Bacak dolgusu yaptıran var mı?

leydi siteden çıkmış olsaydı mutlaka bize veda ederdi e mail adresinede hiç girmiyo bence su an denizin ve kumun keyfini çıkartıyor üstellik bacaklarını saklamak zorunda kalmadan iyi düşünelim iyi olsun . amaliyat olmadan bekleyen arkadaşlar en doğru kararı aldı bekleyip en doğruyo buluruz inşallah hem paramız hem çekecegimiz acılar boşa gitmez

Lolabunny, İlizarov operayonu ilgili gönderidiğin maile baktım. aynen anladığın gibi bir yanlışın yok. 1,5 ay sonra koltuk değnekleriyle yürümeye başlanıyormuş.. Bu da otomatikmen 1,5 ay yatmak demek ve 3 ay boyunca da bu aparatı takmak gerekli imiş!!! Şaka gibi. Bacakların röntgen filmlerini görmek istiyorlar ve fiyat da iyileşme süresi de bu filmlerin incelenip bacağa yapılacak işlemin boyutuna göre değişir diyorlar. Günlük 120 Euro günlük oda fiyatı.
ÇOk ciddi bir oprasyon bu. Bacaklarınız en fazla ne kadar umutsuz olabilir ki böyle bir ameliyatı düşünmek için? Yağ injecsiyonu çok masum kalıyor böyle bir ameliyatın yanında..

tulsacım o farklı teknik kullanan doktor ne yapıyormuş merak ettim sen görüş gel bakalım bizimle paylaşacağını söylemişsin çok memnun oluruz canım. merakla senden haber bekliyoruz...

Seselinacım, fazla merak ettirmeden yazayım..görüşeceğim teknik daha önce burdan paylaştığım kök hücreden zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu.
Dr. Bülent beyin "kendi geliştirdiğim" yöntem dediği yağ transferi ile ilgili çok yakın bir doktor arkadaşımın fikrini almıştım . Bana şöyle söylemişti: enjekte edilecek yağ hücrelerinin en doğru teknikle ve zarar görmeden alınması önemlidir doğru. Fakat bu operasyonlardaki en önemli unsur enjekte edilen bölgedeki damarlanma. Çünkü yağ hücrelerinin tek yaşama şansı bu bölgedeki kan dolaşımının artarak, damarlanması ve yağların tutunması. Tutunamayan yağların ise erimesi kaçınılmaz, ne kadar iyi teknikle yapılırsa yapılsın veya nekadar fazla yağ enjekte edilirse edilsin, erime dolaşımla ve damarlanma ile alakalı demişti..Ben de o gün bugündür araştırıyorum . Sonunda kök hücre tekniğini öğrendik. DAha önce de anlattığım gibi kök hücre nakledildiği yerde dolaşımı artırıyormuş. Bu Bir. İKincisi ise kök hücre nakledildiği yerde neye ihtiyaç varsa o hücreye dönüşüyormuş. Arkadaşlar bu yöntemle adamlar Meme yapmış ya, daha ne olsun. Hem de öyle dolgunlaştırma falan değil, kanserli kadnların tamamen alınan memlerinin yerine yapmışlar. Fotoğraflarını gördüm, şaşırdım doğrusu. DAha önceki yazdıklarımdan bir alıntı yapıyorum aşağıya:

"Kök hücreler nakledikleri dokuda canlılığı artırıyormuş. Hem sentezledikleri bazı büyüme faktörleri ile direkt etki göstererek, hem de damarlanmayı artırarak dolaylı yoldan nakledikleri dokunun dolaşımını artırıyorlarmış. BU da zaten yağların orda tutunması için gereken tek şey. Aynı zamanda kök hücreler, nakledikleri dokunun karakterini taşıyan hücrelere de dönüşüyorlar. Bir nevi joker hücreler, doktorların deyimiyle o bölgede yağa ihtiyaç varsa yağ hücresine, kasa ihtiyaç varsa kas hücrelerine dönüşebiliyolar. bir de kök hücrenin dokularda tedavi edici özelliği olduğu için, hem çok daha kolay iyileşme sağlanıyor."

tulsacıım, teşekkürler yanıtların için. resim gönderme işini de kaç gündür erteleyip duruyorum zaten 1.5 ay orda kalırsam oluşacak para dünya parası oluyor o yüzden salladım gitti:) ama ilizarov olsa iyi olurdu bence en sağlamı ilizarov.. ama onda da kemiklerin kırılması riski var sanırım.. yağ enjeksiyonu bana pek güven vermiyor. protez daha bi mantıklı gibi. senin dediğin yöntem hakkında da bilgim yok onu da düşünmeye başladım şimdi..ama daha çok yeni o da, nasıl olur bilmem ki..

herkezin kandili mubarek olsun bu gece dua edelimde hayallerimize kavuşalım arkadaşlar ben bu akşam çok dua ettim

tulsacım bu bilgileri bizimle uzun uzun paylaştığın için çok sağol, bizi tekrar heyecanlandırdın ve heveslendirdin. bu tekniği hangi doktor yapıyormuş denenmişmi acaba, tıpta herşeye çözüm buluyorlarda bu yağ erimeme yöntemine çözüm bulmak bu kadar zormuymuşki uff ya nereye kadar bekliycez. leydinin ameliyat olduğundan birkaç gün sonraki topuklu ayakkabıyla çektirip koyduğu resim ne kadar harikaydı hepimiz bayıldık ve hemen yaptırmaya karar verdik ama ne oldu 1 aya kadar geçen bir süreden sonra en son çektirip fotoğrafta hayal kırıklığına uğradım gerçekten baya çok erime olmuştu ve banada LoloBunny arkadaşımızında dediği gibi bu yöntem güven vermemeye başladı. Jazebelin yaptırdığı implant yöntemi tehlikeli olduğu söyleniyor ama erime olayı yok çok güzel, jazebelde bundan memnun acaba o yöntemi tekrarmı düşünsek, yoksa bu kök hücre olayının denenmesinimi bekliycez, bu arada hep zaman kaybediyoruz bak bu yazıda pantolonla geçirdik seneye yaza kadar etek giymek istiyorum yeter artık yaa. kafam çok karışık arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz...

Septembergırl, ameliyat olan herkes kayıplara karıştı sen bari yapma senden çok umutluydum lütfen çık ortaya ve son durumun hakkında bilgi ver bizlere... tatile gidip geleceğim resim göndereceğim demiştin sözünü unutma resimlerini bekliyoruz güzel arkadaşım...

günaydın arkadaşlar kök hücre olayı gerçekmiymiş denenmişmi yaptıran olmuşmu acaba artık neye inancağımıza şaşırdık yapılıyosa kim yapıyomuş maliyeti ne kadarmış bende etk giymek istiyorum artık yeterrrrrrrrrrrrr

Henüz aramızda bu teknikle yaptıran yok....
Araştırıyoruz...
Buradan bazıları da yıllık izne ayrılmış olabilir....
Biçoğumuz da ameliyatı erteledik. Yeni operasyon geçiren de yok. Yeni haber de yok....
Tüm yaptıranların sonuçlarını bekliyoruz....

Arkadaslar,

Bence bacaklariniz ince ve egriyse implant basarili sonuc veriyor. Fakat cok egriyse bu ladisten de yapilan ameliyat en koklu teknik. Cunku yag enjeksiyonu olsun, implant olsun, hepsi de bir nevi yama etkisi gosteriyor. sanirim ameliyat ucreti 10.000 EUR ve ayrica gunluk 120 EUR da hastane ucreti veriliyor. Alet 3 ay takiliyor fakat 3 hafta sonra eve donup herhangi bir ortopediste de cikaritilabilirmis. Bence hepsi otalama 15.000 EUR ya falan maal oluyor. Cok para tabii...

sitesinde ekonomik olduğu falan yazıyordu. ekonomik anlayışları buysa yemişim böyle ekonomiyi..

papatya tarlası canım sen bileklerim ince demiştin ya ameliyatta bacaklarına yağ konulmama sebebi ne? sen dr. söylemedin mi yoksa dr. oranın çabuk eriyeceğini ya da başka bi sebepten dolayı kendimi koymak istemedi?eğer ki dr. koymak istemediyse sen ısrar etseydin koyarmıydı acaba. ben bileklerime de istiyorum kesinlikle o yüzden sordum

arkadaşlar ben bişeyi hepimizin yanlış algıladığını düşünüyorum-ben de dahil herkes....bülent bey kendine has teknik kullanabilir onun da sonuçlarını bekleyip görücez...ama biz sütun gibi bacak istiyruz ama bacak çk inceyse ya da çk parantezse sadece eskisine göre daha iyi olabiliyor bu enjeksiyonlarla ama kusursuz sütun gibi ya da normal kalınlık die bişeye ulaşmak hayal....
bakın ben türkiynin en iyi doktoruna gittim hatta adam dünyada isim yapmış,onur eroldan bahsediyorum ve burda hç anılmayacak kadar çok para verdim(bu adam benim ameliyat olduum dönemde 2 kez seminere gitti yurtdışına o bilmicek de kim bilicek kalıcı yöntemi)
ama inanın sonuç konturdan öteye gitmedi ben de bu sonucu hazmetmeye başladım. ve düzeltilmesi gereken bişe var. yağ öle yok olucak kadar erimiyor sadece ameliyattaki şişlikler iniyor. ve yağ bizim düşündüümüz kadar avuç avuç verilmiyor zaten miktar damarlanma için az veriliyor biz de derde düüşüyoruz eridi diye. bu nedenle de zaten bir kaç seans gerekiyor ki azar azar yağın tutunması
sağlansın.

ben bunları benim doktoruma yönlendirmek için yazmadım kesinlikle sadece beklentilerin biraz daha gerçeğe yakın olması lazım hayaller ne kadar büyükse hayal kırıklığıda okadar derin oluyor.

sonuçları bekleyin ben daha 1 seans yaptırdım bunun devamı gelicek belki seneye bugün en son sonucu paylaşabilicem ki belki de sonuç asla iyi olmıcak bunu da beraberce görücez.

ben etek hala giymem ama tatil de kabusum olmaktan çıktı yani tatilde asla kimse dönüp bakmaz bana nasıl bacak bu die ikisinin arasındaki farkı umarım anlıyorsunuz bence beklenti de bundan fazla olmamalı.sonuç daha iyi olursa sevinirim ama ben buna bile razıyım çünkü gerçekten ince ve şekilsiz bacaklarım vardı........

charms mrb sen kaça yaptırdın seana ücreti ne kadardı ne zaman yaptırdın 1 sene sonrada ikincisini yaptırcam diye yazmışsın bence çok uzun bir süre en fazla 3.ay 2.sini yaptırman gerek arayı fazla açma derim

1 sene sonra değil ağustosta 2. seans ama 3-4 seans gerekecek ve ve araya 3'er ay giricek....bu yüzden seneye dedim bu arada ayrıntıları merak edenler özelden msj atabilir ama ben diyorum ki bekleyin sonuç ne görün hem beni hem de dier dolgu yaptıran arkadaşları

kızlar kafam o kadar karıştıki eminim sizinde öyle şöyle dönüp baktığımda ne yalan söyliyim ben jezabelin bacaklarının üstüne güzelini görmedimalkisalkisalkis

ama tabi papatya tarlasınınkinide es geçemem oda harika

tabi biraz bu düşüncemde benim kendi öznel beğeniminde önemi var ben jezabelinki gibi seviyorum benim için çok dolgunluğundan ziyade diz içlerimin fazlalığının alınması ve alttaki oyukluğun kapanması önemli kalın takıntım yok baktığımda diyorum Allahım jezabelin bacakları benim için rüyamı o kadar güzelki maşşallah rabbim nazarlardan saklasın arkadaşıma sağlık sıhhat versin ve diğer tüm operasyon geçirenlere :Saruboceq:

bana düzgün olsun yeter birde riske girmekten rizikodan korkuyorum yağ dolgusunda eridi eriycek stresi beni bitirir birde ben sporla uğraşıyorum en azından salona gidiyorum düzenli yaşamaya çalışıyorum yağlar erirse naparım diyorum ama yağ enjeksiyonundaki extra liposakşında beni cezbetmiyor değil jezabelinki gibi yaptırmamamın tek nedeni şu an maddi bi o parayı tamamlasam hemen yaptırcam offf of

jezabelcim sen şu an nasılsın bi sıkıntın varmı sağ bacağındaki ödem geçtimi implantın uzunluğu ne kadardı? benim boyum 1.70 koyulacak implantın boyumuzla bir alakası varmı acaba çünkü aynı implant kısa ve uzun bacakta farklı duracaktır..:bbo:

bir soru daha diyelimki yaptırdım ne kadar zaman sonra sıkıntılarım sona erir bi kaç ay sonra yurtdışında bi arkadaşımı ziyarete gitmeyi düşünüyorum ve buda beni düşündürüyor çünkü orada yorulup epey bi saat ayakta kalabilirim bu benim için bi teklike oluşturur mu die tedirginim biraz..
şimdiden teşekkürler canım

canım aslında bileklerim ince değil ama eğri. yağ koyulmaması da doktorun tercihiydi. bileklere yağ koyamıyoruz, dayanmaz demişti. ben de ısrar etmedim. ne kadar safmışım :)
bütününe bakınca görüntü fena değil ama kapri giydiğimde hoş durmuyor. şort giyince daha iyi. yani kıyafet seçimi benim için önemli bu aşamada.
Allah nasıl istiyorsan gönlüne göre versin inşallah. dilerim her isteyen hayaline kavuşsun ve kabus bitsin...

papatyatarlası sen sadece yağ enjektemi yaptırdın nerde memnunmusun yaptıralı ne kadar oldu yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…