benim doktorum 1 hafta sonra yapabilirsin dedi. bantları da zorlamana gerek yok, yıkandığında kolay çıkar demişti. delik kapatmadım. gerek olmadığı için. direk çorabı giymiştim. sen de fazla zorlayıp canını acıtma boşuna bence. yıkandığın zaman kolayca çıkar nasıl olsa.
nasılsın arkadaşım?ağrıların geçtimi biraz daha.iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.
iyi olmuş raporu uzatman canım, gittiğinde rahatlamış olacaksın inşallah :)
ben bir hafta sonra banyo yaptım, bantlarla da hiç uğraşmadım, zaten minik iğne bantlarıydı, düştü gitti.
evet bi kademe daha iyiyim canım ama hala okula gidipte çalışacak durumda hissetmiyorum kendimi.hala şişliklerim tam anlamıyla inmiş değil.onlar inse biraz daha rahatlayacam :))) bunada şükür,biran ya hiç düzelme olmazsa çok sorun yaşarsam diye düşündüm ve moral olarakta çok kötü idim.şimdi daha iyiyim :)))
muem nerelerinden yağ alınmıştı?
muem nerelerinden yağ alınmıştı?
basen-yan simitler- diz içi ve çeversinde alındı canım ama beni en çok zorlayan diz oluyor sanırım oradan fazla yağ alınmış.toplamda 330 cc yağ koydum dedi doktor.ne kadar yağ aldığını sormayı unuttum ben
diz çevren yağlıymış demekki diyicem ama sanırım en zayıfından ,en kilolusuna kadar amlyt olan herkesin diz çevresinde alınıyor yağ.görüntüyü bozduğu için.umarım en kısa sürede toparlanırsın.acaba dipuka ne yaptı.çok merek ediyorum onu.inşallah oda en kıs sürede sağlığına kavuşur.
bizim kızlar kocalarına yemek hazırlamakla mı meşgul? pek bi sessiz burası.
Yemek faslımız bitti.eşimin mesaisi bitti benim (forum)mesaim başladı.
kızıyorlar di mi bazen biz bilgisayarda fazla vakit geçirince. :) afiyet olsun
Ben eşime bu durumu söylemedim, zaten ben daha bu konuyu açtığımda bana ya enfeksiyon kaparsan dedi. Şimdi bunu anlatsam kesinlikle izin vermez bana. Açıkcası benimde kafam çok takılıyor bu duruma, iyiki siz ameliyat olmadan önce duymadınız böyle birşeyieşim diyor ki, sen işlemi yaptırmadan önce böyle bir arkadaşın enfeksiyon kapsaydı yine de yaptırır mıydın? ne diyeceğimi bilemedim. ama sanırım yaptırırdım ya.
ne dersiniz?