Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba muem, inşallah rahat geçer geçer ameliyatın. ne zaman olacak ameliyat? gelişmelerden ve iyileşme durumundan haber ver lütfen. tam olarak ne olacak?

inşşş :)) 23 martta inş :KK70: mutlaka haberdar ederim.bacaklarımda alt üst uyumsuzluğu var.yani üst alta göre bayağı bi kalın ve altta aralık var :KK43:

inşşş :)) 23 martta inş :KK70: mutlaka haberdar ederim.bacaklarımda alt üst uyumsuzluğu var.yani üst alta göre bayağı bi kalın ve altta aralık var :KK43:

Benim dizden altı ayrık, baldır kasım yok galiba ya da kemik yamuk, her neyse birleştirmek lazım yani :)

Merhaba. Hoşgeldin. Yardımcı olmak isterdim ama benim bilekte işlem yok. Sadece dizden yağ alsa da yeteceğini sanmıyorum ama anlattığına göre dış yanlardan alsa olur gibi. Tabii doktor bilir en iyisinî. Öyle de yaparsa 3 güne tamamen iyileşip işe gitmek zor bence. Ben zor kalkıyordum yerimden 3. Gün. Basınç çok oluyordu çünkü

teşekkürler amylee,umarım bileğe dolgu yaptıran birileri cevap yazar..

Mrb arkadaslar :) 2 hafta sonra ayağa kalktım nihayet biraz zor bir sürec oldu ama sonucları başarılı şimdi cok iyiyim şükür , ne bacak nede göğüslerde hiç bir ağrım yok , tek ağrım kalbim oldu yahu biz 14 Şubat'a yetişip guzelleselim derken bu sürec de esim ilgisizlikten evi terk etti :KK43: bir ise yaramadi yani :) zaten destek olmamıştı ama neyse benim Icin acı oldu bu operasyon.... Benimle aynı zamanda işlem yaptıran arkadaşları da takip ettim sonuclardan herkes memnun guzel, eriyecek tabiki doktor bunu söylüyor zaten %80 kalıcılığı kimse garanti veremez mümkün degil en az 40 -50 erime olacak ... Hafif dokunuslarla minik masajla bacaktaki Yag şişliklerini yumusatabilirsiniz.. Herkese sağlıklı günler

:KK19:
Mrb arkadaslar :) 2 hafta sonra ayağa kalktım nihayet biraz zor bir sürec oldu ama sonucları başarılı şimdi cok iyiyim şükür , ne bacak nede göğüslerde hiç bir ağrım yok , tek ağrım kalbim oldu yahu biz 14 Şubat'a yetişip guzelleselim derken bu sürec de esim ilgisizlikten evi terk etti :KK43: bir ise yaramadi yani :) zaten destek olmamıştı ama neyse benim Icin acı oldu bu operasyon.... Benimle aynı zamanda işlem yaptıran arkadaşları da takip ettim sonuclardan herkes memnun guzel, eriyecek tabiki doktor bunu söylüyor zaten %80 kalıcılığı kimse garanti veremez mümkün degil en az 40 -50 erime olacak ... Hafif dokunuslarla minik masajla bacaktaki Yag şişliklerini yumusatabilirsiniz.. Herkese sağlıklı günler

Yahu bu erkekler ne nankör yaaaa:KK43:((

geçmiş olsun alminnna, iki hafta uzun bir süre, başlangıçta da destek olmayan eşler belli ki sıkılıyor, benimki de istemiyor, ben yattıkça da kızacak.

Son düzenleme:
Cuma Sabah 8 gibi hastanede olduk. Bizi -3 de bir odaya aldılar. Oda minicik ama fena değildi. Üzerimi çıkarmam için hemşire geldi ve o bildik yandan iplerle bağlanan dize kadar mavi elbiseyi sadece alt çamaşırımız kalacak şekilde giydim. Küpe kolye vs. Metal aksesuar varsa çıkaralım dedi, onları da çıkardım. Damar yolu açtı el bilek kısmından ve oradan tahlil için kan alıp gönderdi. Derken hocanın asistanı geldi. Güleryüzlü tatlı bir bayan. Tanıştık konuştuk. Bazı formları doldurduk. Prosedürler falan... Veee hoca geldi. Sıcak bakışı ve kendinden emin tavrıyla güven veriyor hastasına. İşlemler ile ilgili konuştuk. Fotoğrafları çekti. Yağ alacağı ve almayacağı yerleri de konuştuk. Benim başka işlemler vardı onlarla ilgili de konuştuk ve bu arada odanın değiştirilmesini istedi daha büyük bir odaya geçtik:))
Artık işlem saati gelmiş her şey hazırdı. Bana hemşire hanım uzanmamı istedi. Uzandım. Elimde zaten damar yolu açık olduğu için oradan birşey enjekte ettiler. Bu arada götürüyorlardı beni. Bu ne? Dedim "sakinleştirici" dediler. Gerisini hatırlamıyorum:)))))
Demek ki sakinleştirici değilmiş:))
Uyandığımda titriyordum. Çok soğuktu dişlerim birbirine vuruyordu. Zaten bu beklenen bir durummuş. Eşimi uyarmışlar üşüyebilir, istifra edebilir diye. Ama istifra etmedim de çok midem bulandı.
Boru gibi bir ısıtıcıyı battaniye ve pikelerin altından soktular sıcak hava veriyor. Ama ben hala titriyordum. Ağrı kesici yaptılar bir ara çok ağrım vardı. Uyudum uyandım falan onları hatırlıyorum. Bir de inanılmaz topuk ağrısı. Sanırım topuğa bastırıyor birisi. Neyse Zaten benim karından doku alındığı ve başka bir işlemim daha olduğu için 7 saat kadar sürdü ameliyat. Akşam 7 gibiydi beni odaya getirdiklerinde. Yani o gün öyle geçti. Saat 11 gibiydi sanırım sondayı çıkardılar ve birkaç adım da olsa yürümemi istediler. Benim canım tatlıdır. Kalkamam ben dedim. Kalkman lazım dediler. Kadere boynumuzu büktük mecburen bi doğrulayım dedim. Karnım dikişli ona da dikkat ederek ayağımı yere basmaya çalıştım ama çok çok çok zordu. Çok büyük basınç oluyor. Bacaklarım çok acıdı. Yanınızda çok yakın ve sizi taşıyabilecek kuvvette biri olmalı derim ben.
İki gece kaldık toplamda. Normal şartlarda 1 gece yetiyormuş ama benim kombine ameliyat ve kendimde kalkacak gücü bulamadım.
İkinci gün sabahtan daha iyiydim. Ama bacaklar fena zonkluyordu o yüzden üzerinde çok kalamıyordum. Lavaboya kendim gitmeye başlamıştım bu arada. Hıı bu arada hoca sabah akşam geldi kontrole. Ve taburcu olacağım gün de geldi ve kendi elleriyle pansuman yaptı. O yapışkanları çıkardı yenilerini taktı. İlgisi çok güzel ya...:) yani normalde cool bir adam, havalı haliyle koskoca Prof ama size bebek gibi bakıyor:))
Güzel :KK66:
Ufak ufak adımlarla eşimin büyük desteğiyle tabii hastaneden çıktık. Biz bir shuttle şirketi ile anlaşmıştık gelip kapıdan alıyorlar ve gideceğiniz yere bırakıyorlar. İsteyen olursa o konuda bilgi verebilirim ayrıca.
Havalimanına gittiğimizde de havayolu firmasının tekerlekli sandalyesi ve görevlisini istedik. O da beni alıp uçağa kadar eşlik etti.
Uçakta herhangi bir sıkıntı olmadı çünkü eşim sağolsun önceden en önden rahat koltuklardan almış. Bacakları sıkışık koltuklara mahkum etmedi yani:))
İndikten sonra yine havayolu firması karşılıyor sizi sandalye ile çıkışa kadar. İşte hikayem böyle.
"İki günde geçti. Hemen yürüdüm" diyen arkadaşlarımı takdir ve tebrik ediyorum. Benim 3 gün oldu hala robot gibi yürüyorum.biri yanlışlıkla dokunsa çok ağrıyor ve inanılmaz basınç oluyor ayağa kalktığınızda.
Bir sorun daha var ki eğilmeye kalksanız veya bacağınız gerilse yağ alınan dış bölgedeki delikten sızıntı oluyor ve o da acıyor tabii gerginlikten.

biraz korkmuş olsam da... ben de istiyorum :)

bu forum olmasa belki cesaretlenemeyecektik. bu arada mesaj doldurmaya çalışyorum, benim ölçüden filan haberim yoktu, ölçeyim bakalım

Hastalık oluyor burası bir yerden sonra:)
Topuklu ile denedim tekrar. Eh mükemmel değil. Sonuçta yamuk yine yamuk da dolgun işte biraz daha. Ben yamuğum diye bağırmıyor en azından

Topuklu ile denedim tekrar. Eh mükemmel değil. Sonuçta yamuk yine yamuk da dolgun işte biraz daha. Ben yamuğum diye bağırmıyor en azından

canım belkide gözün alıştığı için öyle geliyordur sana.şuanki halinin fototğrafınıda ekleyebilir misin? topuklu ayakkabı ilede olabilir hatta. merak ettim aradaki farkı.bu kadar kısa sürede tam istediğin gibi olmadığını söylemen beni umutsuzluğa düşürüyor :KK43:( çok fark yoksa arada yaptırmanın mantığı yok bana göre.

geçmiş olsun alminnna, iki hafta uzun bir süre, başlangıçta da destek olmayan eşler belli ki sıkılıyor, benimki de istemiyor, ben yattıkça da kızacak.

İyi gun kötü gun diyorlar ama yok tatlım biz de şans yok millet eşini sırtında taşıyacak neredeyse eli ayağı oluyor bazen ama biz umutsuz vakka olduk iste kader diyip geçiyoruz , halinden memnun olanlar aman sakın ayarları ile oynamayın oynatmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Ben çalısmaya başladım artık kendimi daha iyi hissediyorum uzun oldu evet ama dinlenmiş oldum bahane ile ...

güzeldir bence, ortası dolu yani artık, incelik güzeldir zaten, yamuk durmuyordur, ince düzgün, ne güzel :)

İyi gun kötü gun diyorlar ama yok tatlım biz de şans yok millet eşini sırtında taşıyacak neredeyse eli ayağı oluyor bazen ama biz umutsuz vakka olduk iste kader diyip geçiyoruz , halinden memnun olanlar aman sakın ayarları ile oynamayın oynatmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Ben çalısmaya başladım artık kendimi daha iyi hissediyorum uzun oldu evet ama dinlenmiş oldum bahane ile ...

ben de çekine çekine hastaneye gidelim, yanımda sen dur vs diyorum, başka kimsem de yok gibi, beş yaşında bir oğlum var, annem de o gece ona bakabilecek mi onu bile bilmiyorum
işe dönmek için nereden nasıl bir rapor alabilirim acaba, sen nasıl hallettin. öğretmenim ben ve yakında sınavlar başlayacak. dersler aksayacak... cuma doktora gideceğim, haftaya yapalım der mi, anca yetişirim.
şu an en büyük kaygım doktorun risklerden bahsederek eşimi etkilemesi. zaten istemiyor, doktorlara güvenirse en azından mani olmaz

Düz giyinince güzel, gayet tatlı duruyor ama topukluyla kuzey Güney deki yeşil gözlü esmer kız var ya cemre galiba adı. Onun bacaklar gibi:))) tabii ki eski haline göre çok daha iyi. En azından etek giyilebilir durumda:) resim yükleyeceğim telefondan yükleyemiyorum pc den atacağım bir iki gün sonra.

X