Bacak dolgusu yaptıran var mı?

selam memko, benim 1.seneyi geçti benim parantez bacak dediğiniz şekilde değildi bacaklarım çok eski üyeyim çok da yazdım sürecim ama senin için kısa özetleyeyim :KK34:ben ilk önce bacaklarımın kalınlığından dolayı klasik lipo oldum...sonuç iç ve dış bacakta çukurlaşmalar iç tarafta sarkmadan dolayı başka doktora düzeltme ameliyatı oldum yağ alınıp çöken yerlere dolgu yapıldı :KK34:ben sonucum dan çok memnunum

madame 2.kere yağ aldırmış biri olarak şunu yazabilirim 2.ayda ödemin tam olmasa da iniyor ödem atıcı çaylar vs.ile hızlandırabilirsin bu süreci

tşk ederim yanıtladığın için.ilk doktorunmu loresimayla aynıydı.

ilgili bir doktormu.ben sadece tlf da kon uştum.ve internetten fotolarını,sitesine baktım.nedense bana çok iyi bir izlenim verdi.yanılmıyorumdur umarım

beni tanıyan tanır doktor tavsiyesinde bulunmayı pek sevmem:) ama ilgisi konusunda kendi ismini taşıyan başlığı var oradan bir çok hastasının paylaşımı var oku ve sen karar ver :KK34:işinin arkasında hastasının her koşulda arkasında olan biri.Hayırlısı olsun hakkında

beni tanıyan tanır doktor tavsiyesinde bulunmayı pek sevmem:) ama ilgisi konusunda kendi ismini taşıyan başlığı var oradan bir çok hastasının paylaşımı var oku ve sen karar ver :KK34:işinin arkasında hastasının her koşulda arkasında olan biri.Hayırlısı olsun hakkında

evet oraya da baktım ama senin denk gelmen çok iyi oldu.zaten bütün sayfaları hatmettim nerdeyse.çok gıcık bir problem ya,çarşıda pazarda elbise görüyon,bedeni uyuyor,paran var amaaaa alamıyorsun.geçen gün bir arkadaşım niye hiç etek giymiyorsun dedi,o kadar üzüldümki anlatamam.kurtulmak istiyorum artık bu sıkıntıdan.bu arada hiç kimseye hatta kendime bile itiraf edemediğim şeyleri burda yazıyor olmak o kadar rahatlatıyorki.

kızlar randevu alma istiyorum ama adet tarihimi kestiremiyorum.çok düzensiz çünkü.çakışırsa çok kötü olur tavsiyesi olan var mı?

loresima çok soru soruyorum ne olur kusura bakama ama tecrübeleriniz,doktorların anlattıklarından çok daha fazla yol göstericek.çünkü onlardan daha objektif olacağınızdan eminim.Ben senin doktorunla tlfda görüştüm.bacaklarımı görmesi gerektiğini,öngörüşmeden ücret almadığını söyledi.fiyatında 7000 liradan başladığını söyledi.benim merak ettiğim ilgili bir doktormu.benim üst bacağım oldukça kalın,alt bacağımda.diz içlerimdede oldukça yağ var,alt taraftada çarpıklık.aslında beni en çok rahatsız eden diz kapağımın hemen altındaki boşluk.orası dolsa çok dert etmem kalanını.yağ enjektesi yeterli olurmu dersin.yada 1 seferde halledilebilirmi acaba.tşk.

Ne kusuru kafana takılan her türlü soruyu sorabilirsin.Yeterli derecede ilgilim bir doktor....Benimde üst bacaklarım basenlerim oldukça genişti ( bana göre ) diz içlerimde kalındı onlar gidince ve alt bacaklara yağ dolgusu yapılınca çok daha düzgün oldu. Bana bir sefer yeterli oldu. Daha kalın isterdim ama bu beni tatmin etti....Bence bir an önce bir kaç doktorun görüşünü al....

Ne kusuru kafana takılan her türlü soruyu sorabilirsin.Yeterli derecede ilgilim bir doktor....Benimde üst bacaklarım basenlerim oldukça genişti ( bana göre ) diz içlerimde kalındı onlar gidince ve alt bacaklara yağ dolgusu yapılınca çok daha düzgün oldu. Bana bir sefer yeterli oldu. Daha kalın isterdim ama bu beni tatmin etti....Bence bir an önce bir kaç doktorun görüşünü al....

çoğu doktor öngörüşmeye bile ücret alıyor.peki tekrar yapmak istersen rötuş için ayrıca ücret istermi.

çoğu doktor öngörüşmeye bile ücret alıyor.peki tekrar yapmak istersen rötuş için ayrıca ücret istermi.

canim ya benim bacaklarim da seninkine benzer sanirim senin dr kimdi?ozelden de yazabilirsin ben yazamiyorum uzgunum.memnun kaldinmi dr.cevaplarsan sevinirim tesekkurler

X