Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iki gündür girme fırsatım olmadı ikicanımvar

fotoğraf eklerim ancak henüz mesaj sayım yeterli değil :)
bir de erir mi tedirginliği bastığı için ben de çok merak ediyorum ama ekleyeceğim :)

bos ver arkadasim, olacağı kadar kalacak zaten, tedirgin olma, güzel bacaklarını sev, beni de ekler misin?

umutlus doktorum d.i. benim ki valla bildiğim en pahalı galiba :), ilkin ben de a dan randevu almıştım. kapıya kadar gittim ama muayene olamadan geri döndüm. bayan olmadan yapamadım ya, rahat konuşamam gibi geldi. bir de ameliyat kısmını düşününce, kasarım ben kendimi biraz. pahalı da olsa bayan olsun dedim. şükür iyiyim şimdi, bugün 12. gün bitti benim de. işe de başladım. şükür rahatım.

selase bacakların benimkilere benziyormuş ya valla yeni halini acayip merak ettim.kendimin ameliyat olmuş halini görmüş gibi olurum belki.mesaj sayını geyik bölümü varmış sanırım ordan doldurup en kısa sürede foto koyarmısın.çok merak ettim.

arkadşlar valla kusursuz felan istediğm yok şu bileklere bişey yapılamıyormuşki yenideninde mueminde bilekleri normaldi o yüzden orantılı oldu.acaba bu doktorlar ameliyat öncesi kfasında hayal mayal ediyorlarmı nasıl bişey cıkacağını cünkü tesadüfi yapıyorlar gibi geliyo bana.bacağında tasarımı olamazmı yağı tıkıyorlar e zaten o anda anlamıyorlarki görüntü belli değilki

tşk ederim güzel yorumun için aslında dikkatle baksanız gerçekten biri daha ince ya tabi okadar rahatsız etmiyor beni en çok bilekler ediyor

selase bacakların benimkilere benziyormuş ya valla yeni halini acayip merak ettim.kendimin ameliyat olmuş halini görmüş gibi olurum belki.mesaj sayını geyik bölümü varmış sanırım ordan doldurup en kısa sürede foto koyarmısın.çok merak ettim.

memko ben bacaklarım seninkine benziyor dememiştim, okurken gördüm, başkası demişti :). ama bakayım, merak ettim, benziyor mu acaba :)

arkadşlar valla kusursuz felan istediğm yok şu bileklere bişey yapılamıyormuşki yenideninde mueminde bilekleri normaldi o yüzden orantılı oldu.acaba bu doktorlar ameliyat öncesi kfasında hayal mayal ediyorlarmı nasıl bişey cıkacağını cünkü tesadüfi yapıyorlar gibi geliyo bana.bacağında tasarımı olamazmı yağı tıkıyorlar e zaten o anda anlamıyorlarki görüntü belli değilki

benim bilekler de çok düzgün değildi cennetz, muem ve loresimayı görmüştüm, onların çok iyi. ama dizaltı dolunca bilekler çok da dikkat çekmiyor, yine de capri giymek için çok güzel değiller. ben de tekrar kontrole gittiğimde bilekleri soracağım

memko ben bacaklarım seninkine benziyor dememiştim, okurken gördüm, başkası demişti :). ama bakayım, merak ettim, benziyor mu acaba :)

selase kusura bakma benim hatlar karıştı yine.papatya arkadaşımız yazmıştı onu seninle karıştırmışım:KK9:

salese sen gördünmü benimkileri

evet, şimdi albümünü inceliyordum cennetz, aslında bacaklarının şekli hoş, kemik yapında problem yok çünkü, en azından anladığım kadarıyla öyle görünüyor. diz içlerinin az alınması ve bacak içinin hafif doldurulması mükemmel şekle sokacaktır bacaklarını. doktorunun pek de zorluk yaşayacağı bir bacak şekli değil. istediğin sonucu elde edersin gibi geliyor, umarım öyle olur :)

evet, şimdi albümünü inceliyordum cennetz, aslında bacaklarının şekli hoş, kemik yapında problem yok çünkü, en azından anladığım kadarıyla öyle görünüyor. diz içlerinin az alınması ve bacak içinin hafif doldurulması mükemmel şekle sokacaktır . doktorunun pek de zorluk yaşayacağı bir bacak şekli değil. istediğin sonucu elde edersin gibi geliyor, umarım öyle olur :)[ ne güze yorum yapıyorsunuz arkadaşlar inanın çok işe yarıyor hem rahatlıyorum hemde bir bakıyorum nasıl olur diye

arkadşım kalem gibi bacakların sadece zayıfsn. işlem çok zor değermi çekmeye. harbi düzgün.

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ama tamam belki eğri değiller ama ben hep o güzel bilekli kadınların yanında komplex hissetim biliyormusunuz bide halhal takarlarya yazın .buarda size yazarken bir yandandak kızımı ayağımda sallıyorum her an uyuya kalabilirim yani bilgisayarın ışığını görmesin diyede saklıyorum ya nezaman kendileri uyuyacak bunlar bazen ayağımdan indirdiğim halde bir iki saat ayklarımı boşa salladığım oluyor eşim uyarıyor çoğu zaman tamam aldım çocugu ayağından niye boş boş sallıyorsun diye birde gülüyor halime istemeye istemeye ama kendimi öyle görünce ben bile gülüyorum.ya şu çocukların on off düğmesi olsa nasıl olurdu diyor eşim şuan

cennetz boyun kilon bileklrin kaç. dur tahmin ediyim, yaşın 28 gibi. boyun 163 bilek 20 baldır 34. bence kilo almadığın için bozulmamış düzgün durumda. yaş ilerledikçe kilo damarlar falan gidiyo. bozma derim.çok artist bacaa var senin gibi kalem bacak.

Kızlar yeni koyabildim fotoları bakabilirminiz yorumlarınızı bekliyorum. En doğru sizin düşünceleriniz çünkü

teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ama tamam belki eğri değiller ama ben hep o güzel bilekli kadınların yanında komplex hissetim biliyormusunuz bide halhal takarlarya yazın .buarda size yazarken bir yandandak kızımı ayağımda sallıyorum her an uyuya kalabilirim yani bilgisayarın ışığını görmesin diyede saklıyorum ya nezaman kendileri uyuyacak bunlar bazen ayağımdan indirdiğim halde bir iki saat ayklarımı boşa salladığım oluyor eşim uyarıyor çoğu zaman tamam aldım çocugu ayağından niye boş boş sallıyorsun diye birde gülüyor halime istemeye istemeye ama kendimi öyle görünce ben bile gülüyorum.ya şu çocukların on off düğmesi olsa nasıl olurdu diyor eşim şuan

Arkadaşım her durumun beteri vardır ya .mesala benim bile bacaklarıma bakıp seninki benimkinden daha iyi diyebiliyorlar.yani bir çoğumuz seninki gibi bacaklarımız olsun isteriz,sende başkasınınki gibi istersin.önemli olan senin beğenmen tabikii.

Arkadaşım her durumun beteri vardır ya .mesala benim bile bacaklarıma bakıp seninki benimkinden daha iyi diyebiliyorlar.yani bir çoğumuz seninki gibi bacaklarımız olsun isteriz,sende başkasınınki gibi istersin.önemli olan senin beğenmen tabikii.

Yorumunuzu bekliyorum kızlar.. Bugün kontrole gittim doktor 2. Sini de yapıcaz dedi :KK43:(

cennetz boyun kilon bileklrin kaç. dur tahmin ediyim, yaşın 28 gibi. boyun 163 bilek 20 baldır 34. bence kilo almadığın için bozulmamış düzgün durumda. yaş ilerledikçe kilo damarlar falan gidiyo. bozma derim.çok artist bacaa var senin gibi kalem bacak.

canım çok sağol çok hoşuma gitti 8 yaş küçük tahmin etmen.66kiloyum

X