tulsacım bu bilgileri bizimle uzun uzun paylaştığın için çok sağol, bizi tekrar heyecanlandırdın ve heveslendirdin. bu tekniği hangi doktor yapıyormuş denenmişmi acaba, tıpta herşeye çözüm buluyorlarda bu yağ erimeme yöntemine çözüm bulmak bu kadar zormuymuşki uff ya nereye kadar bekliycez. leydinin ameliyat olduğundan birkaç gün sonraki topuklu ayakkabıyla çektirip koyduğu resim ne kadar harikaydı hepimiz bayıldık ve hemen yaptırmaya karar verdik ama ne oldu 1 aya kadar geçen bir süreden sonra en son çektirip fotoğrafta hayal kırıklığına uğradım gerçekten baya çok erime olmuştu ve banada LoloBunny arkadaşımızında dediği gibi bu yöntem güven vermemeye başladı. Jazebelin yaptırdığı implant yöntemi tehlikeli olduğu söyleniyor ama erime olayı yok çok güzel, jazebelde bundan memnun acaba o yöntemi tekrarmı düşünsek, yoksa bu kök hücre olayının denenmesinimi bekliycez, bu arada hep zaman kaybediyoruz bak bu yazıda pantolonla geçirdik seneye yaza kadar etek giymek istiyorum yeter artık yaa. kafam çok karışık arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz...
Septembergırl, ameliyat olan herkes kayıplara karıştı sen bari yapma senden çok umutluydum lütfen çık ortaya ve son durumun hakkında bilgi ver bizlere... tatile gidip geleceğim resim göndereceğim demiştin sözünü unutma resimlerini bekliyoruz güzel arkadaşım...