fotoğraflarımı ekledim bakıp yorum yapabilir misiniz kızlar?
ameliyat oldum iyi olayım diye ama psikolojim bozuldu resmen lütfen yardımcı olun bana(
canım senin 1 ayı geçti değil mi? kaçıncı hafta erimeye başlıyor bacaklar.benim hala dizlerim ayakta durunca şişiyor.sabah kalkınca iniyor.bu ne kadar devam edecek acaba böyle.bide hala dizlerimin yanlarına dokununca bi hissizlik var.
yenide boşuna moralini bozma arkadaşım ,bence şişlerintamamen indi.tabi öyle bacaklar balonn gibi şişip birden inince ,sana yağların eridi gibi geldi.aslında bence yağ eklenen yerler ,şimdi ortaya çıkmaya başlamıştır.bundan sonrada çok az bir erime olur oda çok farkedilmez her halde.sonuç olarakta eski hallerinden daha iyi bacaklar kalıcaktır elinde.ara ara eski fotolarına bak ,ordan daha iyi anlaşılır bence.
Evet, tesellimiz eskiye dönmeyecek, dizler gitti ya, parantez olmaz herhalde artık, :)
selam kızlar özledim sizi..ne zamandır pek takılamıyorum mide rahatsızlığım tuttu yine.güzel bi haberim var size ameliyat günüm belli oldu.29 haziranda esteticada olucam.2,5 ay var daha kilo almaya çalışıyorum.hadi bakalım hayırlısı.....
selam kızlar özledim sizi..ne zamandır pek takılamıyorum mide rahatsızlığım tuttu yine.güzel bi haberim var size ameliyat günüm belli oldu.29 haziranda esteticada olucam.2,5 ay var daha kilo almaya çalışıyorum.hadi bakalım hayırlısı.....
parentezliğin gitmesi bile bacağına ayrı bir hava katmıştır.çok çok ihtiyaç duyarsan 1 sene sonra istediğin yerlere tekrar bir rötuş düşünürsün.hem bu kadar ücret ödemeden istediğin sonuca ulaşırsın.
benim doktorum a.k bakalım nasıl olacak
ameliyattan önce, söylemek kolay, yaptırırsam sadece bir kere olacak diye. sonra... b planları :))
şimdilik o ihtimali düşünmek istemiyorum ama düşünüyormuş gibi de eşime yolunu yapıyorum, çocuk yaparım, hamilelik sonrasında bozulursa da silikon yaptırırım diye :) tabii hiç oralı olmuyor.
bacaklarım çok güzelmiş, hep böyleymiş zaten gibi rahatça gezeyim diyorum. sonra gözüm alışır zaten, erirse de bakmamaya alışmış olurum, nasıl fikir? :)
sanki her etek giyen de kaslı kaslı mı?
ameliyattan önce, söylemek kolay, yaptırırsam sadece bir kere olacak diye. sonra... b planları :))
şimdilik o ihtimali düşünmek istemiyorum ama düşünüyormuş gibi de eşime yolunu yapıyorum, çocuk yaparım, hamilelik sonrasında bozulursa da silikon yaptırırım diye :) tabii hiç oralı olmuyor.
bacaklarım çok güzelmiş, hep böyleymiş zaten gibi rahatça gezeyim diyorum. sonra gözüm alışır zaten, erirse de bakmamaya alışmış olurum, nasıl fikir? :)
sanki her etek giyen de kaslı kaslı mı?[/QUOTE doğru söylüyorsun yenide bekara karı boşamak kolaydır(.ben daha olmadım ya) .ama inan seni mutlu edebilmek için söylüyorum.iyi düşünelim iyi olsun herşey.ayrıca seninde dediğin gibi her etek giyenin bacakları kaslı kaslımı sanki.(ama çarpıkta değil)
sanki her etek giyen de kaslı kaslı mı?[/QUOTE doğru söylüyorsun yenide bekara karı boşamak kolaydır(.ben daha olmadım ya) .ama inan seni mutlu edebilmek için söylüyorum.iyi düşünelim iyi olsun herşey.ayrıca seninde dediğin gibi her etek giyenin bacakları kaslı kaslımı sanki.(ama çarpıkta değil)
bence de iyi düşünelim, iyi olsun :) biliyorum canım, zaten birinin çektiğin maddi manevi bu sıkıntıya değmiş demesi nasıl mutlu ediyor!, teşekkür ederim, gerçekten.
kaslıyı geçtik tabii, çarpığım demesin bacaklar, ne kadar güzelim bana bak demesine de gerek yok. öyle mütevazı, kendi halinde bir çift bacak işte, çok mu?
haksız mıyım?
merhaba ins her sey istedigin gibi olur emeklerin bosa cikmaz bol bol tadini cikarirsin
amy lee kaslara dokunmamasını sen mi istemedin yoksa doktor mu önermedi?20 kilo verdikten sonra benim de karın kaslarımda hafif bi gevşeklik var aslında iyi toparladım ama kaslar gevşek olunca... ben de dümdüz olmasını istiyorum.yani kaslarımın da sıkılaşmasını istiyorum.internetten araştırdım ama yine de geçiren birine sormak istiyorum.mini karın germede mide kasları da sıkılaştırılıyo mu?ben mideden itibaren katlanmayan bi göbeğim olsun istiyorum.bilmem anlatabildim mi?cennetz, benim de biliyorsun karnımdan kesi alınmıştı ama kaslara dokunmamıştı doktorum. evet göbeğim iki boğum iken bir boğum oldu ama yine de sarkık. ödüm kopuyor tekrar kilo alıp o eski halime döneceğim diye. böyle kalsa yine eh işte diyebilirim.
sen hoca ile konuşsan, ben internette gördüm aslında mini karın germede de kasları dikip sıkıştırıyorlar, öyle yaptığıinda iyileşme daha mı zor olur ve acaba daha mı maliyetli olur? sonuçta o işlem için de 1000 tl almıştı ayrıca benden. yani madem karnımızda sezaryen izinden daha büyük bir iz olacak ve o kesinin acısını yaşayacağız, korse giyeceğiz acaba kaslı olsa işlem daha mı iyi olurdu? daha iyi sonuç için bence bir sormalısın. ben herhalde uzun bir süre ameliyat olmam artık:)) senin günün yakın bi soruver de ben de aydınlanayım senin için de belki bir faydası olur arkadaşım. Öptümmmm
bence de iyi düşünelim, iyi olsun :) biliyorum canım, zaten birinin çektiğin maddi manevi bu sıkıntıya değmiş demesi nasıl mutlu ediyor!, teşekkür ederim, gerçekten.
kaslıyı geçtik tabii, çarpığım demesin bacaklar, ne kadar güzelim bana bak demesine de gerek yok. öyle mütevazı, kendi halinde bir çift bacak işte, çok mu?
haksız mıyım?[/QU
İstediğimiz şey aslında bir çok insanın sahip olduğu şey.anormal olan durumdan normale geçmek.bacak bir bayanı gösteren en güzel bölgesi.şu bacaklarımı azda olsa düzeltmeden,istediğim şeyleri giymeden bu dünyadan göç etmek istemiyorum.aslında her durumda olduğu gibi bu durumdada hastanın (yani bizlerin)durumu kadar dr elinin mahareti ,tekniği ve tecrübesi çok önemli bence.ben tedaviyle çocuk sahibi oldum.ilk tedavimizde gittiğimiz dr bize yüzde 30 şans vermişti.ve neticede öyle oldu.sonuç başarısız oldu.ve o dr a hiç ısınamamıştım,elektrik olayı yani.ikinci dr umuz bize yüzde 90 şansınız var demişti ve sonuç iki güzel bebiş oldu.bunu söyleyen dr ao kadar inanıp güvenmiştikki ,kendinden emin,işinin ehliydi.hislerimiz her zaman yol göstericimiz olmalı.umarım hepimiz böyle dr lara denk geliriz.
Arkadaşlar slm, bende sonunda ameliyat oldum ve bugün 6.günüm. Sizlerle aynı derti paylaştığımız için bende size süreci uzun uzun anlatmak istiyorum elimden geldiğince. Çünkü buradaki arkadaşlardan bana çok yardımcı olanlar oldu. Benims orularıma cevap cveren herkese öncelikle teşekkür ediyorum.
Benim ameliyatım ve sonrası düşündüğümden çok çok kolay geçti diyebilirim. Ne ameliyat günü de sonrasında hiç ağrım olmadı. İlk iki gün ağrı olması ihtimaline karşı ağrı kesici aldım ama aslında ona gerek bile yoktu. Ama tabi bu durumun kişiden kişiye değiştiği bir gerçek. Nerden yağ alındığı ve nereye ne kadra koyulduğuyla da çok alakalı.
Ameliyat günüme gelince ameliyatım 1,5-2 saat kadar sürmüş. Amliyattan çıktığımda yani uyandığımda bri süre titeme hissetim, tam hatırlamıyorum ama herhalde en fazla 10 dakika. Isıtıcılar koydular ve ısındım iyice sonra geçti. Ameliyat sonrası ağrı hissetmedim sadece yağ konulan yerlerde bir gerginlik bri ağırlık koyulmuş gibi hissettim. Ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra yürümemi istediler. NAsıl yüryeceğim diye düşünürken çok rahat yere bastım ve çok rahat yürüdmi bu da acısızdı. Süreç diğer günlerde de bu şekilde geçti, çok ragat yürüdm ve ağrım olmadı. Sadece yağ konulan yerlerde briaz gerginlik hissediliyordu. Bir de yağ alınan yerleri bir yere çarpınca acıyordu. Ağrıdan ziyade hissettiğim bir yere çarpınca hafif bri acımaydı. Yani bri yeriniz morarır da acır ya çarpınca onun gibi.