- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
ne güzell çok mutlu oldum msj okuyunca.insan daha bir ümitleniyor.ikicanım var kime olmuş sordunmu onuda[/QUOT
benim Ankara da ameliyat olacağım doktora olmuş.
ay bu kralkayanın tavrı çok tatlı yaaa...
hem samimi hem de saygılı yazıyor. Forumda şahit oldum birkaç defa "lan" yazıyorlar hiç sevmem öyle tavrı. kim olursa olsun. kendi ailem bile öyle konuşmaz.
ben ona takılmadım ki. ben de yaparım öyle espirileri. yok valla seninle bir ilgisi. forum takip bölümünde gördüm. biri "geldim lan" gibi bir şey yazmıştı ona kızdım. asla seninle ilgisi yok. valla bak
Amylee senin resmin varmı görebilirmiyim.
Ohhh be rahatladım.Kadir inanırın meşhur repliklerinden alıntı yapmıştım.Üstünede sen onu yazınca acaba dozunumu kaçırdım espirinin diye üzüldüm.
arkadaşlar bacak dolgusunun hamilelikte sıkıntı yaptığını ilk kez duydum,bilenler beni aydınlatırmı?temmuz başı operasyonu olduktan sonra korunmamayı düşünüyodum.artık bebek istiyoruz.bu nerden çıktı şimdi yaaaaa
o zaman sağlıkla bebeğini doğur, emzir, sonra komple yenilenmiş olursun.
diyorum ben ama............
hamilelikte zaten bir sürü kilo alınıyor, alınmasa bile ödemler vücudun şeklini çok değiştiriyor. şunu söyleyebilirim hatta ben rahatlıkla tayt giyiyordum hamileyken duba gibi olmuştu bacaklarım çünkü. sonra da hoooooop gitti kilolar tabii kemikler çıktı ortaya. yaptırsaydım o zaman şimdiye bir şey kalmazdı. ama ben çocuk doğduktan sonra tv da görmüştüm silikon olayını. sonra araştırınca buraları bulmuştum.
bugün ameliyatın 4.günü daha iyiyim.şişler yine var,ağrıda var.ama bir parça daha rahat yürümeye başladım.düm doktoruıma yağ konulan yerin çok serty olduğunu ve dizleri bükmekte zorlandığımı söyledim.normal mi diye sordum.o da sağ olsun anında dönüş yaptı ve normail olduğunu söyledi ve içim rahatladı biraz daha.raporum bugün bitiyordu ve yarın işimde olmam gerekiyordu.ama bu imkansız olduğu için bugün ilk defa dışarıya çıkarak rapor almak için hastaneye gittik.bi hastane zorluk çıkardı vermedi veremem dedi.sonra arkadaşımın bi tanıdığı vardı onun aracılığıyla rapor aldık 3 gün daha.yani pazara kadar istdayım :))) şimdi tek duam pazara kadar düzelmek.hala yatıyorum fazla hareket etmemeye çalışıyorum.
amylee ve yenide siz ameliyatın kaçıncı günü banyo yaptınız? banyodan sonra pansuman yapıp iğne deliklerinin üzerini kapattınız mı yine.bide o banntlar banyo sırasında ıslanınca kendiliğinden mi çıkıyor ?dün çıkartmaya çalıştım bakmak için ama çıkarmak mümkün değil.biraz ıslattım ama ona rağmen yine çıkmadı bende bıraktım
şuan dibe vurmuş durumdayım.tam hayllerim gerçek olacak derken bir engel daha.bebek demek en az 2yıl ertelemk demek.operasyon yaptırırsam bu defa da bebk için beklemem gerekecek.bebk olayını da çok fazla erteleyemem.artık bu konu bende saplantı haline geldi,ne giyersem giyeyim kendimi asla mutlu hissetmiyorum.biliyorum şükredecek çok şeyimiz var şükrediiyorum da ama artık özgüven falan kalmadı bende. operasyonu yaptırır bebeği ertelersem ve sıkıntı yaşarsam kendimi hiç affetmem.bebeği yapar opersayonu ertelersem de operasyonu yaptırmam daha da güçleşecek,yıllarım geçecek,mutsuz bi anne olucam...