Bacak dolgusu yaptıran var mı?

evet canim 40 gün oldu, Hissizlik bende sadece bel kısmında oldu, o da yeni gecti galiba, ayni çorapla iki poz var fotolarda, ikincisi bir ay sonra, farka bakilabilir, ödemler gidiyor, sonra yavaş yavaş inceliyor galiba, vücut iyice yeni haline uyum sagladıginda ya da ameliyatın etkisi odem vs tamamen gittiginde gecer sanırım şişliklerin, sonuçta orda hissizlik olması odem oldugunu gösteriyor, ben de belimdeki incelmeyi birkaç hafta sonra fark ettim.

Evet, tesellimiz eskiye dönmeyecek, dizler gitti ya, parantez olmaz herhalde artık, :)

Evet, tesellimiz eskiye dönmeyecek, dizler gitti ya, parantez olmaz herhalde artık, :)

parentezliğin gitmesi bile bacağına ayrı bir hava katmıştır.çok çok ihtiyaç duyarsan 1 sene sonra istediğin yerlere tekrar bir rötuş düşünürsün.hem bu kadar ücret ödemeden istediğin sonuca ulaşırsın.

selam kızlar özledim sizi..ne zamandır pek takılamıyorum mide rahatsızlığım tuttu yine.güzel bi haberim var size ameliyat günüm belli oldu.29 haziranda esteticada olucam.2,5 ay var daha kilo almaya çalışıyorum.hadi bakalım hayırlısı.....

hadi hayırlısı arkadaşım.umarım her şey gönlünce olur.

geçmiş olsun ve hayırlı olsun arkadaşım.
hadi bakalım, bundan sonrası gün saymak :)

ameliyattan önce, söylemek kolay, yaptırırsam sadece bir kere olacak diye. sonra... b planları :))
şimdilik o ihtimali düşünmek istemiyorum ama düşünüyormuş gibi de eşime yolunu yapıyorum, çocuk yaparım, hamilelik sonrasında bozulursa da silikon yaptırırım diye :) tabii hiç oralı olmuyor.

bacaklarım çok güzelmiş, hep böyleymiş zaten gibi rahatça gezeyim diyorum. sonra gözüm alışır zaten, erirse de bakmamaya alışmış olurum, nasıl fikir? :)
sanki her etek giyen de kaslı kaslı mı?

Katılıyorum arkadaşım bende sana. Önce bir kere şansımı deneyeceğim bir daha yaptırmam deniliyor, sonra daha iyisi olabilirdi diye düşünüşülüyor ve ardından ikinci ameliyat beynin bir yerine yerleştiriliyor :)

Son düzenleme:

slm samimi keske senin fotoraflarini gorebilsem cunku bende silikona karar verdim bir foto da olsa gorme imkanim yok mu?

amy lee kaslara dokunmamasını sen mi istemedin yoksa doktor mu önermedi?20 kilo verdikten sonra benim de karın kaslarımda hafif bi gevşeklik var aslında iyi toparladım ama kaslar gevşek olunca... ben de dümdüz olmasını istiyorum.yani kaslarımın da sıkılaşmasını istiyorum.internetten araştırdım ama yine de geçiren birine sormak istiyorum.mini karın germede mide kasları da sıkılaştırılıyo mu?ben mideden itibaren katlanmayan bi göbeğim olsun istiyorum.bilmem anlatabildim mi?

Arkadaşlar slm, bende sonunda ameliyat oldum ve bugün 6.günüm. Sizlerle aynı derti paylaştığımız için bende size süreci uzun uzun anlatmak istiyorum elimden geldiğince. Çünkü buradaki arkadaşlardan bana çok yardımcı olanlar oldu. Benims orularıma cevap cveren herkese öncelikle teşekkür ediyorum.

Benim ameliyatım ve sonrası düşündüğümden çok çok kolay geçti diyebilirim. Ne ameliyat günü de sonrasında hiç ağrım olmadı. İlk iki gün ağrı olması ihtimaline karşı ağrı kesici aldım ama aslında ona gerek bile yoktu. Ama tabi bu durumun kişiden kişiye değiştiği bir gerçek. Nerden yağ alındığı ve nereye ne kadra koyulduğuyla da çok alakalı.

Ameliyat günüme gelince ameliyatım 1,5-2 saat kadar sürmüş. Amliyattan çıktığımda yani uyandığımda bri süre titeme hissetim, tam hatırlamıyorum ama herhalde en fazla 10 dakika. Isıtıcılar koydular ve ısındım iyice sonra geçti. Ameliyat sonrası ağrı hissetmedim sadece yağ konulan yerlerde bir gerginlik bri ağırlık koyulmuş gibi hissettim. Ameliyattan çıktıktan yaklaşık 3 saat sonra yürümemi istediler. NAsıl yüryeceğim diye düşünürken çok rahat yere bastım ve çok rahat yürüdmi bu da acısızdı. Süreç diğer günlerde de bu şekilde geçti, çok ragat yürüdm ve ağrım olmadı. Sadece yağ konulan yerlerde briaz gerginlik hissediliyordu. Bir de yağ alınan yerleri bir yere çarpınca acıyordu. Ağrıdan ziyade hissettiğim bir yere çarpınca hafif bri acımaydı. Yani bri yeriniz morarır da acır ya çarpınca onun gibi.

papatya8330 geçmiş olsun arkadaşım.sıkıntı çekmemiş olman çok güzel.umarım sonuçta yüzünü güldürür.bu arad nerede ve kime oldun .dr un baş harfleri yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…