Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ay bu kralkayanın tavrı çok tatlı yaaa...

hem samimi hem de saygılı yazıyor. Forumda şahit oldum birkaç defa "lan" yazıyorlar hiç sevmem öyle tavrı. kim olursa olsun. kendi ailem bile öyle konuşmaz.

amylee ben az önce espri olsun yazmıştım(kadir inanırın repliklerinden bir alıntıydı)kimseye söylenmiş bir söz değildi.Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.sadece espiriydi.

ben ona takılmadım ki. ben de yaparım öyle espirileri. yok valla seninle bir ilgisi. forum takip bölümünde gördüm. biri "geldim lan" gibi bir şey yazmıştı ona kızdım. asla seninle ilgisi yok. valla bak:KK17:

ben kralkayaya mesaj attığımda bana da öyle samimi bir yazı yazmıştı. ne şeker hatun demiştim ben de. bizim konumuz seviyeli bi kereeeeeee.........:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

ben ona takılmadım ki. ben de yaparım öyle espirileri. yok valla seninle bir ilgisi. forum takip bölümünde gördüm. biri "geldim lan" gibi bir şey yazmıştı ona kızdım. asla seninle ilgisi yok. valla bak:KK17:

Ohhh be rahatladım.Kadir inanırın meşhur repliklerinden alıntı yapmıştım.Üstünede sen onu yazınca acaba dozunumu kaçırdım espirinin diye üzüldüm.:KK9:

Tekbenmiyimden haberi olan varmı arkadaşlar. O a.k olmuştu 3 yada 4 kez yaptırmıştı snırım. Son durumu nasıl acaba.

Kızlar forumdan ayrılamıyorum resmen. Gözlerim Bunakı arıyor hep. Dünden beri yüzümde bir sırıtma var sanki bunakla aynı şehirdeyiz de bende onun doktorunda yaptırabileceğim gibi. Gelince hayallerim suya düşecek ama olsun şu anki mutluluğum çok güzel. Gelmese mi hiç ya. Yok ama gelsin çatlarım meraktan. :KK16:

Ohhh be rahatladım.Kadir inanırın meşhur repliklerinden alıntı yapmıştım.Üstünede sen onu yazınca acaba dozunumu kaçırdım espirinin diye üzüldüm.:KK9:

yok yok ben burada hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım. ama ben de öyle bir yazmışım ki hakikaten sinirlenmiş gibi bir anda... ben yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim. ok. problem yok gidiyoruuuummmmmmmmmmm :KK52:

İkicanımvar sen Ankaraya gidecektin doktorla görüşektin bir kaç gün forumda göremeyince ben gittin diye düşündüm. Gittin mi görüştün mü doktorla? Gittiysen nasıl geçti görüşme? Ben çok mutluyum bugün ama yaa. :KK24:

Gir bakacağın kişinin profiline. Aşağıya doğru in solda resimler var görürsün zaten albümler yazıyor.

arkadaşlar bacak dolgusunun hamilelikte sıkıntı yaptığını ilk kez duydum,bilenler beni aydınlatırmı?temmuz başı operasyonu olduktan sonra korunmamayı düşünüyodum.artık bebek istiyoruz.bu nerden çıktı şimdi yaaaaa

ben de doktora ikinci çocuk için hamile kalacağımı söylemiştim, silikon için konuşmuştuk o zaman, altı ay yasak, bacaklar şişer demişti. yağ enj da durum ne bilmiyorum, onu da üç hafta sonraki kontrolde soracağım

o zaman sağlıkla bebeğini doğur, emzir, sonra komple yenilenmiş olursun.

diyorum ben ama............:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

hamilelikte zaten bir sürü kilo alınıyor, alınmasa bile ödemler vücudun şeklini çok değiştiriyor. şunu söyleyebilirim hatta ben rahatlıkla tayt giyiyordum hamileyken duba gibi olmuştu bacaklarım çünkü. sonra da hoooooop gitti kilolar tabii kemikler çıktı ortaya. yaptırsaydım o zaman şimdiye bir şey kalmazdı. ama ben çocuk doğduktan sonra tv da görmüştüm silikon olayını. sonra araştırınca buraları bulmuştum.

şuan dibe vurmuş durumdayım.tam hayllerim gerçek olacak derken bir engel daha.bebek demek en az 2yıl ertelemk demek.operasyon yaptırırsam bu defa da bebk için beklemem gerekecek.bebk olayını da çok fazla erteleyemem.artık bu konu bende saplantı haline geldi,ne giyersem giyeyim kendimi asla mutlu hissetmiyorum.biliyorum şükredecek çok şeyimiz var şükrediiyorum da ama artık özgüven falan kalmadı bende. operasyonu yaptırır bebeği ertelersem ve sıkıntı yaşarsam kendimi hiç affetmem.bebeği yapar opersayonu ertelersem de operasyonu yaptırmam daha da güçleşecek,yıllarım geçecek,mutsuz bi anne olucam...

bugün ameliyatın 4.günü daha iyiyim.şişler yine var,ağrıda var.ama bir parça daha rahat yürümeye başladım.düm doktoruıma yağ konulan yerin çok serty olduğunu ve dizleri bükmekte zorlandığımı söyledim.normal mi diye sordum.o da sağ olsun anında dönüş yaptı ve normail olduğunu söyledi ve içim rahatladı biraz daha.raporum bugün bitiyordu ve yarın işimde olmam gerekiyordu.ama bu imkansız olduğu için bugün ilk defa dışarıya çıkarak rapor almak için hastaneye gittik.bi hastane zorluk çıkardı vermedi veremem dedi.sonra arkadaşımın bi tanıdığı vardı onun aracılığıyla rapor aldık 3 gün daha.yani pazara kadar istdayım :))) şimdi tek duam pazara kadar düzelmek.hala yatıyorum fazla hareket etmemeye çalışıyorum.

amylee ve yenide siz ameliyatın kaçıncı günü banyo yaptınız? banyodan sonra pansuman yapıp iğne deliklerinin üzerini kapattınız mı yine.bide o banntlar banyo sırasında ıslanınca kendiliğinden mi çıkıyor ?dün çıkartmaya çalıştım bakmak için ama çıkarmak mümkün değil.biraz ıslattım ama ona rağmen yine çıkmadı bende bıraktım

iyi olmuş raporu uzatman canım, gittiğinde rahatlamış olacaksın inşallah :)
ben bir hafta sonra banyo yaptım, bantlarla da hiç uğraşmadım, zaten minik iğne bantlarıydı, düştü gitti.

En Büyük KK
şuan dibe vurmuş durumdayım.tam hayllerim gerçek olacak derken bir engel daha.bebek demek en az 2yıl ertelemk demek.operasyon yaptırırsam bu defa da bebk için beklemem gerekecek.bebk olayını da çok fazla erteleyemem.artık bu konu bende saplantı haline geldi,ne giyersem giyeyim kendimi asla mutlu hissetmiyorum.biliyorum şükredecek çok şeyimiz var şükrediiyorum da ama artık özgüven falan kalmadı bende. operasyonu yaptırır bebeği ertelersem ve sıkıntı yaşarsam kendimi hiç affetmem.bebeği yapar opersayonu ertelersem de operasyonu yaptırmam daha da güçleşecek,yıllarım geçecek,mutsuz bi anne olucam...

Zor bir konu gerçekten.kaç yıllık evlisin?

X