Bacak dolgusu yaptıran var mı?

önerir tabii doktor, bana arnica verdi. değişim güzel gelecek de daha bir şey anlamadım galiba, evde tayt, bugün işe başladım, pantolonlar sıkıyor, iğne yerleri acıyor, bazen aynaya bakınca şaşırıyorum, o zaman iyi geliyor :)

bende nette arnicayı görmüştüm.peki sen aldın mı canım.işe yarıyor mu? bende şaşırmak istiyorum şaşırıp tekrar tekrar aynaya bakmak istiyorummm :))) hastaneye giderken yanında ne götürdün canım

sabahları ağrıyor, yanoıyor genelde, gün içinde açılıyor. akşam üstü doktorun asistanını aradım, taytı çıkarayım mı dedim, çorap giyin o zaman dedi, yarın kilotlu çorap üstü pantolon :KK43: zaten belimi sıkıyor pantolonlar, belimdeki iğne yerleri acıyor, neyse artık...

yenide hanim yogun agrili donem kac gun suruyor?

yenide hanim yogun agrili donem kac gun suruyor?[/QUOT

benim 10 gün oldu, ilk günlerde de çok şikayet edilecek ağrılar olmadı, yürüyüş rahat değildi tabii, sıkı korseler de var, hareket ksıtlı. şimdi ise ayakta kalınca yanıyor doldurulan yerler, yürürken sıkıntı olmuyor. bir de sabah kalkınca açılana kadar yanıyor biraz.

basenimden yağ alındığı için yan yatamıyorum. penisilin iğnesinin bıraktığı acı gibi, daha geniş bir alan.

Arkadaşlar bu hafta sonu aile ziyareti için Ankaraya gidiyoruz. Eşimle konuştuk haftaya salı günü muayene için doktordan randevu alacağız. İnşallah benim için olumlu şeyler söyler. Amaliyat olan arkadaşlarımız bizim için dua edin lütfen. artık bizde bize yakışacak bacaklara kavuşalım...

söyler inşallah. yakın zamanda süper bacaklara kavuşursun inşallah

yenide hanim yogun agrili donem kac gun suruyor?[/QUOT

benim 10 gün oldu, ilk günlerde de çok şikayet edilecek ağrılar olmadı, yürüyüş rahat değildi tabii, sıkı korseler de var, hareket ksıtlı. şimdi ise ayakta kalınca yanıyor doldurulan yerler, yürürken sıkıntı olmuyor. bir de sabah kalkınca açılana kadar yanıyor biraz.

basenimden yağ alındığı için yan yatamıyorum. penisilin iğnesinin bıraktığı acı gibi, daha geniş bir alan.

canim ya sen de ist disindaydin dimi yaniliyor muyum?

evet yarın arayayım.tam herşey tamam derken böyle bi aksilik çıkmasın son gün.ofss hiç sevmiyorum tel konuşmalarını.

aaa... ben türünün son örneğiyim diye düşünüyordum değilmişim. Ben de nefret ederim telefonla konuşmaktan. Olabildiğince çabuk kapatmaya çalışırım:)

bende nette arnicayı görmüştüm.peki sen aldın mı canım.işe yarıyor mu? bende şaşırmak istiyorum şaşırıp tekrar tekrar aynaya bakmak istiyorummm :))) hastaneye giderken yanında ne götürdün canım

kullanıyorum üç gündür, sanki morlar eflatuna, eflatunlar sarıya dönüyor gibi :) yok seni korkutmayayım ama benim fena oldu gerçekten. krem iyileşmeyi hızlandırıyor gibi.

hastaneye küçük valizle gittim. bir bana bir anneme terlik, yedek çamaşır, pijama takımı, deodorant götürmüştüm. pijamayı giydirdiler u
uyanınca, diğerlerini kullanmadan akşama doğru çıktık zaten hastaneden :)

ben de merak ediyorum seni, çok güzel olacak eminim :)
şimdi heyecanımız senin için

X