Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat olan arkadaşlar memnun değilmi yaa hepsinin ki eridimi eriyecekse doktor bunu bilmiyormu ya da bile bile parasını alıp milletimi kandırıyorlar ameliyat olan arkadaşlar memnun değilmisiniz gerçekten eriyormu?

Acele etmeyin kızlar daha sonucu goremedikki bı de bilgi isteyen yeni bbir arkadas var oku gecmis msjlari aklına takılan bise olduunda yazarsın yantlariz elimizden geldiince

ebr06 nın söylediği yöntem bana pek uygun gelmedi. yağ transferindede yağlar eriyor ama forumlardan okuduğum kadarı ile doktorlar yüzde 60 nın kalıcı olacağını söylemişler. oysa bir sene sonra bunda hiçbirşey kalmıyor. aslında yöntem olarak çok güzel. ameliyat olmuyorsunuz yağ transferine göre daha basit. ama keşke kalıcı olsaymış. her yıl yaptırmakda çok zor bir iş. gerçi yağ dolgusu yaptıran arkadaşların bakalım ne kadarı kalacak. merak ediyorum.

charms sizin durumunuz nasıl? şuan çok erime varmı? ağrı sızı? sizi onur erola yaptırmıştınız sanırım.

bacaklarından memnun olmayan arkadaşlar bu durum psikolojiniz üzerinde nasıl bir etki yapıyor beni çok etkiliyorda o yüzden sordum istediğim gibi etek giyememek psikolojim bozuldu sanırım tam bir kompleksli oldum dün akşam alışveriş merkezindeydik istanbulda kızlarda çok rahat giyiniyolar malum gayet kısa etekler hoş bacaklar insan kendini kötü hissediyor bende neden yok diye of of

Benim kkafama yatti valla bu son soylenen yontem. Dizlerimin arasindaki oyukluga yaptirabilirim. bence tumden kalinlastirmak veya egriligi gidermek icin uygun degil ama ufak mudahaleler icin ideal. Karninizdan lipo yapmayacaklar, aci yok, odem yok, ustelik te eminim ki daha ucuzdur. Yazin basinda yaptirirsak 2 yaz idare eder:)

arakadaşlar ben her şeye rağmen bekleyin yağ enjeksiyonu sonuçlarını görüp sonra karar verin derim..benim 2 aya yaklaştı, henüz erime yok..artık işe sürekli etekle gidiyorum, herkeste çok beğeniyor ve daha önce neden giymediğimi soruyorlar...

eğer kalıcı olacaksa yağ transferinde çekilen tüm ağrı sızıya değer ...bu yaz geçti zaten seneye yaza kadar çok vakit var...sizi mutlaka bilgilendireceğiz..geçici yöntemlere para vermeye değmez bence...geçince daha çok moral bozukluğu olur ve birden etek giymeye başlayıp sonra tekrar giymemeye başlamak ta dikkat çeker..bir kaç ay daha sabırrr....

zaten operasyonu kışın olursanız bu kadar eziyette olmaz çünkü eziyetin büyük kısmı o varis çorabını 3 hafta çıkarmadan bu sıcakta giymek ..ağrı sızı 1 haftadan sonra çok azalıyor çünkü..

yine de siz bilirsiniz tabi....

Valla jezabel sana katılmıyorum değil yani en azından ömrümde 1 yıl salına salına gezinmenin keyfini çıkarırım ama önce iice araştırmak lazım

Estetik İnternational'den Operatör Dr. Bülent Cihantimur'un verdiği bilgiye göre Macrolane'nin kullanım alan ı göğüslerle sınırlı değil. Vücudun herhangi bir bölgesinin kontur bozuklukları da Macrolane ile anında düzeltilebilmektedir. Rahatsız edici konturlara en güzel örnek, popo bölgesindeki, kimilerinin gamze dediği çukurlardır . Bu çukurlar, lokal anestezi uygulanıp , tabiri caizse "şip - şak" doldurulup görüntü güzelliği sağlanmaktadır . Ayn ı ş ekilde alt bacaklarındaki ş ekil bozukluğundan , mesela kaslı görüntüden ş ikayetçi olan hastalarımız da bu dolgu malzemesiyle derman bulacaklardır . Son olarak kaza veya yaralanma sonucu oluşabilen çukurlaşmış nedbeler de bu dolgu ile doldurulup vücut konturları doğal haline döndürülebilmektedir.
Göğüsleri büyütmek, bu malzeme sayesinde bir kuaför ziyaretinden daha zahmetli olmayacak hale gelmiştir . Gerekli tıbbi kontroller yapıldıktan sonra sağda ve solda, göğüslerin çevresindeki ikişer noktaya az miktarda lokal anestezi uygulanmakta ve bu noktalardan her iki göğüs dokusu özel bir solüsyon ile uyuşturulmaktadır . Ardından , yine her iki tarafta bu noktalardan özel kanüllerle Macrolane adlı dolgu maddesi göğüslere enjekte edilerek göğüsler büyütülmektedir. İşlem sırasında hasta da sonucu anında görerek, terzi aynasında pantolon paçasının uzunluğunu ayarlar gibi, istediği büyüklüğe karar verebilmektedir. İş lem sonunda kanüllerin giri ş deliklerine toplam iki diki ş atılmakta , hasta giyinip evine gidebilmektedir. Tabii ki kısa bir süreliğine sportif aktivitelerden uzak durulmalı , dolgu maddesinin, yerine yerleşmesine izin verilmelidir. Bunun sonrasındaysa günlük yaşamda herhangi bir değişiklik olmayacaktır .

crazy inanın yalnız değilsiniz bu konuda. malesef dünya adaletli değil.aynen katılıyorum size. gerçekten insanın psikolojisini bozuyor bu durum. septembergirl verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. lütfen bizi bilgilendirmeye devam edin durumunuz hakkında.

crazy benim de psikolojimi çok etkiliyor hiçbir yere gitmek istemiyorum sürekli pantolon giymek zorunda olmak acayip sinirimi bozuyor.kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum sürekli pantolon giydiğim için oğlan çocuğu gibi hissediyorum.bacakları güzel olupta böyle mini mini etekler giyenleri görünce eteklerini indirmek geliyor :lepi: çok kıskanıyorummmmmmmm.:1no2:

crazy canım ben de aynı şekildeyim. bi de bülent cihantimurun merkezinin adı çok çakma ya, ''estetik international'' ilk isim türkçe ikincisi yabancı. çok dandik böyle havalı olsun diye yapmışlar belli oluyo

gerçekten ilginç isim:) ya şu bacak hareketlerini dört aydır yapıyorum ama hiçbir kalıcılık yok yaptığın sürece idare eder ama artık sıkıldım yapmıycam bu ne böyle yaa of yaaa neden kafam sürekli oraya takık hastamıyım neyim nasıl bir kompleks bu bütün yaşantımı etkiliyor sanki bacaklarım istediğim gibi olsa dünyanın en mutlu insanı olucam herşey değişecek daha pozitif ve mutlu olucam acaba öylemi olur yoksa benmi abartıyorum bizmi bu kadar kompleksliyiz herkesmi öyle neden özgüvenimiz yok neden güzel bacaklarımız yok yada bu konu bizim abarttığımız kadar önemlimi acaba ama önemli tabi etek giyemiyoruz ben ruh hastası oldum galiba(

ruh hastası falan değilsin gayet sağlıklı düşünüyorsun bence, sadece sen değil bak hepimiz öyleyiz. takılmıycak gibi değilki cumartesi günü tatile gidiyorum bütün alışverişim pantolon ve uzun elbiseden ibaret inanın tek 1 tane ne şort ne kapri pantolonum yok hiç olmadı, herkes tatile giderken küçük valiz götürüyormuş ben koskocaman bavulla gidiyorum neden çünkü onların koydukları şey şort mini etek küçücük şeyler ben ne yapıyorum kocaman bol paçalı ispanyol pantolonlar vazili dolduruyor tabii sinir oluyorum yaa. dün adil ışık mağazasına girdim aman allahım herşey güzel bacaklılar için yapılmış taytlar elbiseler o minicik kot şortlar kot mini etekler inanılmaz güzel şeyler vardı çok fena psikolojim bozuldu kendimi hemen dışarıya atma ihtiyacı duydum. bu yüzden yaz mevsimlerini sevmiyorum kışın enazından çoğunluk pantolon giyiyor. Gerçekten çok kafama takıyorum bende.
şimdi septembergırl arkadaşımızın ve papatya tarlası arkadaşımızın sonuçlarını bekliyorum. 1 ay daha bekliycem ve eylülde gidip yaptırıcam yaa. bu yaza girerken keşke yaptırsaydım şimdi tatile sevinçle giderdim. Septembergırl arkadaşım bizi bilgilendirdiğin için çok sağol. bi sözün vardı unutmadım sanma. topuklu ayakkabıyla fotoğraf istemiştim. ne yapalım bizde fotoğraflarınızla idare ediyoruz sizi mutlu gördükçe bizde mutlu oluyoruz. Allah hepimize sabır versin arkadaşlar, inşallah hepimiz bu sorundan en kısa sürede kurtuluruz...

arkadaşlar bende ameliyat olmuştum 1 ay önce bülent beye benimde eridi bir kısmı ama beklemedeyim umarım daha fazla erimez

Son düzenleme:
seselina olayı çok güzel anlatmışsınız. gerçekten yaz geldiği zaman bütün mağazalarda şort ,mini etek dizüstü etek , kısa elbiseler var. ve o kadar güzel görünüyorki. insan bakınca gerçekten kendini dışarı atıyor. benimde valizim kocaman oluyor. hep bol bol uzun etekler, elbiseler ,pantolonları doldurunca valiz kocaman olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…