzel 22 yaşında sağlıklı ve gençken ne diliyorsan giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?