Bacak dolgusu yaptıran var mı?

seselina ömürsün valla..o fotograf tatilde olduğu için ööle yüksek ayakkabı götürmedim ama senin için yüksek topuklu ayakkabı ile de resim çekip ekleyeceğim sözzz....yorum yapan herkese teşekkürler..sizlerin daha güzel olur inşallah..

ebr06, hakikaten bacakların çok düzgün görünüyor..bileklerine yağ koydurursan çok erir, o eziyeti çekmeye inan değmez...bence kuruntu yapmışsın..üst tarafıların kalın değilse bacakların güzel durur..ama daha kalın olsun diyorsa yağ olayına girebilrisin ama gerçekten zahmetli..senin için gereksiz gibi geliyor bana..bizim şimdiki hali seninki gibi oldu zaten :)o bile yetiyor bize bak...

çokkk teşekkür ederim gerçekten öylemi düşünüyorsunuz.Ama sanki resimde biraz kalın çıkmış gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum.Ayrıca lolabunny ben deli değilim.( şaka şaka ) valla beni cesaretlendirdiniz.Zaten korkutuyo beni böyle operasyonlar. Herkezin hakkında hayırlısı olsun.
Hepinizi çok ii anlıyorum.

gerçekten ebr06 bacakların çok düzgün asla ama asla operasyon yaptırma bileklerin biraz ince ama yine de harika diğer arkadaşların da dediği gibi bende beğendim. biz bacaklarımızın o kadar olması için dua ediyoz eteklerin şortların tadını çıkar daha ne istiyorsun ki nasıl olsun istiyorsun ki bunca sene boşuna etek giymemezlik yapmışsın. kendi kendine kompleks yapmışsın galiba hiç gerek yok bence

Sevgili Septembergirl,

Bacaklarin gercekten super olmus. Onceki halini de bilseydik daha iyi bir fikir verirdi bize. Cunku gercekten sonuclari bir onceki haline gore yorumlamak gerekiyor. Insallah yaglarin hic erimez de hep boyle super kalir. Ben de cok zayifladim 5 kilo verdim ama bu kez de baxcaklarimin ustu cok inceldi, arasindan koy gorunuyor :)

Ebr06 senin bacaklarina hicbirsey yaptirmana gerek yok arkadasim, sadece kilo alma hep oyle incecik kal, bacaklarin da vucudunla uyumlu olsun. Sutun gibi masallah.

Jazebel senin daha öncelerde gönderdiğin resmin gerçekten çok uzaktan çekilmiş daha yakından son halinin fotoğrafını koyabilirsen çok seviniriz.daha önceki sayfalarda bir arkadaş daha fotoğraf istemişti senden, birde bikaç soru sormuştum görmedin galiba cevap alamadım, implantlarla bacaklarında ne gibi his var fazlalık gibi bişeyler hissetmiyormusun tehlikesi varmı diye sormuştum cevaplarsan sevinirim arkadaşım.

Fotografi kendim cektigim icin ve de evde cekecek baska kimse olmadigi icin benim bitane ayna var ordan cekebiliyorum ancak. Esime soylesem kizar simdi ... cekecek birini bulur bulmaz foruma koyacagim.

Diger sorulariniza gelince ilk birkac ay silikonlar daha sert oluyor ve tabii ki bir fazlalik hissediyorsunuz, ama benim simdi 4 ay oldu, herhangi bir fazlalik hissim yok. Diyebilirim ki ilk 2 aydan sonra esasinda bir sikayet kalmiyor.

Yine meshur aynam ve ben... Yanliz bu ayna biraz basik gosteriyor.....

Eklentiler

• $Goruntu(436).jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 87
Jezabel valla benimkinden kat kat daha güzel...maşallahhh...erime riskinde yok..başka sorun da olmaz inşallah hiçbir zaman...çok güzel görünüyor gerçekten...

jezabel gerçekten çok harika duruyo keşke seninde ameliyat öncesi halini görseydik. bacakların incemiydi bileklerin falan baya kalın duruyo oraya implant konmuyor dimi.

Tesekkur ederim ama kizlar ben de acikcasi yag transferini daha saglikli buluyorum. Bence yaptiran arkadaslarin erime durumuna gore hareket edin. Erirse, ki insallah erimez, o zaman bunu bir alternatif olarak dusunun derim ben....

gerçekten çok güzel tam kadınsı yanii. Ahh keşke yaptırmasaydım dediğin bir rahatsızlık oldumu hiç.
Gerçi yorumlarını başından beri okuyorum olumsuz birşey görmedim.Ama çok hoş gerçekten

jazabel bencede çok güzel görünüyo sende rica etsem birde arkadan çekip göndersen benim arkadan düz duruyo senin yanları dolgun bacaklarının

arkadaşlar merhaba. forumda yeniyim .yazdıklarınızı okudum. ve kendinizi bu kadar açık yüreklilikle ifade etmenize ve birbirinize destek olmanıza bayıldım. yaptıranların bacakları gerçekten çok güzel olmuş. benim merak ettiğim jezabel son halinden memnunmusun.. herhangi bir sorun varmı? birde angelle görüşüp erime varmı buraya yazacam demişsin ama yazmamışsın galiba. yada ben kaçırdım.cevaplarsan sevinirim.

Nazim Durak a yaptirdim... ama sol bacak sag bacaktan daha iyi oldu, ya da bana oyle geliyor, cunku sag bacagim digerinden daha egriydi... Diz kapaklarim bile birbirinden farkli :) Istanbul'a gidebilirsem bir ara gosterecegim... Iyilesme suresi de daha farkli oldu. Ben acikcasi biraz fazla kasli bir goruntu oldugunu dusunuyorum. Yani yag transferi yapilan bacaklar daha guzel geliyor bana... Gerci eski haline gore buna da sukur, hic olmazsa eskisi bibi yamuk degiller artik.

Ben yag transferi yaptirmadim cunku erimeyecegine dair bir inancim yok acikcasi. Yani o kadar aci cekip para verdikten sonra hergun ha eridi ha erimedi diye stres olamam cunku bu ameliyati bile olmak icin hem cok para verdim hem de sikinti cektim, isten izin ayarlamak, kizimla ilgilenecek birini bulmak, esimi razi etmek gibi... Tekrar boyle bir ameliyat ayarlamak benim icin imkansiz...

Ama kizlar dua ediyorum sizin icin, insallah yaglariniz daim olur... Super bacaklarinizin mutlulugunu omur boyu yasarsiniz...

Jazebel çok teşekkür ederiz bizi kırmadın fotoğrafını gönderdiğin için. ınan bana söyleyecek söz bulamıyorum muhteşem görünüyorlar gerçekten harika çok çok çok güzel. sıkıntılar çekmişsin ama değmiş bence. inşallah ilerdede bir problem çıkmaz. canım ayaklarını birleştirdiğin zaman dizlerinde fotoğraftaki gibi birleşiyormu yoksa birleştirmek için biraz sıktınmı kastınmı bacaklarını. bendede yamukluk az var ama yinede kendimi sıkmazsam dizler birleşmiyor. bileklerine konulmadığını biliyorum ona rağmen bileklerin ince durmuyor demekki öncedende ince değilmiş o zaman. sen inceleikten değil yamukluktanmı şikayetçiydin. çok özendim seni ne güzel mine etekler giyiyorsundur darısı başımıza ama hala yağ transferimi imlantmı karar veremedik, biz karar veresiye kadar gençliğimiz gidiyor yaşlanınca ne yapayım güzel bacağı:)) tekrar söylüyorum tek kelimeyle HARıKAAAA...

jazabel bacakların çok güzel görünüyor umarım hiç bir problemde yaşamazsın iyi bi yüreğin var mutlak rabbim hep yanında olacaktır seselina anladıgım kadarıyla sen sadece incellikten şikayetçisin düz olduktan sonra ince olmasını hiç sorun yapma bence bi çok mankenin bacakları kürdan gibi jezabel angelle görüşebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…