Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amylee çok konuşkan değilya dr by insan biraz tedirgin oluyor sanki hergün estetikmi yapıyoruz hem biz o estetiklilerden değiliz de

Ameliyatın 2.günü evde geçiridm. Ara ara yürüdüm dinlendim, mutfakta azar azar iş yaptım, ara ara dinlenerek. 3.gün doktora kontrole gittim ve o gün bayağı dolaştım diyebilriim. Tabi çok hızlı adımlarla değil. Gece çok şişilik olur mu diye tedrgin oldum ve herhangi bir şişlik olmadı. Bunları söylerken aslında bende çok şaşkınım. Çünkü ameliyat öncesi görüştüğüm brikaç arkadaşın ağrıları olmuştu ama ben bu konuda sanırım şanslıyım. Halbuki canım da tatlıdır:)

Neyse işin özüne geleyim bugün 6.günüm ve ben dün işe başladım. Tabi yarım gün çalışıyorum o nedenle zorlanmadım, şişlik olmadı. Bugüne kadra sürec çok iyi geçti umarım bundan sonrada herhangi bir sıkıntım olmaz. Maşallah demeyi unutmayın:)

İşin en sıkıntılı kısmı sırtüstü yatmak. O da 2 gün sürdü zatn. 3.gün kontrol egittiğimde yan yatabilrimiyim diye sordum, tabiki yatabilirsin sakıncası yok cevabını alınca çok sevindim ve o gece yan yattım:)

Bacaklarıma gelince, şu an fotom yok ama memkonun bacaklarına benziyor diyebiliriz, sadece daha zayıfı. Yani eğrilik var. Şimdi nasıl mı? Eskisinden çok daha iyi ama gene açıklık var, ancak etek giyilidğinde kötü durmuyor. Ama tabi daha çok yeni, çok kesin konuşmak istemiyorum. Zaten foruma hemen yazmamamım sebebi de kimseyi yanıltmamak istemeyişimdi. İlk iki gün hiç ağrım yok, rahat yürüyorum diyip. Sonraki günler sıkıntı çıksaydı. O zaman yanıltmış olacaktım sizleri.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Aslında söylemek istediğim çok şey var ama hepsi briden aklıma gelmiyor, aklıma geldikçe ve zaman buldukça yazacağım. Sorunuz olursa da seve seve cevaplayacağım. Umarım herkesin bacakları hayallerindeki gibi olur:)

Arkadaşlar slm, bende sonunda ameliyat oldum ve bugün 6.günüm. Sizlerle aynı derti paylaştığımız için bende size süreci uzun uzun anlatmak istiyorum elimden geldiğince. Çünkü buradaki arkadaşlardan bana çok yardımcı olanlar oldu. Benims orularıma cevap cveren herkese öncelikle teşekkür ediyorum.

Benim ameliyatım ve sonrası düşündüğümden çok çok kolay geçti diyebilirim. Ne ameliyat günü de sonrasında hiç ağrım olmadı. İlk iki gün ağrı olması ihtimaline karşı ağrı kesici aldım ama aslında ona gerek bile yoktu. Ama tabi bu durumun kişiden kişiye değiştiği bir gerçek. Nerden yağ alındığı ve nereye ne kadra koyulduğuyla da çok alakalı.

Ameliyat günüme gelince ameliyatım 1,5-2 saat kadar sürmüş. Amliyattan çıktığımda yani uyandığımda bri süre titeme hissetim, tam hatırlamıyorum ama herhalde en fazla 10 dakika. Isıtıcılar koydular ve ısındım iyice sonra geçti. Ameliyat sonrası ağrı hissetmedim sadece yağ konulan yerlerde bir gerginlik bri ağırlık koyulmuş gibi hissettim. Ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra yürümemi istediler. NAsıl yüryeceğim diye düşünürken çok rahat yere bastım ve çok rahat yürüdmi bu da acısızdı. Süreç diğer günlerde de bu şekilde geçti, çok ragat yürüdm ve ağrım olmadı. Sadece yağ konulan yerlerde briaz gerginlik hissediliyordu. Bir de yağ alınan yerleri bir yere çarpınca acıyordu. Ağrıdan ziyade hissettiğim bir yere çarpınca hafif bri acımaydı. Yani bri yeriniz morarır da acır ya çarpınca onun gibi.

:)) geçmiş olsuuunn güzel olsuuun :))

Ameliyatın 2.günü evde geçiridm. Ara ara yürüdüm dinlendim, mutfakta azar azar iş yaptım, ara ara dinlenerek. 3.gün doktora kontrole gittim ve o gün bayağı dolaştım diyebilriim. Tabi çok hızlı adımlarla değil. Gece çok şişilik olur mu diye tedrgin oldum ve herhangi bir şişlik olmadı. Bunları söylerken aslında bende çok şaşkınım. Çünkü ameliyat öncesi görüştüğüm brikaç arkadaşın ağrıları olmuştu ama ben bu konuda sanırım şanslıyım. Halbuki canım da tatlıdır:)

Neyse işin özüne geleyim bugün 6.günüm ve ben dün işe başladım. Tabi yarım gün çalışıyorum o nedenle zorlanmadım, şişlik olmadı. Bugüne kadra sürec çok iyi geçti umarım bundan sonrada herhangi bir sıkıntım olmaz. Maşallah demeyi unutmayın:)

İşin en sıkıntılı kısmı sırtüstü yatmak. O da 2 gün sürdü zatn. 3.gün kontrol egittiğimde yan yatabilrimiyim diye sordum, tabiki yatabilirsin sakıncası yok cevabını alınca çok sevindim ve o gece yan yattım:)

Bacaklarıma gelince, şu an fotom yok ama memkonun bacaklarına benziyor diyebiliriz, sadece daha zayıfı. Yani eğrilik var. Şimdi nasıl mı? Eskisinden çok daha iyi ama gene açıklık var, ancak etek giyilidğinde kötü durmuyor. Ama tabi daha çok yeni, çok kesin konuşmak istemiyorum. Zaten foruma hemen yazmamamım sebebi de kimseyi yanıltmamak istemeyişimdi. İlk iki gün hiç ağrım yok, rahat yürüyorum diyip. Sonraki günler sıkıntı çıksaydı. O zaman yanıltmış olacaktım sizleri.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Aslında söylemek istediğim çok şey var ama hepsi briden aklıma gelmiyor, aklıma geldikçe ve zaman buldukça yazacağım. Sorunuz olursa da seve seve cevaplayacağım. Umarım herkesin bacakları hayallerindeki gibi olur:)

aaaa bak şimdi; ben kendimi bu bacaklarla en kötü bacaklı ilan etmiştim halbuki.keşke eski foton olsaydıda görseydik.ama dr unu yazmadın hala

memko ben sana hiç yorum yapmamıştın izin verirsen sadece iç kısımları dolsa bile dizin iç altı düzelir demek istiyorum aslında öyle yazıyorsunuzki sankidüzelmicek gibi ben doktorlarda ne bacaklar gördüm kalem gibi yaptıkları bak benim bileklerim çok ince senin değil

memko ben sana hiç yorum yapmamıştın izin verirsen sadece iç kısımları dolsa bile dizin iç altı düzelir demek istiyorum aslında öyle yazıyorsunuzki sankidüzelmicek gibi ben doktorlarda ne bacaklar gördüm kalem gibi yaptıkları bak benim bileklerim çok ince senin değil

canım tşk ederim nasıl mutlu oldum bu cevaba bilemezsin.inşallah söylediğiniz gibi olur.hepimiz için tabiii

başlığı loresima koymuşsun cennetz, sanırım yeni yorum istiyorsun.
ben yanlış mı hatırlıyorum, yorum yapmıştık da seni biraz üzmüştük galiba.
karıştırıyorsam kusura bakma

olurmu canım estağfrullah tabibiki yorum yapın iyi yada kötü hoşuma gider yeterki neler yapılmasını önerin

Bu arada fotoğraf eklemeyi dusunuyormusun önceki sonraki halini çok merak ediyoruz...

iki gündür girme fırsatım olmadı ikicanımvar

fotoğraf eklerim ancak henüz mesaj sayım yeterli değil :)
bir de erir mi tedirginliği bastığı için ben de çok merak ediyorum ama ekleyeceğim :)

selase toplamda ne kadar yağ alınmıştı vücudundan

açıkcası hiç bilmiyorum sertoy :), ilk gün ayılırken söylemişti doktor, tam kendimde olmadığım için aklımda kalmadı. kontrole gittiğimde aceleye geldi, sormayı unuttum. şimdi de yurtdışında doktorum. kontrole gittiğimde tekrar soracağım. ben de merak ediyorum

Salesa isallh yolunda gider hersey belin incelmesi cokk ii :)) doktorum bayan demissin m .ç mi ya hala kararsizm a dan randevu aldim cokmu pahali benim hic fikrim asistani bise solemedi :/

umutlus doktorum d.i. benim ki valla bildiğim en pahalı galiba :), ilkin ben de a dan randevu almıştım. kapıya kadar gittim ama muayene olamadan geri döndüm. bayan olmadan yapamadım ya, rahat konuşamam gibi geldi. bir de ameliyat kısmını düşününce, kasarım ben kendimi biraz. pahalı da olsa bayan olsun dedim. şükür iyiyim şimdi, bugün 12. gün bitti benim de. işe de başladım. şükür rahatım.

olurmu canım estağfrullah tabibiki yorum yapın iyi yada kötü hoşuma gider yeterki neler yapılmasını önerin

Ben demistim pekcogumuza göre gayet guzel bacakların ama sen cok guzel belki de kusursuz istiyor olabilirsin, belki farklı yorumlar da olur tabii

X