benimde ameliyatıma az kaldı.şimdiden heyecanlanmaya başladım.inş istediğim gibi bacaklara kavuşurum.hayal kırıklığına uğramak istemiyorummm
Kızlar son halini koyacağım birazdan. İnceldi oldukça
Selam arkadaşlar... Amelıyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, olacak olan arkadaşlara da allah yardım etsin inşlh...
Bayadır giremiyordum foruma AMYLE fotona baktım şimdi gayet güzel görünüyorlar umarım hep öyle kalırlar...:))
Son halimi merak eden arkadaşlar var sanırım uzun zaman oldu amelıyatımı olalı 2009 nisandı. 1466.sayfada son halimin fotosu var bakabilirsiniz.
Tek ricam alıntısız cevaplarsanız çok sevinirim...Biliyosunuz ben 3. amelıyatı düşünüyordum ama maddi olarak cok zor görünüyor.Yazın tatil yerlerinde durumu kurtarıyorum biraz ama yinede etek elbise giymeye cesaretsizim birazda psikolojik sanırım.
Selam arkadaşlar... Amelıyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, olacak olan arkadaşlara da allah yardım etsin inşlh...
Bayadır giremiyordum foruma AMYLE fotona baktım şimdi gayet güzel görünüyorlar umarım hep öyle kalırlar...:))
Son halimi merak eden arkadaşlar var sanırım uzun zaman oldu amelıyatımı olalı 2009 nisandı. 1466.sayfada son halimin fotosu var bakabilirsiniz.
Tek ricam alıntısız cevaplarsanız çok sevinirim...Biliyosunuz ben 3. amelıyatı düşünüyordum ama maddi olarak cok zor görünüyor.Yazın tatil yerlerinde durumu kurtarıyorum biraz ama yinede etek elbise giymeye cesaretsizim birazda psikolojik sanırım.
sinemada ne giydin amylee ? :))
evet yaa :) bitmedi ki işte, evdekilere kanıt lazım, bakın koca liste, işte yaptıranlar ! :))
merhaba arkadaslar.uzun zamandir takip ediyorum bu sayfayi.benimde baldirlarim cok ince ve ayrik.sanirim yasim sizlerden oldukca büyük,ama inanin bu durum herzaman beyninizi kemiriyor.yani yasim ilerleyince bu kadar umursamam diye düsünmeyin.gencken yaptirin.ben cok pismanim daha önce birseyler yapmadigim icin.bende artik bu kompleks hastalik haline geldi neredeyse.allah bir an önce istediginiz bacaklara kavustursun
Âmin teşekkürler. Siz düşünmüyor musunuz?[/QUO
on yildir düsünüyorum:)bugün randevu aldim doktordan carsamba gününe.
sizleri okuduktan sonra cesaret geldi.yoksa on yil daha düsünürdüm.
Âmin teşekkürler. Siz düşünmüyor musunuz?[/QUO
on yildir düsünüyorum:)bugün randevu aldim doktordan carsamba gününe.
sizleri okuduktan sonra cesaret geldi.yoksa on yil daha düsünürdüm.
Hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman
bibi71 benimde yaşım büyük yaptırdım en azından keske gitti kafamdan
cok haklisin.insallah .bakalim doktor ne önerecek.cok heyecanliyim.
MADEME36 bende bileklerime yağ koydurdum, eskiye oranla azıcıkta olsa kalınlaştı.Ama eriyor tamamen kalmıyor malesef, ama yinede fark ediyor tabi.
Kızlar güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Fotolarda birazda olsa kalın çıkıyor, normalde fotolardan az da olsa inceler bacaklarım, cok dikkatli bakarsanız bir bacakta diğer bacaktan cok hafif olsada fark var, dizden aşagıdakı kısımda oyuntu şeklinde, ama şimdilik idare ediyor.
AMYLE canım 3. amelıyatı cok düşündüm ama dediğim gibi bi düzeltsem durumu düşünmem bile, son bir dokunuş olabilir belki, ondan sonra daha rahat edicem sanırım:))
Ah biz hatunlar doymak bilmiyoruz sanki, ama napalım yinede çok şükür bu halimize de...
Bacaklarım yazın tatilde gün yüzü görüyor görmesine güneşlenirken:))) Birde beyaz tenli olmak dezavantaj gibi geliyor bana, bende tatilde olursam renkli nemlendirici sürüyorum bronz görünsün diye cok dikkat çekmiyor iyi oluyor.
Eski halleride cok sorunlu değildi evet, cok parantezlik yoktu, tek sorun dizden aşağıdaki kasın gelişmemiş olmasıydı o kas bacagı şekle sokan kas aslında,oraya kas görünümü vermek için bir doktor silikon önerdi ama cesaret edemedim.Çok mutsuz ve huzursuz değilim çok şükür ama dizden aşagıyı biraz daha doldurup o oyuntuyu giderebilirsem tam istedigim görüntüyü elde edicem.Ama tabiki öncelikli istedigimiz amelıyat olamayan arkadaşların biran önce bu dertten kurtulması....Herşey gönlünüzce olsun...