Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kızlaaar en son operasyon geçirenler.çok çok geçmiş olsun.umarım sonuçlar istediğiniz gibidir.umarım yağlarınız hiç erimez:) son zamanlarda en çok bunun için dua ediyorum:)
ben 19 ocak ta ameliyat oldum şişliklerim indi bacaklarım eski haline göre daha iyi çünkü benimkiler burda gördüğüm bacakların çoğundan çok daha vahim durumdaydı.o yüzden şimdiki hali dörtdörtlük olmasada beni memnun ediyor.yalnız erimesinden çok korkuyorum.üç haftamıydı kritik dönem? sanki geçmiş sayfalarda öyle bişeyler okumuştum. bu arada yağ transferi yaptıran arkadaşlar bacağınızda dalgalanma oldu mu:S bende biraz oldu doktor masaj yapmamı önerdi.

Teşekkürler queensdf... Bende de var dalgalanma ama masaj yapamam zaten acıyor dokununca bile yaaaaa( yapmasak geçmez mi

Teşekkürler queensdf... Bende de var dalgalanma ama masaj yapamam zaten acıyor dokununca bile yaaaaa( yapmasak geçmez mi

selam canım arkadaş olarak eklemişsin teşekkürler bende düşünüyorum dolgu yaptırmayı ama kesin karar vermedim hem para da biriktirmem gerek senin fotolarına baktım 2. fotoğraf sanırım ameliyattan hemen sonra benim bacaklarım ince ve kalın olmasını istemiyorum ameliyattan sonra eriyor zaten ben tabi yine düzgün görünsün istiyorum senin daha sonra estetikten sonra atıyorum 2-3 ay sonra çekilmiş bir foton varsa onu da koyabilirmisin teşekkürler

Cok gecmıs olsun.Ameliyatın ilk haftası nasıl gectı gün ve gün neler yasadınz?
ben bugun olucaktım kök hücre ameliyatı ama erteledim uyuyamadım cok stres yaptım sanırım bu dönem bana uygun değil ameliyat sonrasını rahat gecırebılmek ıcın..böyle düsündüm ama doktoruma cok guvenıyorum ve belkı onumuzdekı ay yada eylulde hangısı uygun olursa mutlaka yaptırıcam..
bu artık benım ıcın sart...kendıme de cok kızıyorum suan vazgectıgım ıcın..işte bide ailede aman yaptrma dıen olunca ınsan gerı adım atıo..
neysekı kararlı olduumu suan daha ıyı anlıorum.

ınsallah bu amelıyatı gecıren herkes faydasını gorur ,yaglar erımez bu cok bekledıgımız mutluluk daım olur..

Ekledim bile:) teşekkürler

geçmiş olsun arkadaşım, ben üyelikte yeniyim ama bacak yaptırma konusunda uzun süredir düşünüyorum. sanırım yağ enjeksiyonu yaptıracağım. sakıncası yoksa ekler misin beni? ben de görebilsem durumu. ve nasılsın şimdi? kaç günde ayağa kalkar işe dönebiliriz. erimesin lütfen! :)

Kızlar çook uzun bir aradan sonra merhabalar,umarım herkes hayal ettiği bacaklara kavuşur.Buralara ameliyat olduktan sonra ugrayamadım açıkçası.Ben yağ enjeksiyonu olmuştum çok memnunum.Ameliyat olalı 8 ay oldu.zaten sayfada resimlerim var orada gorursunuz.Sizlere tavsıyem ameliyatı kesınlıkle kısın olun yazın bacaklar asırı sısme yapıyor buz torbaları falan bıraz daha zor gecıyor.Kışın ise oldukça rahat.Kendimin yaptıgı tek hata yazın olmaktı.Öyle abartılacak bir durumda yok açıkcası.Çünkü durum herkeste farklı seyredıyor.İnanılmaz dayanılmaz agrılar cekmıyorsunuz ya da bacaklarınızdan kan fıskırmıyor.Sadece sinir eden ilk başlarda korselı çorabı gıymek oluyor ona da alısıyorsunuz 1 gunden sonra.Eskıden tayt falan gıyemezdım,etek dız altı gıyerdım.Şimdi çıkartmıyorum.Ben acıkcası doktor doktor gezmedım.Zaten cabuk karar veren bırıyim.Risk zaten herseyde var.Birazcık cesaretı toplayınca oluyor.İlk 3 gun yağlar için önemlı oluyor ayaklarınızı bır yastıgın ustunde tutun ve hareketlerinizi pasiflestırın.Bacaklarda ameliyattan çıktıgınızda sısme oluyor sonrasında normale gelıyor.Biraz daha boyle erımıs gelıyor size.Bana doktorum cıkan yagın cok kalıtelı oldugunu soylemıstı.Ameliyat oldugumda 53 kıloydum.Size diyebileceğim tek şey eğer param olsaydı önceden olurdum.En azından toplumsal baskı ve mılletın patavatsızlıklarından kurtuldum.Bir de her zaman eskisinden daha iyi olacağına inandırın kendınızı...

Benim daha 1 hafta oldu :)) ama incelmeye başladılar bile...o şişlikler kalmadı sayılır

Selam. Ekliyorum birazdan canım. Ayağa kalkma olarak tabii aynı gün kalkıp lavaboya gidersin ama bende 3-4 gün aşırı basınç oldu. Hoca normal dedi. Kök hücre bol olduğundanmış... Ben çalışmıyorum bu ara ama herhalde tam 1 hafta sonra çok ayakta durmamak şartıyla rahatça çalışıp yürüyebilirdim. Ama benim canım da tatlıdır:)) 3. gün işe gidenler de var
Erime konusunda tam olarak inancım yok tabii ki. Sonuçta yağlar bir yerden alınıp bacağa konuluyor. Ama yarısı erimiş bile olsa bu yaz mükemmel olmasa da eskisinden güzel bacaklarım olur. Ekim Kasım gibi de param ve fırsatım olursa rötuşa giderim. Onun da yarısı kalsa bana güzel bir bacak olur:)))))

Tabi bu olumlu senaryo. Tamamının ya da çoğunun eridiğini düşünmek bile istemiyorum...

Ellaammmmmm... Hoşgeldin. Resmini göremiyorum arkadaş değiliz ama yanlış hatırlamıyorsam sen şu "uzun ve güzel bacaklı kız"sın değil mi canım?

Ellaammmmmm... Hoşgeldin. Resmini göremiyorum arkadaş değiliz ama yanlış hatırlamıyorsam sen şu "uzun ve güzel bacaklı kız"sın değil mi canım?

Buldum resimlerini tatlım. Senin önceki hâli De dolgunmuş ama sonra çok güzel olmuş. Superdry mı işlemin?

teşekkür ederim eklediğin için, öncelikle geçmiş olsun, çok güzel olmuş bacakların. ciddi anlamda cesaret verdin. benim bacaklar da senin bacaklarının eski :) halleriyle neredeyse aynı. kararlıyım artık, etraftan "biz sana demedik mi" sözlerini duymayacak kadar acıya dayanabilirim. sonuçta kimse anlamıyor, sağlık açısından sorun yoksa ... diyorlar. bence de erise bile kalan yeter. senin için sevindim, darısı başıma :))

Resimlere nasıl bakabilirim bende bu operasyonu düşünüyorum

QUOTE=ellam;28737424]Kızlar çook uzun bir aradan sonra merhabalar,umarım herkes hayal ettiği bacaklara kavuşur.Buralara ameliyat olduktan sonra ugrayamadım açıkçası.Ben yağ enjeksiyonu olmuştum çok memnunum.Ameliyat olalı 8 ay oldu.zaten sayfada resimlerim var orada gorursunuz.Sizlere tavsıyem ameliyatı kesınlıkle kısın olun yazın bacaklar asırı sısme yapıyor buz torbaları falan bıraz daha zor gecıyor.Kışın ise oldukça rahat.Kendimin yaptıgı tek hata yazın olmaktı.Öyle abartılacak bir durumda yok açıkcası.Çünkü durum herkeste farklı seyredıyor.İnanılmaz dayanılmaz agrılar cekmıyorsunuz ya da bacaklarınızdan kan fıskırmıyor.Sadece sinir eden ilk başlarda korselı çorabı gıymek oluyor ona da alısıyorsunuz 1 gunden sonra.Eskıden tayt falan gıyemezdım,etek dız altı gıyerdım.Şimdi çıkartmıyorum.Ben acıkcası doktor doktor gezmedım.Zaten cabuk karar veren bırıyim.Risk zaten herseyde var.Birazcık cesaretı toplayınca oluyor.İlk 3 gun yağlar için önemlı oluyor ayaklarınızı bır yastıgın ustunde tutun ve hareketlerinizi pasiflestırın.Bacaklarda ameliyattan çıktıgınızda sısme oluyor sonrasında normale gelıyor.Biraz daha boyle erımıs gelıyor size.Bana doktorum cıkan yagın cok kalıtelı oldugunu soylemıstı.Ameliyat oldugumda 53 kıloydum.Size diyebileceğim tek şey eğer param olsaydı önceden olurdum.En azından toplumsal baskı ve mılletın patavatsızlıklarından kurtuldum.Bir de her zaman eskisinden daha iyi olacağına inandırın kendınızı...[/QUOTE]

[/QUOTE]

Merhaba,

Bende bu amaliyati cok ama cok uzun zamandir olmak istiyorum ve burayi sikca takip ediyorum, siz cok menmun oldugunuzu ve sekiz ay gecmesine ragmen cok fazla erimedigini yazmissiniz. doktor isimleri pek vermek istemkiyor arkadaslar ama NOLUR bana hangi doktorda amaliyat oldugunuzu yazarmisiniz. ozelden yzamiyorum. lutfen amaliyat oldugum zaman bir kere olmam lazim bir hastaligimdan dolayi sayisi cok olursa sedasyon alma yasagim var yani bir kerede menmun kalan arkadaslara bu yuzden soruyorum sizde bir kerede menmun kaldim demissiniz. Tekrardan rica ediyorum bana bir isim verirseniz cok sevinirim simdiden tesekurler.

15 günüm doluyor ameliyat olalı şişlikler indi bende artık bittim.çorap korse çok sıkıyor ben kilolu olduğum için çorabın bittiğiyerde balon şeklinde yağlarım çıkıyor burada hem acıyor hemde kaşınıyor.arkadaşlara katılıyorum yazın bu durum hiç çekilmez.2;5 ay sonra ya ağlayarak ya da gülerek fotoğraf yükliycem akıbetimi bilmiyorum.şu anki durumum iç güveysinden hallice hala bacaklar zayıf ama eski hali daha beterdi o yüzden şimdilik bişey diyemiyorum sizlere.niye denemedim keşke yaptırsaydımlardan kurtuldum en azından kızım güzel olmuş sen delimisin balon gibi bacağı napıcaksın diyor ama beni üzmemek için herhalde ben daha tombiş istiyorum neyse hepinize sevgiler saygılar

çok geçmiş olsun, ben de düşünüyorum, bu hafta doktorla görüşmeye gideceğim, ama işe dönmem gerekiyor. umarım acılar ağrılar kısa süreli olur. güzel bacaklarınla mutluluklar dilerim :)

çok geçmiş olsun, ben de düşünüyorum, bu hafta doktorla görüşmeye gideceğim, ama işe dönmem gerekiyor. umarım acılar ağrılar kısa süreli olur. güzel bacaklarınla mutluluklar dilerim :)

teşekkürler öyle hemen ayağa kalkılmıyor ona göre işlerinizi ayarlayın .tamam ikinci gün kalkıp geziniyorsun ama tempolu bir şekilde ayakta durmak zor bi 10 günü gözden çıkarın derim

Buldum resimlerini tatlım. Senin önceki hâli De dolgunmuş ama sonra çok güzel olmuş. Superdry mı işlemin?

merhaba evet sonradan cok guzel oldu bacaklarım benım superdrydı.Senin bacakların ne durumda bır de eskılerden pek kımse kalmamıs forumda sanıyorum.Yeni ameliyat olacak arkadaşlar ya da karar asamasında olanlar surekli forumu okuyorlardır.Bende ameliyat olmadan önce oyleydım;ama herhangi bir soru falan olursa bende cvplarım

teşekkürler öyle hemen ayağa kalkılmıyor ona göre işlerinizi ayarlayın .tamam ikinci gün kalkıp geziniyorsun ama tempolu bir şekilde ayakta durmak zor bi 10 günü gözden çıkarın derim

evet kesinlikle haklısın bu konuda 10 gün evde olmakta yarar var hele ayak bılegı ıslem gorenler ıcın bu sure kesın cunku daha cabuk sısıyor.Bende ameliyatımda gıdıp rapor almıstım bı fızık tedavı merkezınden

ellam bizde 8 ay sonra inşallah senin gibi memnuniyetimizi bildiririz senin bacaklar zaten zayıf değilmiş birde erimeyince tek seferde halletmişsin çok güzel olmuş maşşallah

Bunak benimde 12.günüm...şu an durum olarak güzel gözüküyor bacaklarım...doktoruma e vitamını kullanıyımmı metabolizma güçlendirmek amaçlı dedim..gerek yok dedi...yarın iş başı yapıyorum..nelere dıkkat edelim bılgın varmı bırde resımlerın varmı görsek..ben daha sonra eklerımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…