Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim önceki resmim yok ben kimseye söylemeden gitmiştim hatta kızım bana kızdı resmini çekerdim niye bana söylemedin diye ama oçırpıları daha önce kimseye göstermemiştimki ayrıca sabah hastaneye kalbim ağzımda sessiz sedasız gittim.amyleeninkinden biraz daha ince idi 3 ay dolunca resim ekliycem kıyaslama şansımız
olmaz ama düzgün olup olmadığını söylersiniz

doktor bana şunu yap bunu yap demedi hiç bekliycez görücez dedi bende diyorumki göbeğim beni terketmiyor o yağlar herhalde bacağımıda terketmez.

ameliyat sonrası ve 3 ay sonraki resimleri koyucam şimdiden heveslenmek istemiyorum ama ikinciyi şimdiden göze aldım daha tombiş istiyorum

benimde bel ve göbek bölgem baya yağlıydı maşşallah kilo aldıgımda bı tek oralar alıyordu:)tek güvencem senınkı gıbı bacak dolgusunu içeren yağların bunlardan oluşması...Yüce rabbım herkesın gönlüne göre versinnnn

Benim şişler indi sanırım. Şekli de topuklu ile ince ama düz giyindiğimde kalın tabii:)) ama benim için çorapla veya taytla uzun topuk giymek hayaldi. O kadar kötü duruyordu ki ince ve yamuk... Ama şimdi en azından ince ama biçimli göründüler... Valla ben mutluyum.yalnız bence mükemmel dolgunluk için ikinci operasyon şart.

Selam,beni hatirlayan kimse kaldi mi forumda bilmiyorum ama farkli nedenlerle uzun zamandir foruma girmiyorum.Yİne eskisi kadar sık giremeyecegim belki ama bir ses vermek istedim.Ben foruma 2011 temmuzunda katildim ve 2007 deki operasyonum dahil toplam 4 operasyon gecirmis biriyim.(bu anlamda en tecrubelilerden biri sayilirim sanirim) bu 4 operasyon gozunuzu korkutabilir ama tamamen istegimle gerceklesmis ameliyatlardi hepsi,herhangi tıbbi bir sorundan kaynaklanmadilar.Zaten herseyi anlatmak cok zor,bu nedenle merak edenler ismime tiklayip daha onceki forum cevaplarimi okuyabilirler en basindan.
Yeni ameliyat olanlar arkadaslar var sanirim soyle bir baktim da.hepinize gecmis olsun,insallah cok memnun kalacaginiz sonuclara ulasirsiniz.
Kendimle ilgili soyleyecegim cok fazla birsey yok.eskisine oranla kesinlikle daha iyi bacaklarim.bir dolu pantolonum olmasina ragmen artik ben surekli dar pantolon giyiyorum.elbise etek giyebilecek durumdayim ama bu fikre henuz kendimi alistiramadigim icin giydigimi soyleyemem.sadece bir kez bir konsere giderken giydim.Kalbim duracakti heyecandan :) neyse sonuc olarak iyiyim ve herkesin de bu iyi hissi yasamasini diliyorum.gorusmek uzere....

Son düzenleme:

Merhaba... Seni unutmak mümkün mü? :)) hoşgeldin tekrar. Aah ah keşke senin dönemde işlem yaptıran arkadaşlar ara ara gelse Dr bilgi verse diyoruz biz de.
Ben mümkünse son Halinin resmini görmek isterim. Ama sende silikon vardı değil mi?

ben 2 aralıkta dızlerım dıslarına yag koydurttum cunku ilk ameliyatımda koymamıstı.Bunun için 2.keze şartlamıştım bende kendimi.Rötus çok daha basit oluyor tabi yanı 3 gün sonra işe gelebiliyorsun pek sorun olmuyor

çok teşekkür ederim yorumlara, bu hafta sonu görüşeceğim doktorla. iyice gözüme batıyor bacaklarım, yağ olsun diye de yedikçe yiyorum, bu arada acaba karındaki yağlardan da kurtulur muyum? ellam, sizin memnuniyetinizi belirtmeniz bize de destek oluyor. rapor almalıyım ben de o zaman. ellam, beni ekleyebilirsen fotoğraflarını görebilir miyim? benim açıklık çok, kapanabilecek mi bilemiyorum. sevgiler...

arkadaşlar, özellikle operasyonun üzerinden uzun zaman geçmiş olanlar, yürüyüş, bsiklet, atlama zıplama vs hareketlerimiz kısıtlanacak mı acaba? gerçi etek giyip bir kenarda oturmaya da razıyız çoğumuz :)

Merhaba arkadaşlar,

sırf bu konu yüzünden üye oldum diyebilirim,2 yıldır takip ediyorum forumu ama ilk kez yazıyorum,Allah bu başlığı açandan razı olsun aynı dertten muzdarip ne çok kadın varmış,hiç olmazsa manevi destek oldu..
ergenlik çağından beri bacak konusunda kompleksliyim,kıskanç yapıda bir insan değilim ama mini etekli,şortlu güzel bacaklı kadınları görünce çatlıyorum resmen:) benim bacaklarım çarpıklıktan çok parantez ,bacaklarım kalın ve ayak bileklerim çok ince ( 20 cm) dolayısıyla parantez daha çok göze batıyor, bir doktora gittim,ayak bileklerime dolgu yapılıp yapılamayacağını sordum çünkü eşim ameliyat olmama karşı,bana dolgu maliyetinin çok olacağını onun yerine diz içlerimden yağ alıp bileklere koyabileceğini söyledi,tatil öncesi gel yapayım,bileklerdeki yağ çabuk eriyor dedi..yani geçici bi çözüm olduğunu açıkça söyledi..

Bileklerine yağ koyduran arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim,tamamen eridi mi? yoksa %30 kaldı mı? bir de şişme çok fazla oldu mu,yürüyemeyecek kadar? 3 gün sonra işe gidebilir miyim?
son olarak lokal anesteziyle yaptıran var mı? acıyor mu?:18:

şimdiden teşekkürler

Merhaba. Hoşgeldin. Yardımcı olmak isterdim ama benim bilekte işlem yok. Sadece dizden yağ alsa da yeteceğini sanmıyorum ama anlattığına göre dış yanlardan alsa olur gibi. Tabii doktor bilir en iyisinî. Öyle de yaparsa 3 güne tamamen iyileşip işe gitmek zor bence. Ben zor kalkıyordum yerimden 3. Gün. Basınç çok oluyordu çünkü

iki gün sonra gideceğim doktorla görüşmeye, ne geçmez zamanmış! başka şey düşünemez oldum, aptal oldum resmen.
umarım olumlu geçer görüşme, hemen olsun bitsin, lütfen erimesin :)
arkadaşlar operasyon günü belli olunca fotoğraf da yükleyeceğim...

herkese merhabalar,bende ameliyata daha önce karar verip çıkan aksiliklerden dolayı bi türlü olamayanlardanım.geçen hafta doktorla görüşmeye gittim.bugünde ameliyat için gün aldım.inş bi problem çıkmaz ve bu sefer ameliyatımı olurum.düzgün bacaklarla yazı karşılarım :)))

merhaba muem, inşallah rahat geçer geçer ameliyatın. ne zaman olacak ameliyat? gelişmelerden ve iyileşme durumundan haber ver lütfen. tam olarak ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…