- 3 Mart 2013
- 1.506
- 6
Yorumunuzu bekliyorum kızlar.. Bugün kontrole gittim doktor 2. Sini de yapıcaz dedi (
sertoy dr un kimdi arkadaşım .neden ikiincisinide yapıcaz dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuzu bekliyorum kızlar.. Bugün kontrole gittim doktor 2. Sini de yapıcaz dedi (
ah keşke erken kalkmasam sabaha kadar yazabilirdim 5 saatim kaldı işe gitmeme.bence buraya gelen herkes en sonunda güzel bacaklara kavuşacaklar. hadi rüyasını görelim gerçek olsun.iyi geceler
canım çok özür dilerm ama o diz altlarını neden boş bıraksınki bence yeterince yağ çıkmamıştır.ekrandan tırnağımla çizdim obölgeye bir rötuş bambaşka ggüzel bisey cıkıyor. böyle tabiki kötü değil ama bir o kısmı doldurarak bacak nasıl olurdu harikaaaa lütfen yapabiliyorsan yap
arkadaş olarak eklemekten sözediyorsan arkadaşız zaten yenide :))
yanlış anlamadım seni değil mi
aşağıdaki ziyaretçilerdenmisin yoksa.şaka bir tarafa sen ve yenide yi gözlerim çok arıyor.hem tecrübelisiniz hemde sayfaya ayrı bir renk katıyorsunuz.görmeden seviyorum sizleri
selam kızlar özledim sizi..ne zamandır pek takılamıyorum mide rahatsızlığım tuttu yine.güzel bi haberim var size ameliyat günüm belli oldu.29 haziranda esteticada olucam.2,5 ay var daha kilo almaya çalışıyorum.hadi bakalım hayırlısı.....
Ewet yağ çıkmamış çok ameliyatta arkamı döndürmek istememiş ama şimdi ikinci ameliyatta popo ve altından alcak yağ. İnş kolay olur ameliyat çünkü haziranda olmak zorunda kalcam yaz sıcaklarında morluklar, şişlikler napcam bilmiyorum.
çok şaşırdım arkadaşım. 66 kilo nerde saklıyosun. boyunmu uzun. nasıl olur tuturduklarım hangisi merak ettim. 66 kiloysan kilo üsttemi. eyer ölçülü ise resimde öyleyse allaha güç gider kalem gibi bacakların sakın yaptırma. platformla çek, buraya koyma kovalarlar:)))canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum
Ewet yağ çıkmamış çok ameliyatta arkamı döndürmek istememiş ama şimdi ikinci ameliyatta popo ve altından alcak yağ. İnş kolay olur ameliyat çünkü haziranda olmak zorunda kalcam yaz sıcaklarında morluklar, şişlikler napcam bilmiyorum.
Istemeyerekte olsa ameliyatımi iptal ettim.
Artık sadece sizleri takip edecegim. Sizlerin mutluluguna ortak olacağım. Umarım isteyen herkez muhteşem bacaklara kavuşur.
canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum
Arkadaşlar slm, bende sonunda ameliyat oldum ve bugün 6.günüm. Sizlerle aynı derti paylaştığımız için bende size süreci uzun uzun anlatmak istiyorum elimden geldiğince. Çünkü buradaki arkadaşlardan bana çok yardımcı olanlar oldu. Benims orularıma cevap cveren herkese öncelikle teşekkür ediyorum.
Benim ameliyatım ve sonrası düşündüğümden çok çok kolay geçti diyebilirim. Ne ameliyat günü de sonrasında hiç ağrım olmadı. İlk iki gün ağrı olması ihtimaline karşı ağrı kesici aldım ama aslında ona gerek bile yoktu. Ama tabi bu durumun kişiden kişiye değiştiği bir gerçek. Nerden yağ alındığı ve nereye ne kadra koyulduğuyla da çok alakalı.
Ameliyat günüme gelince ameliyatım 1,5-2 saat kadar sürmüş. Amliyattan çıktığımda yani uyandığımda bri süre titeme hissetim, tam hatırlamıyorum ama herhalde en fazla 10 dakika. Isıtıcılar koydular ve ısındım iyice sonra geçti. Ameliyat sonrası ağrı hissetmedim sadece yağ konulan yerlerde bir gerginlik bri ağırlık koyulmuş gibi hissettim. Ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra yürümemi istediler. NAsıl yüryeceğim diye düşünürken çok rahat yere bastım ve çok rahat yürüdmi bu da acısızdı. Süreç diğer günlerde de bu şekilde geçti, çok ragat yürüdm ve ağrım olmadı. Sadece yağ konulan yerlerde briaz gerginlik hissediliyordu. Bir de yağ alınan yerleri bir yere çarpınca acıyordu. Ağrıdan ziyade hissettiğim bir yere çarpınca hafif bri acımaydı. Yani bri yeriniz morarır da acır ya çarpınca onun gibi.
Aslında 1 haziranda ameliyat için gün almıştım. Tabii eşimin destegiyle... Şimdi neden vaz geçtiğimi söyleyeyim. Benim 2 çocuğum var ve ilk defa dün yorgan döşek hasta oldum tahliller falan saatlerce hastanedeydim. Eve geldiğimde bir baktım 2 cocukta hala bisey yememiş icmemis öylece oynuyorlar. Güya eşim bişey yedirememis... sonra o işe gitti akşam geldi ben yatıyorum tabi sonra kalktım yemegini koydum yedi ve uzandı saatlerce tv izledi. Sonra iyice sinir oldum ve niye çocuklarla ilgilenmiyorsun dedim oda yorgunum dedi bende hastayım dedim oda neyapayim dedi ve o an benim içimde birseyler koptu anladimki yanimdaki adam benim hayat arkadaşım degil kötü gün dostum hic değil. Sonrasında gece boyu düşündüm ve bana hiç yardımcı olmayacağını bildiğim için ameliyattan vaz gectim aslında geçmek zorunda kaldım. Şimdi kalbim kırık içimde ise kocaman bir boşluk bu kadar heveslendikten sonra bu ameliyatı yaptiramamak çok kötü...
İyiki siz varsınız ben bunları kimseyle konuşamazdim sizin sayenizde içimi boşalttım.