Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sevgili muem :) nasılsın? iyileşiyorsun değil mi? güzel olacak :) benim bugün dört hafta oldu, aynaya bakıp bakıp kontrol etmek isemiyorum artık,kalsın işte böyle :) bir iki gün sonra bir aylık fotoğraf çekerim.

sana iyi dinlenmeler diliyorum

evet evet onun rahatlığı var bende şimdi. he ne olur... hani daha fazla erirse rötüş yaptırırım diyorum ya, onu belki düşünmeyebilirim.
ya ama işte beni o kadar rahatlattı ki bu operasyon, kendime güvenim geldi. o yüzden eğer çok erirse... bilemiyorum ya zor bir karar ama doktorla konuşup yaptırırım herhalde;:)
gerçi benim doktorun vereceği cevap belli. zaten böyle bir durumla karşılaşmadık şimdiye kadar diyecek... bakalım artık kısmet. inşallah erimez daha fazla da ben de böyle bir kararı vermek zorunda kalmaktan kurtulurum:)

ben su an oyle panik haldeyim ki sormayin bu sorularin tumu hatta daha fazlasi beynimin icinde donup duruyor.

merhaba berfru,

korkularını anlıyorum ama bir çoğu bence yersiz. panik olmayın boşuna. Eğer her şey iyi giderse, benim iki ay doldu o yüzden emin konuşuyorum, bir ay sonra ameliyat olduğunuzu bile hatırlamayacaksınız. başkasının bacağı gibi hissetmek durumunu silikon için mi söylemiştiniz bilemiyorum ama yağ dolgusunda asla öyle olmuyor. ben bugünlerde koşuyorum, yere çömeliyorum, bağdaş kuruyorum falan filan... hareketlerinizde hiçbir kısıtlama olmuyor.

üzmeyin kendinizi yaaa....

offff yaa... arkadaşlar ne şanslısınız valla bir çoğunuz ameliyat öncesi kilo alacağım diye uğraşırken bense vereyim diye uğraşıyorum halimi bir görseniz acırsınız valla bu sabah itibariyle diyete ve spora başladım tabiki sporu çocuklardan dolayı evde tvdeki fitnes programını izleyerek yapmak zorundayım biri kucağımdan inmiyor diğeri ayağımın altında koşuşturuyor çokkk zorrr...

muemmm yazdiklarini okudukca sanki benim bacaklarim oyleymis gidi aci hissediyorum.nasil olacak simdi ne yapicam ben kimse de bilmiyor otelde kalicam bir de yaptirirsam tabi kacmazsam.allahim sen bizi affet hepimizi esirge,koru.cidden tedirgin oldum

bir arkadaşın veya ablan, kızkardeşin falan varsa yardımlarını istemelisin. ilk günlerde tek başına çok zor. bakma sen asistanlar idare edersin diyor ama kesinlikle bir kişi olmalı yanında diyorum ben.

kızlar diyorum ki bunak inşallah memnun kalır da bizim doktorlar da fiyatını indirmek durumunda kalırlar.... düşününce çok para vermişiz yahu...

ikinci ihtimal ise kötü... bunakın doktoru bakacak ki gelen çok e memnuniyet de fazla...hoooooop o da şak diye 4000 yapacakk... adını açıkça vermeyin de birkaç arkadaşımız daha uygun fiyattan nasiplensin bari.

ikicannımvaaaarrr napıyorsuuunnn...nerelerdesiiinnn

Canım arkadaşım buralardayim. Sizi sürekli takip ediyorum bütün yazdıklarınızı okuyorum. Aslinda en çokta dipukayi merakimdan her fırsatta foruma giriyorum ama ondan hala haber yok. Canim benim yaa bir başına oralarda ne yapti aceba offf ne şanssızmis yaa. istanbulda olsaydım belki bir şans ona ulasabilirdim yanında olup destek olurdum. Gerci doktorunun adini bile bilmiyoruz nasil ulasabilirdikki??? Çok Üzgünüm çokk...

ayy ikicanımvar sana bi özel mesaj attım ama biraz karışık olmuş olabilir. kusura bakma. estetik konusunda heyecanlıyım ya bi hevesle yazıverdim:)

bu arada evet gecen ben de düşündüm keşke istanbulda olsak da kıza destek olabilsek. eminim çok zor günler geçirdi dipuka;( Allahım şifa versin.

Mesajin çok güzeldi karışık falan değildi birde usenmemissin uzuuun uzuuuun yazmışsın allah senden razı olsun...

Muem yeşil çay içtiğini yazmışsın doktorum bana önermedi çünkü içerisinde yağ yakıcı bıtkı oldugu için..sana nacizane tavsıyem yesıl çay içme bacaklarındakı yaglar erken erımesın

bir arkadaşın veya ablan, kızkardeşin falan varsa yardımlarını istemelisin. ilk günlerde tek başına çok zor. bakma sen asistanlar idare edersin diyor ama kesinlikle bir kişi olmalı yanında diyorum ben.

canim arkadasim tesekkur ederim ilgilisin.bakicam bir caresine artik

coook tesekkur ettim arkadasim.randevuda aldim muayene ve ertesi sabah ameliyat nasil olacak simdi.oyle kaldim simdi ne yapsam diye evet bunyeden bunyeye fark eder ama cokta farkli olacagini sanmam amely de seninle ayni fikirde ne ablam var ne kiz kardesim tekim yaaaa iptalmi etsem acaba oooof oooof annem de baska sehirde ve haberi yok bu durumdan

tuuuh keske ayni tarihlere gelseydi yaninda yakininda bir yerde de ben yatardim.valla sesim solugumda cikmazdi coook usku sakin sicak kanliyimdir severdiniz beni.

supersin canim arkadasim iyi ki varsin.yorumun cok hosuma gitti insallah dedigin gibi olur

BERFRU merhaba. Siteye birkaç aydır girmiyordum. Yazdığın mesajları da daha okuyamadım, kime ne zaman ameliyat olacaksın bilmiyorum. Sadece son yazdığın mesajı gördüm. Sana şunu söylemek istedim. Ben de ameliyata tek başıma gittim. Ailemden kimseye söyleyemedim, arkadaşlarıma da doğal olarak söyleyemedim. Forumdan bazı arkadaşlar, amelliyat günü beni ziyaret etmek istediler ama sonradan onların da işi çıktı, gelemediler. Tek başıma ameliyat oldum, İstanbul'da olmadığım için kalacak yer ayarlayıp tek başıma otelde kaldım. Ama sonuçta bu işi tek başıma başardım :) Ameliyat olmaya karar verdiysen ki bu büyük cesaret, gerisi sadece biraz gözü karartmaya bakıyor... Bol şans diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…