Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tşkrler canım bıkmadan usanmadan soruılarıma cvp verdiğin için :))))

nasılsın arkadaşım?ağrıların geçtimi biraz daha.iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

nasılsın arkadaşım?ağrıların geçtimi biraz daha.iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım.

evet bi kademe daha iyiyim canım ama hala okula gidipte çalışacak durumda hissetmiyorum kendimi.hala şişliklerim tam anlamıyla inmiş değil.onlar inse biraz daha rahatlayacam :))) bunada şükür,biran ya hiç düzelme olmazsa çok sorun yaşarsam diye düşündüm ve moral olarakta çok kötü idim.şimdi daha iyiyim :)))

iyi olmuş raporu uzatman canım, gittiğinde rahatlamış olacaksın inşallah :)
ben bir hafta sonra banyo yaptım, bantlarla da hiç uğraşmadım, zaten minik iğne bantlarıydı, düştü gitti.

evet canım iyi oldu.zaten rapor alamasaydın çok zorlanacaktım.bende ctesi banyo yapayım o zaman 1 hafta olacak.cvp verdiğin için tşkr ederim canım :)))

muem nerelerinden yağ alınmıştı?

basen-yan simitler- diz içi ve çeversinde alındı canım ama beni en çok zorlayan diz oluyor sanırım oradan fazla yağ alınmış.toplamda 330 cc yağ koydum dedi doktor.ne kadar yağ aldığını sormayı unuttum ben

bide ben doktora özelikkle göbeğimden yağ alınmasını istemediğimi belirttim canım.göbeğimi sevdiğimi söyledim.doktor bey orayıda işaretledi son çare olarak ihtiyaç olursa alabilirim dedi ama gerek kalmamış demekki almamış çünkü :))) ve ameliyattan sonra yanıma geldiğinde göbeğinden almadım dedi bende zaten bakmıştım :))) evet almamışsınız tşkrler dedim :)))

diz çevren yağlıymış demekki diyicem ama sanırım en zayıfından ,en kilolusuna kadar amlyt olan herkesin diz çevresinde alınıyor yağ.görüntüyü bozduğu için.umarım en kısa sürede toparlanırsın.acaba dipuka ne yaptı.çok merek ediyorum onu.inşallah oda en kıs sürede sağlığına kavuşur.

offf evet dipuka ne şanssızmış inşallah bitmiştir tedavisi.

eşim diyor ki, sen işlemi yaptırmadan önce böyle bir arkadaşın enfeksiyon kapsaydı yine de yaptırır mıydın? ne diyeceğimi bilemedim. ama sanırım yaptırırdım ya.
ne dersiniz?

ben yemeklerini yedirdim ama homurdanıyor benimki de :) belki gece...

dipuka iyileşmiş midir acaba?

kızıyorlar di mi bazen biz bilgisayarda fazla vakit geçirince. :) afiyet olsun

Allahtan eşim erken uyuyorda fazla sıkıntı olmuyor.Ama hafta sonları biraz fazla kalırsam üfffflemeye başlıyor tabii..Ne yayapalım orta yolu bulmaya çalışıyoruz işte.

eşim diyor ki, sen işlemi yaptırmadan önce böyle bir arkadaşın enfeksiyon kapsaydı yine de yaptırır mıydın? ne diyeceğimi bilemedim. ama sanırım yaptırırdım ya.
ne dersiniz?
Ben eşime bu durumu söylemedim, zaten ben daha bu konuyu açtığımda bana ya enfeksiyon kaparsan dedi. Şimdi bunu anlatsam kesinlikle izin vermez bana. Açıkcası benimde kafam çok takılıyor bu duruma, iyiki siz ameliyat olmadan önce duymadınız böyle birşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…