güzel bir düşünce ama kendi adıma şu an sevgili kocadan bağış bekler durumdayım, malum ameliyat parası, o da vermem diyor, kredi çekicemBu arada sevgililer gününüz kutlu olsun... Bi konu açtım tema ya da çekül Vakfı'na sevgilimiz için bağışta bulunalım diye ama hiç kimse ilgilenmedi
Düz giyinince güzel, gayet tatlı duruyor ama topukluyla kuzey Güney deki yeşil gözlü esmer kız var ya cemre galiba adı. Onun bacaklar gibi:))) tabii ki eski haline göre çok daha iyi. En azından etek giyilebilir durumda:) resim yükleyeceğim telefondan yükleyemiyorum pc den atacağım bir iki gün sonra.
resimlerini merakla bekliyorum canımwalla ben tekdüze giyinmekten o kadar bıktım ki şuan etekte taytta giyiyorum.kimseyi takmamaya çalışıyorum.ama hep içimde bi huzursuzluk var tabiii.acaba bacaklarıma bakıp içlerinden ne geçiriyorlar düşüncesiii ((( inş bu sorundan ameliyat olunca kurtulur ondan sonra içim çok çok rahat bi şekilde giyebilirim :)) düşüncesi bile güzelll
merhaba arkadaşlar, bugün doktorla görüşmeye gittim, (bursada süperdry tekniği uygulayan merkeze) benden yeterli yağ çıkmazmış, umut bile vermedi doktor. oysa yazdan beri dört kilo almıştım, pantolonlarıma zor giriyorum, malum pantolondan başka bir şey giyemiyorum. karnıma baktı, basenlerime, sırtıma bile baktı, yetmez dedi. silikon protez koyun dedim, doğal durmaz dedi. ben şimdi hem kilo aldım, göbekli oldum hem çarpık bacaklı kaldım, çok yaklaşmıştım, bu forumdan sonra iyice umutlanmıştım. şimdi çok mutsuzum, moral olarak yerlerdeyim. baldır kası sporla kalınlaştırılabilir mi acaba? ama o da yetmez çünkü benim açıklık çok fazla.
ameliyat olan arkadaşlara yeni bacaklarıyla mutluluklar diliyorum, herkese kolay gelsin. bense saklamaya devam...
yenide...neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki...bir doktor öyle dedi diye.o kadar kilo almışsın...yağım yok diyen ne çok kişide yağ bulundu bir bilsen...
Başka doktora da danış...pes etme canım.
.
yenide...neden hemen umutsuzluğa kapılıyorsun ki...bir doktor öyle dedi diye.o kadar kilo almışsın...yağım yok diyen ne çok kişide yağ bulundu bir bilsen...
Başka doktora da danış...pes etme canım.
.
merhaba arkadaşlar, bugün doktorla görüşmeye gittim, (bursada süperdry tekniği uygulayan merkeze) benden yeterli yağ çıkmazmış, umut bile vermedi doktor. oysa yazdan beri dört kilo almıştım, pantolonlarıma zor giriyorum, malum pantolondan başka bir şey giyemiyorum. karnıma baktı, basenlerime, sırtıma bile baktı, yetmez dedi. silikon protez koyun dedim, doğal durmaz dedi. ben şimdi hem kilo aldım, göbekli oldum hem çarpık bacaklı kaldım, çok yaklaşmıştım, bu forumdan sonra iyice umutlanmıştım. şimdi çok mutsuzum, moral olarak yerlerdeyim. baldır kası sporla kalınlaştırılabilir mi acaba? ama o da yetmez çünkü benim açıklık çok fazla.
ameliyat olan arkadaşlara yeni bacaklarıyla mutluluklar diliyorum, herkese kolay gelsin. bense saklamaya devam...
aslında bir takıntım da doğumdan kalan koca göbeğimdi, ona çok güveniyordum :) bir de üstüne kilo da almıştım, şimdi bu işten vazgeçersem bir de kilo vermeye uğraşıcam. 1.62 54 kiloyum, kapalı sitemde ameliyat için 1500 cc lazım en az dedi doktor, o da bende çıkmazmış. çok istersen deneriz, çıkanı ikiye böler koyarım ama istediğin sonuç olamayabilir dedi, dediğin gibi açık konuştu, hallederiz diyen de olabiliyor. senin bacaklarından daha fazla açıklık var bende. o nedenle bana göre koca olan göbeğimden daha kocaymış bacaklarımdaki açıklıkÇok üzüldüm canım ya... Sen çok zayıfsın o zaman( ama doktoru da takdir ettim açıkçası dürüst davranmış...
ben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz
Merhaba... Seni unutmak mümkün mü? :)) hoşgeldin tekrar. Aah ah keşke senin dönemde işlem yaptıran arkadaşlar ara ara gelse Dr bilgi verse diyoruz biz de.
Ben mümkünse son Halinin resmini görmek isterim. Ama sende silikon vardı değil mi?
canım tunç tiryakiyi bilmiyorum ama ben sana kesinlikle hasan fındıgı öneririm..ben ona oldum yıllardır bu formu takıp ederek fıkır sahıbı olmaya calıstım kaç kez vazgectım ama son anda aman ne olursa olsun yaptırcam dedım...bır suru doktorla görüştüm hepsinin teknıgı farklıı hıc bırı şuankı doktorum kadar güven vermedı..24 saat kesıntısız tlf hemşire destegı bıle var...bazıları reklam diye düşünebılır amaa amacım yardımcı olmak..allah razı olsun demenız bana yeter hepımız mutlu olalım...
Tesekkur ederim canim hosbulduk. Resim eklemeyi pek dusunmuyorum aslinda. Ama sorulari zaman buldukca cevaplayabilirim sanirim. Ben de silikon vardi evet ama son ameliyatta cikarttirip yeniden yag enjeksiyonu yaptirdim.bu iki ameliyat arasinda 6 ay filan vardi.Biliyorum bu fazla cesaret isteyen bir sey ama, oldu iste ben de biraz fazla gozu karayim sanirim.neyse sonuc olarak su an her acidan sagligim iyi.silikondan kalan diz arkasi kesilerimin izleri var ama kafaya takmiyorum.O ameliyati oldugum icin hic pisman degilim sadece maddi acidan sarsildim o kadar.
Ameliyat geciren herkese gecmisler olsun.insallah bacaklarinizla cooook mutlu olursunuz.
Henuz olmayanlarin da bu dertlerinden bir an once kurtulmalarini can-ı gonulden dilerim...