• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak sallama nasıl biter?

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.294
15.737
248
Ennn sinir olduğum özelliğim. Ya normal insanlar gibi bacaklarım sabit dursun istiyorum. Bazı zamanlar coşuyor bazı zamanlar normal. Siz nasıl geçirdiniz? Bir yerde antidepresan tedaviyle geçtiğini duydum. Sizin bu konudaki görüşlerinizi merak ettim

Siz nasıl geçirdiniz?
Bacağımı sallamayarak :KK53:

Takıntı hastalığı olabilir mi? Saç koparma gibi. Arkadaşım saç koparma için gittiğinde hap yazılmıştı ama.
Gerçi her şeyin başı stres ya. Bende tırnak etlerimi koparıyorum stresli anlarımda.
Çok mu streslisin?

Gergin ve stresli dönemlerde ben de çok fazla sallıyorum özellikle ayak baş parmağımı hatta baya kafam karıştı ise refleks gibi tırnak yiyorum ki önceden sürekli yapardım tırnak yeme ve ayak sallamayı uzun zamandır stresli dönemler hariç yapmıyorum nasıl aştım çok emin değilim ama yapmamaya çalışarak yendiğimi düşünüyorum

Herkesin bir tepkisi var sanirim sinirli gergin olduğu dönemlerde.
Ben de istemeden ensemize kasiyorum neden bilmiyorum ama farkedince duruyorum.

Bacağımı sallamayarak :KK53:

Takıntı hastalığı olabilir mi? Saç koparma gibi. Arkadaşım saç koparma için gittiğinde hap yazılmıştı ama.
Gerçi her şeyin başı stres ya. Bende tırnak etlerimi koparıyorum stresli anlarımda.
Çok mu streslisin?
Bazen sadece sıkıntıdan sallıyordum ama ciddi anlamda gıcık oluyordum

başlığı okurken son sürat salladıgımı farkeden ben :D geçmiyo bacım geçmiyo. babamdada var genetikmidir pdikolojik mi çözemedim. toplum içinde bazen rahatsız ediyo ama banane rahatsız olan ortamdan ayrılabilir hahaha :D bazen bir değil ikisi de başlıyo ilginç bişey. genelde stresliyken veya çok daldıgında oluyo zaman mekan farketmeksizin.. çokta takma ya dert edilcek bidurum değil bence

Bir alışkanlığın sönmesi için yerine başka birşey koymak gerekir. Stres oyuncakları, spor, dans, bir hobi artık size hitap eden hangisiyse.. Alakasız gelebilir ama amaç hem bedenen hem ruhen rahatlamak. Kafanıza çok takarsanız artmasına sebep olursunuz, kimi tırnaklarını yer, kimi dudağını ısırır, kimi kaşınır, bazen olur ve çok takılmazsanız geçer.. Ve tabi kök neden önemli, stresiniz kaynağını bulun ve onunla başetmeye çalışın. İlaç kullanımıyla geçebilmesi de zaten kişinin yatışmasını sağlamasından kaynaklanıyor.

Yani tüm yazdıklarımın özeti kendinize zaman ayırın ve yaşam kalitenizi yükseltecek birşeyler yapın :) Belki de enerjisi çok yüksek birisinizdir, kalıbınıza sığamıyorsunuzdur 🙃 Kişiyi tanımadan çözüm üretmek zor tabi

Back