Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim bilekler 20 cm(çok üzgünüm) baldır 33 idi ameliyattan sonra 35 oldu şimdi sabahları 34 akşam 34,5 oluyor daha eriyecekmi bilmiyorum ama bileklere yapılacak birşey yok en ince bilekli benim herhalde hergün aynaya bakmaktan şaşı oldum.yenide sen kaç lira vermiştin seninkie klasikti sanırsam .şundan korkuyorum bundan önce gittiğim doktor fakültede proftu bana tutmaz boşuna uğraşma o kök hücre olayları hastalardan daha fazla para almak için demişti buda yaparım ama tutarmı bilmiyorum dedi ben bunlara rağmen fukaranın umudu derlerya ya tutarsa dedik hemen ameliyat oldum silikondan korkuyordum hem yabancı madde hemde benim bilekler çok ince şimdide o prof haklı çıkacak diye korkuyorum.biraz daldan dala atladım kusura bakmayın

7000 tl. kök hücre vs bana da süslemek için gibi şeyler söyledi doktor ama ben burada belirtmek istememiştim. bence seninki tutabilir çünkü ben silikona yakın duruyordum ( 10000 tl idi), buna rağmen yağın beni tatmin edeceğini söyledi. silikonla daha dolgun olur daha mutlu olabilirsin ama yağ da sana yeter dedi, bu arada ataşehirdeki ünlü doktora fotoğraf göndermiştim, silikon önermişti ama bileklere yapılacak bir şey yok demişti.

sen ne zaman oldun bu ameliyatı?

canım nasılsın? ödemlerin indi mi? bacağının kalınlığında bi değişme oldu mu?

iyiyim canım, yağ alınan yerlerde hissislik var hala, ödemden sanırım, bir de kocaman bir karnım oldu, sanki başka yere gidemeyen yağlar orada toplanıyor!!

bacaklarım çok az fark etti, cuma ya da pazartesi gideceğim tekrar, kilotlu çorap giyiyorum. morluklar ve çürükler desen yaza kadar geçecek gibi...

sende heyecan başladı :))

uyumadıııııımmmmm..........:)

yok canım üzülme. benim operasyon da çok uzun sürdü zaten. yoksa indirim yapacaktı.....
bacaktan yana bir şikayetim yok ağrı sızı açısından. ama şişler indi inceldi. albümde var bakabilirsin. bacaklar sadece bir yere falan çarparsa normale göre daha hassas.

çok sevindim canım,darısı bizim başımıza artık.inceldi derken şeklinden memnunsun ama dimi?trombosit kokteyli yaptı mı sana doktor?bu arada ben albüme nasıl bakılır bilmiyorum:KK43:

merhabalar arkadaşlar,
bekliyordum bacakların son şeklini almasını, hani hayal kırıklığına karşı... ama bugün gittim elbise aldım, kilotlu çorap aldım, bayramlık almış çocuk gibi sevindim. fotoğraf da yükleyeceğim uygun bir zamanda.
pekçok kişi için ne kadar olağan, elbise alırsın, giyersin, bedeni uymuşsa tamamdır, ama ben aynada baktım da baktım, bacaklara baktım :)

isteyen herkese diliyorum, aynalara dost :)

arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım,çok üzüldüm .buraya kimler ne niyetle giriyor bilemeyiz ,vicdan meselesi. ama benim asla farklı bi amacım yoktu. doktora eşimle beraber gittik ve doktor böyle bi indirimden bahsetti.zaten eşimin aile bütçemizden böyle bi parayı bana harcaması büyük bi fedakarlık.ve şimdiden başladı bu parayı ayarlamak için kısıtlamalara.bu durumu gördükçe kendimi suçlu hissediyorum.300-500 de olsa sadece yükünü hafifletmek istemiştim.maddi bi endişem olmasa sormazdım bile bu soruyu.

iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)

muem senin iç bükeyler yok en azından senin işlemin sanki daha kolay olur gibi çünkü benim iç bükey kısımlar doldurulup dizkapağı içleri yağları alınınca hemen hemen seninki kadar oldu seninki düzgün ama zayıf yani benim işlemli halim

iyi akşamlar arkadaşlar.nasılsınız.benim ameliyat günüm yaklaştı .yarın yola çıkıyorum.cuma günü ameliyat olacam hayirlisıyle.benim için dua edin.çünkü sizlerden ve eşimden başka bunu kimse bilmiyor.hoşça kalın can dostlarım:)

allah yardımcın olsun.mutlu bir şekilde dön inşş buraya :KK70:

dipuka çok mutlu ol inşallah

iyiyim canım, yağ alınan yerlerde hissislik var hala, ödemden sanırım, bir de kocaman bir karnım oldu, sanki başka yere gidemeyen yağlar orada toplanıyor!!

bacaklarım çok az fark etti, cuma ya da pazartesi gideceğim tekrar, kilotlu çorap giyiyorum. morluklar ve çürükler desen yaza kadar geçecek gibi...

sende heyecan başladı :))

hemde nasıll canım hiç sorma :))) bu arada elbiseli halini çok merak ediyorum.hemen at resimlerinii :)))

arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım,çok üzüldüm .buraya kimler ne niyetle giriyor bilemeyiz ,vicdan meselesi. ama benim asla farklı bi amacım yoktu. doktora eşimle beraber gittik ve doktor böyle bi indirimden bahsetti.zaten eşimin aile bütçemizden böyle bi parayı bana harcaması büyük bi fedakarlık.ve şimdiden başladı bu parayı ayarlamak için kısıtlamalara.bu durumu gördükçe kendimi suçlu hissediyorum.300-500 de olsa sadece yükünü hafifletmek istemiştim.maddi bi endişem olmasa sormazdım bile bu soruyu.

aslında yanlış anlaşılan birşey yok benimkiler ermezse size çok daha uygun fiyatlı olan doktor bile önericem ama işte bi3 4 ay olması lazım umarım benimkiler erimez sizde maddi açıdan çok yük altına girmezsiniz

7000 tl. kök hücre vs bana da süslemek için gibi şeyler söyledi doktor ama ben burada belirtmek istememiştim. bence seninki tutabilir çünkü ben silikona yakın duruyordum ( 10000 tl idi), buna rağmen yağın beni tatmin edeceğini söyledi. silikonla daha dolgun olur daha mutlu olabilirsin ama yağ da sana yeter dedi, bu arada ataşehirdeki ünlü doktora fotoğraf göndermiştim, silikon önermişti ama bileklere yapılacak bir şey yok demişti.

sen ne zaman oldun bu ameliyatı?

25 şubatda oldum kime inanacağımıda şaşırdım bunlarda dr onlarda.keşke biraz tıp bilgimiz olsada doğruyu yada bize hoş geleni (yanlışı diyemem çünkonlarında belki bir hikmeti vardır)ayırt edebilseydik

X