Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyat oldum olmasınada eh biraz eski halinden iyi .tombiş bacaklı birini görünce (ki bu çok sık oluyor)silikonmu olsaydım diyorum sonra yok yok neyse diyorum acaba iyimi olurdu diyorum yine tövbe diyorum yani anlayacağınız duygu karmaşasııııııııııııııııııııııı.

Ameliyat oldum olmasınada eh biraz eski halinden iyi .tombiş bacaklı birini görünce (ki bu çok sık oluyor)silikonmu olsaydım diyorum sonra yok yok neyse diyorum acaba iyimi olurdu diyorum yine tövbe diyorum yani anlayacağınız duygu karmaşasııııııııııııııııııııııı.

Çok sordum ama ,anlıyacağından eminim.Sorunun zayıflıkmıydı yoksa eğrilikmi.birde ne kadar süre oldu ameliyat olalı.

Son düzenleme:
şubat 25 de klasik yöntem .3 ayımın dolmasını bekliyorum.ben senin resimleri neden göremedim yokki

Amylee herhalde rüyalar alemine gitmiş bende en iyisi onu takip edeyim hepinize tatlı rüyalar

Hadi kuzucuklarım iyi uykular(adile naşitden alıntıdır hani ben kendimi vücut olarak ona benzetiyorumya neyse allah rahmet eylesin)sizleri seviyorum

canım ekim gibi kurulmuştu bizim grupta.ben şubat ayında gittim görüşmeye.başka bi arkadaş görüşmüştü doktorla.ben doktorla görüşmeye gittiğimde hiç açılmadı grup konusu açıkçası.tam bilmiyorum nası oluyor yani bu olay

muem çok merak ediyorum canım,operasyonunu ne kadar yapıcakllar grup olarak.

çok üzüldüm sein adına.sen nekadara yaptırdın?çok geçmiş olsun.şuan iyi misin bacakların nasıl?

uyumadıııııımmmmm..........:)

yok canım üzülme. benim operasyon da çok uzun sürdü zaten. yoksa indirim yapacaktı.....
bacaktan yana bir şikayetim yok ağrı sızı açısından. ama şişler indi inceldi. albümde var bakabilirsin. bacaklar sadece bir yere falan çarparsa normale göre daha hassas.

kadınlar kulübü indirimi istiyorum dersen zaten gruba yapacağı 500 tl indirimi duruma göre yapıyor.

hadi ben de kaçtım iyi gecelerrrrrrr

X