Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım senin mesajda yazdığın internet adresi benim görüştüğüm tek yer. Bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
nasıl dalga estğfrllah berbat değilmi ama resmi ben kendim çektiğim için yukardan çektim üstler biraz kalın durdu resimde aslında okadar kalın değil.

nasıl dalga estğfrllah berbat değilmi ama resmi ben kendim çektiğim için yukardan çektim üstler biraz kalın durdu resimde aslında okadar kalın değil.

sadece diyorumki Allahtan kork ve sana verdiği güzellikler için bu şekilde yorum yapma

Bak iki şey düşündüm ya buraya bunları koydun bizimle dalga geçer gibi ki bunu gerçekten sana yakıştırmak istemiyorum ya da anoreksi gibi bir durum söz konusu sende ve durumunun farkında değilsin. Allah aşkına şu resmini buradakilerin resimleriyle bir karşılaştır. Hadi görüntüsünü beğenmiyorsun tamam da sen ümitsiz vaka diyorsun bu bacaklara. Bir de üstlerde o kadar kalın değil diyorsun yani üstlerin de daha iyi durumda. Ne diyelim ki şimdi sana. Sen hangi doktorla görüştün. Doktor seni ameliyat etmeyi kabul etti mi?

Son düzenleme:
Bak iki şey düşündüm ya buraya bunları koydun bizimle dalga geçer gibi ki bunu gerçekten sana yakıştırmak istemiyorum ya da anoreksi gibi bir durum söz konusu sende ve durumunun farkında değilsin. Allah aşkına şu resmini buradakilerin resimleriyle bir karşılaştır. Hadi görüntüsünü beğenmiyorsun tamam da sen ümitsiz vaka diyorsun bu bacaklara. Bir de üstlerde o kadar kalın değil diyorsun yani üstlerin de daha iyi durumda. Ne diyelim ki şimdi sana. Sen hangi doktorla görüştün. Doktor seni ameliyat etmeyi kabul etti mi?

düşüncelerime sen tercuman oldun teşekkür ederim tatlım:)

nasıl ya??????cennetz dalgamı geçiyorsun anlamadım gerçekten.bizler senin gibi bacakalara sahip olmak için çabalıyoruz.sen daha ne istiyorsun anlamadım.

kusurabakmayın kızlar ama resımlerı görebılmek adına 15 tane mesaj yazıcam benı bagıslayın yer işgalı için...buarada benım 40.günüm...şimdilik hersey yolunda...ama hala topuklu ayakkabı gıymeye cesaret edemedım..bacaklarım yorulurda yaglarım erırı dıyee:KK43:(

kesinlikle amelıyattan korkmayın..amelıyat sonrasındaa isee üstesınden gelemıcegınızz şeyler söz konusu olmuyorr

kusurabakmayın kızlar ama resımlerı görebılmek adına 15 tane mesaj yazıcam benı bagıslayın yer işgalı için...buarada benım 40.günüm...şimdilik hersey yolunda...ama hala topuklu ayakkabı gıymeye cesaret edemedım..bacaklarım yorulurda yaglarım erırı dıyee:KK43:(

adanancy, özelden yazmıştım ama buradan cevap vermiş oldun, teşekkürler :)

Kızlarrr mesajımı okumadan önce lütfennnn Maşşşalllaaahh diyinn olurmu,,şuanlıkk çok fazla erime yok doktorum zaten kontrolden sonraaa artık erime olmz dedi 15 gün çok ıyı korudugumu söledi(halbukı ben 5.günümden sonra ne yürüyüşler yaptım ne merdivenler cıktım doktor kontrolunee gıderken ne yollar yürürüdüm zaten 20dk hergun kesın yuru demıstı doktorum))

X