Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sertoy dr un kimdi arkadaşım .neden ikiincisinide yapıcaz dedi?

canım çok özür dilerm ama o diz altlarını neden boş bıraksınki bence yeterince yağ çıkmamıştır.ekrandan tırnağımla çizdim obölgeye bir rötuş bambaşka ggüzel bisey cıkıyor. böyle tabiki kötü değil ama bir o kısmı doldurarak bacak nasıl olurdu harikaaaa lütfen yapabiliyorsan yap

ah keşke erken kalkmasam sabaha kadar yazabilirdim 5 saatim kaldı işe gitmeme.bence buraya gelen herkes en sonunda güzel bacaklara kavuşacaklar. hadi rüyasını görelim gerçek olsun.iyi geceler

sertoy dr un kimdi arkadaşım .neden ikiincisinide yapıcaz dedi?

Çünkü ilkinde yani bu fotolardaki sonuş başarılı değil o da farketti. Bir ameliyat daha gerekiyo dedi. 2 ay sonra yapabiliriz dedi ama yaza denk gelcek çok zor olcak benim için E. C doktorum izmirde

canım çok özür dilerm ama o diz altlarını neden boş bıraksınki bence yeterince yağ çıkmamıştır.ekrandan tırnağımla çizdim obölgeye bir rötuş bambaşka ggüzel bisey cıkıyor. böyle tabiki kötü değil ama bir o kısmı doldurarak bacak nasıl olurdu harikaaaa lütfen yapabiliyorsan yap

Ewet yağ çıkmamış çok ameliyatta arkamı döndürmek istememiş ama şimdi ikinci ameliyatta popo ve altından alcak yağ. İnş kolay olur ameliyat çünkü haziranda olmak zorunda kalcam yaz sıcaklarında morluklar, şişlikler napcam bilmiyorum.

aşağıdaki ziyaretçilerdenmisin yoksa.şaka bir tarafa sen ve yenide yi gözlerim çok arıyor.hem tecrübelisiniz hemde sayfaya ayrı bir renk katıyorsunuz.görmeden seviyorum sizleri

çok teşekkür ederim. ben de sizleri çok seviyorum. keyifli geçiyor burada vakit. yok ben hiç isimsiz girmiyorum. direkt tanıyor zaten telefon da pc de :))

selam kızlar özledim sizi..ne zamandır pek takılamıyorum mide rahatsızlığım tuttu yine.güzel bi haberim var size ameliyat günüm belli oldu.29 haziranda esteticada olucam.2,5 ay var daha kilo almaya çalışıyorum.hadi bakalım hayırlısı.....

hadi hayırlısı. yazın inşallah çok zorlanmazsın. ama öğretmen olunca başka da şansınız yok gibi değil mi... inşallah çok güzel olur bacakların. aynı mı doktorumuz? (a.k)

Ewet yağ çıkmamış çok ameliyatta arkamı döndürmek istememiş ama şimdi ikinci ameliyatta popo ve altından alcak yağ. İnş kolay olur ameliyat çünkü haziranda olmak zorunda kalcam yaz sıcaklarında morluklar, şişlikler napcam bilmiyorum.

merhaba sertoy. ben senin baldırda pek sıkıntı görmedim aslında. ama senin dış yanlardan ve diz içlerinden almamış sanırım. eğer aldıysa da henüz çok erken olduğu için oralar belirginleşmemiş. bence yazı nasıl olsa böyle geçireceksin hiç olmazsa o sıcaklarda çorapla korseyle uğraşma ve bir iki ay daha bekle.
diz içlerin öylece duruyor ya, enteresan. dizlerin birleşsin diye mi bırakmış acaba oraları?

cennetz...bacakların evet ince ama düzgün. biz daha önce de görmüştük değil mi bacaklarını? düzgün bir kemik yapın var gibi görünüyor. bir de kalınlaştı mı yeme de yanında yat:)))))

güzel olacak. yani daha güzel:)))

yenide senin çoraplı etekli ve topuklu olan resim son hali değil mi? aynıyız neredeyse... hatta belki benimki az daha incesi. rahatsın değil mi sıkıntın var mı?

Istemeyerekte olsa ameliyatımi iptal ettim.
Artık sadece sizleri takip edecegim. Sizlerin mutluluguna ortak olacağım. Umarım isteyen herkez muhteşem bacaklara kavuşur.

canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum
çok şaşırdım arkadaşım. 66 kilo nerde saklıyosun. boyunmu uzun. nasıl olur tuturduklarım hangisi merak ettim. 66 kiloysan kilo üsttemi. eyer ölçülü ise resimde öyleyse allaha güç gider kalem gibi bacakların sakın yaptırma. platformla çek, buraya koyma kovalarlar:)))

canım bacaklarının eski halinide koysaydın daha net şeyler yazabilirdik.aradaki farkı daha net olarak görürdük.bence bu halide güzel olmuş ama bi rötuşla çok daha iyi olur.eylül-ekim gibi yaptırsan daha rahat edersin.

canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum

canım sende benim gibi alt bacağının inceliğinden şikayetçisin sanırım.fotolarına bakınca öle olduğunu düşündüm.senin üstte kalın değil bacak boyunda iyi.bence alta yağ konulduğunda çok güzel olur bacakların :)))

Arkadaşlar slm, bende sonunda ameliyat oldum ve bugün 6.günüm. Sizlerle aynı derti paylaştığımız için bende size süreci uzun uzun anlatmak istiyorum elimden geldiğince. Çünkü buradaki arkadaşlardan bana çok yardımcı olanlar oldu. Benims orularıma cevap cveren herkese öncelikle teşekkür ediyorum.

Benim ameliyatım ve sonrası düşündüğümden çok çok kolay geçti diyebilirim. Ne ameliyat günü de sonrasında hiç ağrım olmadı. İlk iki gün ağrı olması ihtimaline karşı ağrı kesici aldım ama aslında ona gerek bile yoktu. Ama tabi bu durumun kişiden kişiye değiştiği bir gerçek. Nerden yağ alındığı ve nereye ne kadra koyulduğuyla da çok alakalı.

Ameliyat günüme gelince ameliyatım 1,5-2 saat kadar sürmüş. Amliyattan çıktığımda yani uyandığımda bri süre titeme hissetim, tam hatırlamıyorum ama herhalde en fazla 10 dakika. Isıtıcılar koydular ve ısındım iyice sonra geçti. Ameliyat sonrası ağrı hissetmedim sadece yağ konulan yerlerde bir gerginlik bri ağırlık koyulmuş gibi hissettim. Ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra yürümemi istediler. NAsıl yüryeceğim diye düşünürken çok rahat yere bastım ve çok rahat yürüdmi bu da acısızdı. Süreç diğer günlerde de bu şekilde geçti, çok ragat yürüdm ve ağrım olmadı. Sadece yağ konulan yerlerde briaz gerginlik hissediliyordu. Bir de yağ alınan yerleri bir yere çarpınca acıyordu. Ağrıdan ziyade hissettiğim bir yere çarpınca hafif bri acımaydı. Yani bri yeriniz morarır da acır ya çarpınca onun gibi.

canım geçmiş olsun :))) ameliyattan sonra sorun yaşamaman ne kadar güzel :)) umarım istediğin bacaklara kavuşmuşsundur

Aslında 1 haziranda ameliyat için gün almıştım. Tabii eşimin destegiyle... Şimdi neden vaz geçtiğimi söyleyeyim. Benim 2 çocuğum var ve ilk defa dün yorgan döşek hasta oldum tahliller falan saatlerce hastanedeydim. Eve geldiğimde bir baktım 2 cocukta hala bisey yememiş icmemis öylece oynuyorlar. Güya eşim bişey yedirememis... sonra o işe gitti akşam geldi ben yatıyorum tabi sonra kalktım yemegini koydum yedi ve uzandı saatlerce tv izledi. Sonra iyice sinir oldum ve niye çocuklarla ilgilenmiyorsun dedim oda yorgunum dedi bende hastayım dedim oda neyapayim dedi ve o an benim içimde birseyler koptu anladimki yanimdaki adam benim hayat arkadaşım degil kötü gün dostum hic değil. Sonrasında gece boyu düşündüm ve bana hiç yardımcı olmayacağını bildiğim için ameliyattan vaz gectim aslında geçmek zorunda kaldım. Şimdi kalbim kırık içimde ise kocaman bir boşluk bu kadar heveslendikten sonra bu ameliyatı yaptiramamak çok kötü...
İyiki siz varsınız ben bunları kimseyle konuşamazdim sizin sayenizde içimi boşalttım.

Erkeklerin geneli böyle maalesef. hiç inatlaşma. sen zaten ne zaman ne yapacağını bilirsin. ama benim sana tavsiyem mümkünse bir iki günlüğüne gündelikçi falan varsa çevrende öyle bir kadınla anlaş, yani şu an yap bunu. kadın gelsin temizliğini falan yaptırırsın yemeği de rica edersin ve kocan da bunu bilsin. biz kadınlar kıyamıyoruz ya hem kocalara hem çocuklara, erkekler de bunun rahatlığında "nasıl olsa yapacak" diyorlar. belki maddi olarak ucu onlara dokununca biraz kaldırırlar bi taraflarını... kızdım ama yaaa... senin hayallerinle oynuyor ve farkında bile değil!

ve bence başka operasyon düşünme de bacak işinin üzerine git. gerekirse konuş kocanla. bak ben bunu istiyorum ama size kıyamıyorum diye. belki de hayatında ilk ve son kez böyle büyük bir fedakarlık yapacaktır ne dersin canım benim?

çok üzülüyorum böyle oldumu yaaa.....

X