Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım sende benim gibi alt bacağının inceliğinden şikayetçisin sanırım.fotolarına bakınca öle olduğunu düşündüm.senin üstte kalın değil bacak boyunda iyi.bence alta yağ konulduğunda çok güzel olur bacakların :)))

sağol canım bakalım bir yola girdik artık bakalım nasıl olacak.tabi sen kurtuldun

Aslında 1 haziranda ameliyat için gün almıştım. Tabii eşimin destegiyle... Şimdi neden vaz geçtiğimi söyleyeyim. Benim 2 çocuğum var ve ilk defa dün yorgan döşek hasta oldum tahliller falan saatlerce hastanedeydim. Eve geldiğimde bir baktım 2 cocukta hala bisey yememiş icmemis öylece oynuyorlar. Güya eşim bişey yedirememis... sonra o işe gitti akşam geldi ben yatıyorum tabi sonra kalktım yemegini koydum yedi ve uzandı saatlerce tv izledi. Sonra iyice sinir oldum ve niye çocuklarla ilgilenmiyorsun dedim oda yorgunum dedi bende hastayım dedim oda neyapayim dedi ve o an benim içimde birseyler koptu anladimki yanimdaki adam benim hayat arkadaşım degil kötü gün dostum hic değil. Sonrasında gece boyu düşündüm ve bana hiç yardımcı olmayacağını bildiğim için ameliyattan vaz gectim aslında geçmek zorunda kaldım. Şimdi kalbim kırık içimde ise kocaman bir boşluk bu kadar heveslendikten sonra bu ameliyatı yaptiramamak çok kötü...
İyiki siz varsınız ben bunları kimseyle konuşamazdim sizin sayenizde içimi boşalttım.

Selam senin adina cok uzuldum niye biz hep kadinlar fedakarlik yapmak zorunda kaliyoruz acaba Allah yardimcin olsun haziranin 1 ne daha var Hémen pès etme

hadi hayırlısı. yazın inşallah çok zorlanmazsın. ama öğretmen olunca başka da şansınız yok gibi değil mi... inşallah çok güzel olur bacakların. aynı mı doktorumuz? (a.k)

inşallah canım ama başka da şansım yok.doktorumuz aynı,umarım sendeki gibi sanatını konuşturur bende de.sen korseyi ne kadar giymiştin?

Ikicanimvar sakincasi yoksa cocuklarin kac yasinda cok mu kucuk

Ne sakıncası olacakki biri 4 yaşında diğeri 15 aylık. zaten en çokta küçüğüme üzülüyorum. Kac gündür anne sütünü vermiyordum yavrum ne kadar Üzgün ve mutsuz oldu böyle olacağını bilseydim ona hiç kıyarmiydim :KK43:(

inşallah canım ama başka da şansım yok.doktorumuz aynı,umarım sendeki gibi sanatını konuşturur bende de.sen korseyi ne kadar giymiştin?

Bana çorap için 3 hafta verdi ama korse için net bir şey söylemedi. ben de hala giyiyorum ara ara çıkararak tabii:KK66:) konuşturur konuşturur. şişlikler gidip yağ alınan yerler de belirginleşince daha iyi şekli ortaya çıktı. mükemmel değil ama benim için hayal...

Ne sakıncası olacakki biri 4 yaşında diğeri 15 aylık. zaten en çokta küçüğüme üzülüyorum. Kac gündür anne sütünü vermiyordum yavrum ne kadar Üzgün ve mutsuz oldu böyle olacağını bilseydim ona hiç kıyarmiydim :KK43:(

gözünü seveyim bu konuda vicdan yapma bari... sonuçta bu da hastalık. sen isteyerek olmadıin ki! yalnız bir şey soracağım; minik olanı sütten keseceksin değil mi? narkoz sonrası emzirmek yanlış olabilir. yine de doktorunla konuşmuşsundur gerçi de ne bileyim sorayım dedim.

gözünü seveyim bu konuda vicdan yapma bari... sonuçta bu da hastalık. sen isteyerek olmadıin ki! yalnız bir şey soracağım; minik olanı sütten keseceksin değil mi? narkoz sonrası emzirmek yanlış olabilir. yine de doktorunla konuşmuşsundur gerçi de ne bileyim sorayım dedim.

Canım ameliyat yaklaşıyor diye 4 gündür sütten kesmistim zaten. şimdiden sonrada tekrar vermek istemiyorum belki küçük hanım yemek yemeye alışır. Hic birşey yemiyordu çok zayıf.

yenide senin çoraplı etekli ve topuklu olan resim son hali değil mi? aynıyız neredeyse... hatta belki benimki az daha incesi. rahatsın değil mi sıkıntın var mı?

evet, son hali, on gün önce sanırım. rahatım, bacaktan yana sıkıntım yok, böyle kalsın diye bakıyorum ama bakarken de yememe dikkat etmedim, çok kilo aldım, şimdi diyete girsem kötü olur mu diye bir tedirginlikteyim ...

Canım ameliyat yaklaşıyor diye 4 gündür sütten kesmistim zaten. şimdiden sonrada tekrar vermek istemiyorum belki küçük hanım yemek yemeye alışır. Hic birşey yemiyordu çok zayıf.

çok üzüldüm arkadaşım, ama çocuklar da çok küçükmüş gerçekten, bakım ister, eğilmek iş yapmak, onlara yetişmek zor olmaz mı? ben küçüğünün 15 aylık olduğunu öğrenmeden önce şartları zorlasan diye düşünüyordum ama belki erteleyebilrsin, bence vazgeçme, hem de eşin yardım etmeyecek diye hiç erteleme.
elbet iş başa düşünce yapacak, şimdi sana güveniyor hasta da olsan sağlamsın, kalkıp iş yapabildin. _çok geçmiş olsun buu arada_ ama diyelim ki bacağında sargılar, yatmak zorundasın, o zaman mecbur yapacak.
bir de annenin çalıştığını söylemişsin, belki onun iznine denk getirebilrsin, hem bebek de büyüyecek. bu kadar uzaktan bu kadar yorum yapmamın kusuruna bakma, belki bir fikir, yardımcı olabilir diye...
bir de iki ameliyattan bahsetmişsin, sanırım ben onu kaçırmışım.

arkadaşım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm.tam olarak hayatını ,durumunu bilemediğimiz için yorum yapmak zor.senin hayatın ,kendin ve çocukların için en iyi kararı yine sen verirsin.Allah kolaylıklar versin.düşünmek için epey zamanın var.

evet, son hali, on gün önce sanırım. rahatım, bacaktan yana sıkıntım yok, böyle kalsın diye bakıyorum ama bakarken de yememe dikkat etmedim, çok kilo aldım, şimdi diyete girsem kötü olur mu diye bir tedirginlikteyim ...

yenide nasılsın?arkadaşım nacizane fikrim şimdi diet yapma,yağların tam olarak tutunsun,bacağının şekli otursun.bir kaç ay sonra yaparsın.tombiş ama güzel bacaklı gezersin bir süre :KK9:

bir yaşından sonra anne sütü yetmiyor zaten ama o bebişlerin de kolayına geliyor yemek yerine meme istiyorlar fakat o da kendilerine yetmiyor. sen tabii çocuğunu tanırsın. ama şimdiden sonra yemek yemeye başlar. zaten onların yiyeceği de minik kendileri gibi:))

bana diyet yapmayın demişti hoca. göz göre göre de insan şişti mi canı sıkılıyor yahu:)) diyeti bir süre daha ertelemelisin bence.

X