Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bulent beye ameliyat olan arkadaslar, lutfen yazarmisiniz, gercekten erime oldumu bacaklarinizda? Forumdakilerin cogu Bulent beye yaptirdi, bir kisi haricinde erime oldugunu soyleyen olmamisti, bu istisnai bir durummu yoksa hepinizde ayni sey soz konusumu? Lutfen cevaplarsaniz sevinirim. Benim temmuzda sitede ameliyat olan arkadaslarin doktorlarinin hepsiyle randevum var, cevaplariniza gore karar vermek istiyorum. Uff ne bitmez cilemiz varmis yaasenağlama

arkadaşlar selam..
tatildeydim geldim bugün...sizi yalnız bırakmaya hiç niyetim yok..fotograflarımı yarın ya da en geç Salı günü ekleyeceğim..siz de görürsünüz ameliyattan 1.5 ay sonraki halini..

ödemler indi, ilk halinden daha ince tabi ki ama ben şu an ki halinden de memnunum..elbise, etek,şort..vb herşey giyiyorum şu an..

umarım böyle kalır..açıkçası çok detaylı inceleyip ölçüp biçip kafama takmıyorum çünkü orjinal halini hiç unutmuyorum..karşılaştırınca da hala eskisine 10 basar...
yine de bekleyin derim ben, 3-4 ay sonra anlaşılır ne kadar kalıcı olduğu..
ben o zaman da burada olacağım merak etmeyin..

september çok sağol arkadaşım cevap yazdığın için, resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. çok sevindim tatilde etek şort giyebilmiş olmana hatta kıskandım:)) bak haftaya tatile gidicem ama ne şort ne etek alabildim gittim yine topuğuma kadar uzun elbiseler aldım gerçekten çok sıkıldım. senin memnun olmana çok sevindim. hadi bakalım 1buçuk ay sonraki halinide görelim yorumlayalım. bizi bırakmadığın için çok mutlu oldum arkadaşım kendine iyi bak.

jezabel angel le görüşebildinmi bacakları ne durumda bize bilği verecektin bekliyoruz senin düşüncelerin önemli benim için septembergirl tatil bitimi hemen aramıza döndügün için teşekkürler umarım dinlenmiş eglenmiştirsin resimlerini bekliyoruz

Sevgili Arkadaslar,

Iltifatlariniz icin tesekkurler ama inanin benim bacaklarim da dusundugunuz kadar super degil. Ben subatin 25inde ameliyat olmustum, su an hicbir sikintim yok. Sikintilar kisisine gore degisiyor. Benim aci esigim cok yuksek oldugu icin bana kolay geldi, ameliyattan yuruyerek cikip durumcuye gittim :) Aci var tabii ama cok egzersiz yaparsiniz da bacaklarinizin arkasi hamlar ve gergin bir sekilde yuruyemezsiniz ya oyle. Ben 10 gun sonra ise dondum. Ama tabii araba kullandigim icin zor olmadi. Yurumem normaldi ama merdiven inerken biraz zorlandim. 1 ay kadar falanda dizlerinizin ustune comelerek oturamiyorsunuz.

Prorezin uzunlugunu hem boyunuza hem de egriligin basladigi yere ve de tabii ki bacaginizin kalinligina gore seciyorlar. Benim bileklerimden baslayan bir egrilik oldugu icin uzun bir modelini sectiler.

Protez diz icindeki oyuklugu yok etmiyor. ama diz icindeki oyuklugun baslica sebeblerinden biri diz ustundeki ve icindeki fazla yaglar oldugu icin orayi lipsuction ile aliyor.

Bacakinizin ic tarafini elinizle disariya dogru bastirarak protez koyulduktan sonra nasil bir sekil alir gorebilirsiniz.

Angel ile insallah onumuzdeki hafta ici gorusecegiz, ben size gelismeleri bildiririm.

Aslinda doktor benim diz iclerinden aldigi fazla yagi yanaklarima enjecte etti, belki diz icine de enjecte edebilir?

arkadaşlar ben şortları mini etekleri aldım süper olmasada eskisinden iyi nerdeyse 1 ay olucak böyle kalsa herkes için fena olmayan bir çözüm diyebiliriz.çünkü bacaklarımın iç kısımları 1.5cm daha kalın diğer taraflar aynı zaten e bizim için 1 cm bile çok önemli olduğu için daha rahat etek şort giyiyorum bilekler ince olduğu için şort iyi çözüm kapri diz altı etek giyemiyorsunuz bilekleri ince olanlara duyurulur

Aman yok, hic tavsiye etmem, sislik gecene kadar kirgizistanli bakicilara dondum. Millet bacagimi anlamadi ama suratima ne oldugunu anlatmaktan canim cikti. nerdeyse 2 aya zor indi sislik :) Ben simdi kisin resitalin enjekte ettirmeyi dusunuyorum. Hosuma gitti biraz yanakli olmak. Ama simdi 1 ayda 5 kilo verince butun yanaklar gitti....

uuuuuw:KK43: ya ben de düşündüm onu da, korkum şey, hani böyle güzel kadınlar görüyoruz sonra 1-2 yıl sonra bi bakıyoruz sema çelebi suratına sahip olmuşlar böyle yanaklarının altı dolu dolu. öyle olmaktab korkuyorum işte. acaba o bu yağ enjeksiyonundan mı oluyor yoksa suratlarına botox motox başka bir şeyler mi yaptırıyorlar? o yağlar sarkıtır ve çenenin yanlarında birikir gibi geliyor bana yaa:KK43:

arkadaşlar leydi için ben de endişeleniyorum. umarım kötü bir şey yoktur.
LEYDı iyi olduğuna dair bi haberini alalım, bizi merakta bırakma lütfen...

leydi banlanmış.. editörlerimizden birine mesaj attım, kapsama alanı dışında yazıyorsa banlanmıştır dedi

Arkadaslar,

Benin anladigim kadariya bu forumla ve ameliyatla ilgisi olmayan sorunlari var. Muhtemelen esi ile alakali. O yuzden kendi kendini banlamis, telefonlarini kapatmis ve mail hesaplarini da kapatmis olabilir. Bence ustune fazla dusmeyelim, o sorunlarini hallettikten sonra eminim aramiza tekrar donecektir

jazabel sana bir sorum olucak bende calf implant taktırmıştım daha önceki sayfalarda okumuşundur sana sorum ameliyat izlerin geçtimi benim temmuzda bir sene olucak halen geçmedi doktorumda bana şu ilçı sür geçer demedi ben kendi araştırmalarım sonucu contratubex diye bir jel aldım 2 aydır kullanıyorum geçmiyor sen ne kullanıyorsun dikiş izlerin nasıl kullandığın krem varsa söylermisin arkadaşım

sinddrellab, ben dün konuyla alakalı tesadüfen bişey öğrenmiştim seninle paylaşıyım...özellikle karın gerdirme ameliyatlarında geniş ve derin iz kaldığı için lazerle dikiş işlerini azaltıyorlarmış, belki sana da yardımı dokunur böyle bir tedavinin...nette bir araştır ben m-onep'te yapıldığını biliyorum tam uygulama adını ordan öğrenebilirsin nerde yaşadığını bilmiyorum ama lazerin adını öğrenirsen alternatif bi yer bulursun bence.

X